Pov Jara

Vandaag is het school feest, ik heb er echt zin in lekker met me vrienden dansen en gek doen. We hebben geen school omdat ze alles nog moeten opbouwen heerlijk zoon vrije dag. Ik heb met Lindsey afgesproken dat we om 6 uur elkaars haar gaan doen.

10 voor 6 nog geen Lindsey hmm ze zou het toch niet vergeten zijn. Nog geen 5 tellen later gaat de bel. Ik ren naar de deur en doen hem open er staat een doorweekte Lindsey voor me deur als ik naar buiten kijk zie ik dat het kei hard regent.

"zo, wat zie jij er uit" zeg ik dan "en bedankt he" zegt Lindsey, ik grink zacht zodat Lindsey het niet hoort "ik ga even handdoek voor je pakken" zeg ik dan "dat zou fijn zijn" ik ren de trap op en pak een handdoek, als ik beneden kom zit Lindsey op en stoel "als je blieft" zeg ik dan en geef de handdoek aan Lindsey "dank je" ze droog haar haren af.

"zullen we onze make-up gaan doen" vraagt Lindsey als haar haren droog zijn "ja, is goed". We lopen naar boven en doen onze make-up. "Wat doe jij aan" vraat Lindsey dan "ik denk een glitter trui en een blauwe broek" zeg ik "ja, doen dat staat je hartstikke leuk" roep Lindsey enthousiast.

"wat doe jij aan" vraag ik dan "o, deze blauwe blouse en en deze broek " zeg ze en ze houdt ze omhoog "dat is echt zo mooi" zeg ik vrolijk. We doen onze kleren aan smaken samen een foto "wat een vette foto" roep Lindsey "zet hem op Facebook" zegt ze dan. Ik post de foto op Facebook meteen reacties er op " sexy" knappe meiden" WOW kijk dan Lindsey die reacties" Lindsey kijkt ernaar "ja vet toch ik ben benieuwd hoe de jongens op het feest gaan reageren als ze ons zien" zegt ze vrolijk "ik ook, ik ga aan mijn pa vragen of hij ons kan brengen" zeg ik.

ik ren de trap af "pap kan je ons naar het schoolfeest brengen" me vader kijkt op uit zijn krant "natuurlijk liefje, zeg maar hoe laat" "over een half uurtje kunnen we wel vertrekken" zeg ik vrolijk en loop baar boven. "geregeld" Lindsey kijkt op van haar telefoon "vet, kijk is hoe Erik er uit ziet" ze laat me een foto van Erik zien helemaal netjes in pak "wow" is het enige wat ik kan uitbrengen "zo is hij wel heel knap" zeg ik dan.

" ja, zo wel maar zonder pak niet" zeg Lindsey dan "hmm, zonder pak is hij ook best knap maar hij moet gewoon vaker zijn haar doen" zeg ik dan " zo verdedig je hem" zegt Lindsey "nee, helemaal niet, ik geef alleen maar een voorbeeld over hoe hij er ook uit kan zien" zeg ik snel "ja ja, kom je dan gaan we naar het feest.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen