Pov. Jara

Ik zie Jos de stalmeester met iemand staan te praten, zal wel een nieuwe leerling zijn die komt kijken, Als de les aflopen is rij ik naar huis. Eenmaal thuis begin ik aan mijn huiswerk, maar ik kan mijn gedacht er niet bij houden want moet de hele tijd aan Liam te denken, wat was hij toch aardig.

Ik denk bij mezelf zal ik Lindsey laten weten dat ik Liam al ontmoet heb, ze zal misschien niet geloven maar ik ga het toch proberen, dus stuur ik een sms bericht "heey Lindsey je gaat nooit raden tegen wie ik vanmiddag ben op gebotst" hmm zal ik het sturen ik denk er nog even over en verstuur hem toch.

Ik duik even mijn Engels boek dan hoor ik mijn telefoon gaan. het is een bericht van Lindsey "wie dan, je maakt me nieuwsgierig?" ik antwoord "een jongen die we allebei bewonderen ;)" ik grink in me zelf zal ze al weten wie ik bedoel bericht terug"nee, je gaat me niet zeggen dat je Liam bent tegen gekomen" haha ik ken Lindsey te goed, ik antwoord terug "ja :D". Nog geen vijf minuten later wordt ik gebeld

Telefoon gesprek:
J= Jara
L= Lindsey
J. Met Jara
L. Heey, met mij je meent toch niet dat je echt Liam hebt ontmoet.
J. Jawel, vanmiddag toen ik Erik aan het zoeken was, maar ik botsten tegen hem aan.
L. Wat zei hij, hoe zag hij er uit, vertel me alles.
J. Ik rende de gang in en botste tegen iemand op, ik keek wie het was en zag dat het Liam was en we hebben even gepraat.
L. Echt, weet hij hoe je heet.
J. Ja, hij zij dat hij nog wel zou zien.
L. Echt vet, straks ga je nog op een date met hem.
J. Nee, joh doe niet zo gek, ik maak toch geen kans bij hem.
L. Jawel, joh .
J. We zullen wel zien, maar ik ga mijn huiswerk verder maken zie je morgen op school.
L. Oké, is goed tot morgen hè doei.
Ik hang op en ga aan mijn huiswerk werken morgen om half 9 op school zijn.
O ja over 2 weken word ik 16 zal ik Liam uitnodigen.

Pov. Lindsey

Ik krijg een sms van Jara " je gaat niet raden tegen wie ik vanmiddag ben op gebotst" hmm zou ze Liam hebben gezien, nee dat kan toch niet ze was op zoek naar Erik.

Dus ik stuur "wie dan, je maakt me nieuwsgierig?" Ik krijg een antwoord terug " een jongen die we allebei bewonderen" dus toch Liam wat een geluksvogel is Jara toch dus ik stuur terug "nee, je gaat me niet zeggen dat je Liam bent tegen gekomen" ik krijg terug "ja :D". Nu wil ik alles weten dus ik bel ik haar( het gesprek weten jullie al dus ga het niet herhalen). Wat heeft Jara toch weer mazzel, en ik ga er persoonlijke voor zorgen dat ze een date krijgt me Liam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen