Liam vind ik een mooie, en is niet van 1d

pov. Liam.
als ik de gang in loop botst ik tegen iemand aan, ik neem wat afstand om te kijken tegen wie ik aan ben gebotst. Het is een meisje ongeveer van mijn leeftijd, en ik moet zeggen dat ze niet lelijk is. Ik k vraag haar naam.

Jara heet ze mooie naam vindt ik. Ik zeg tegen haar dat haar nog wel een keer zie en loop door. als ik de gang uit ben staat er een jongen. hmm zou hij ons gehoord hebben of hangt hij hier gewoon wat rond. Het maakt me niet uit, ik heb tenminste een meisje ontmoet wat niet heel hard gaat gillen als ze me ziet.

pov. Jara
gelukkig ben ik weer vrienden met Erik, ik zou niet weten wat ik zonder zijn vriendschap moet. Ik hoop dat ik Liam nog een keer ga zien hij lijkt me een aardige jongen. dan zie ik Lindsey op mij aflopen en die vraagt "waar was jij tijdens de les, ik moest een smoes verzinnen, dus heb ik maar gezegd dat last had van je menstruatie".

Ik word langzaam rood en zeg dan " dank je Lindsey, maar kun je de volgende keer iets minder beschaamde bedenken" Lindsey lacht "sorry hoor, ik kon niets anders bedenken en dat is iets wat iedere leraar wel gelooft". ik lach en sla mijn arm om Lindsey heen, samen lopen we de school uit. Vandaag ga ik weer naar de manege, kan ik weer rijden.

pov. Liam
ik zie in de verte het meisje van vanmiddag lopen, ik besluit haar te volgen om te kijken waar ze woont en of ik een keer met haar kan afspreken. Ze lijkt me een lief meisje precies wat ik zoek.

Ze rijd naar een grote schuur en stap af. hmm zou ze hier wonen, ik sluip achter haar aan en zie haar een stal in lopen. Misschien is dit de manege waar ze rijdt. Dat is mooi ik vind paarden ook te gek, ik loop achter haar aan en zie dat ze op het paard zit.

Ik kijk hoe ze rijd, wouw wat is ze mooi. Ik probeer me zo goed mogelijk te verstoppen tot ik op een gegeven moment een stem hoor "wat moet dat hier" ik spring op en zie en nieuwe man voor me staan en ik zeg "o sorry meneer, ik ben op zoek naar manege waar ik les kan komen volgen" de man lacht "o, ik dacht dat zoon vies peuk was en aan het geilen was op de meisje die aan het rijden zijn" ik grink en zeg " nee, meneer in Engeland rijdt ik ook paard en nu ik hier tijdelijk in Nederland ben wil ik natuurlijk ook rijden" de man knikt eb zegt dan "dan zal ik je da manege laten zien dan kun je kijken of je het wat vindt". "oké, dat is een goed idee meneer". En ik loop met de man mee, pff ik heb me daar goed gered hopelijk heeft Jara me niet gezien.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen