Pov. Jara

Na dat ik uitgehuild ben, wil ik Erik gaan zoeken om sorry te zeggen, ik ren de school op zoek naar Erik. Maar ik knal tegen iemand aan ik staar in twee bruine ogen en zie dat ze niet van Erik zijn, Erik heeft blauwe ogen. Ik neem wat afstand en zie dan dat het Liam is, ik kom een gil uit me mond en zeg ' omg, jij ben Liam Payne' in haal heeft hij me vast en zet zijn hand op mijn mond en SST ' stil, anders heb ik weer die andere meiden achter me aan', ik besluit ,maar om niet meer te gillen en knik langzaam.

Dan haalt hij zijn hand van mijn mond, ik blijf hem aanstaren als ik zie dat hij dat ziet en begin te blozen. Hij lacht en zegt 'verlegen, hoef je niet te zijn hoor, ik ben ook maar en mens' en geeft mij een knipoog waardoor ik nog meer moet blozen.

Dan vraagt hij ' hoe heet je eigenlijk' waarop ik zeg 'Jara' daarna zegt hij ' en heeft Jara nog een achternaam, je weet die van mij' ik zucht en zeg ' mathijsen, ik heet Jara Mathijsen' Liam knikt te verden en zegt' nou, tot de volgende keer Jara Mathijsen' en hij legt nadruk op mijn achternaam daarna loopt hij weg. Ik staar nog voor me uit en bedenk me dan dat ik eigenlijk op zoek was naar Erik om onze ruzie bij te leggen. Maar omdat ik tegen Liam ben aangebotst ben ik dat helemaal vergeten.

Pov. Erik

Ik zie Jara de school in komen renen ze kijk om zich heen het lijkt wel of ze iemand zoekt, zou ze misschien op zoek zijn naar mij, ik hoop het zo dan kan ik sorry zeg over mijn uitbarsting van daar straks, ze loop richting de kluisjes.

Ze heeft niet gezien dat bij wc's stond, dus loop ik haar achterna maar als ik de hoek om kom zie ik dat Jara tegen iemand is aangebotst en jongen met blond haar en een capuchon op. Ik weet wie dat is dat is Liam, ik duik een beetje weg en probeer hun gesprek op te vangen ik hoor Jara gillen en ze roep ' jij ben Liam payne', ik kijk om me heen of er geen meiden in de buurt zijn die dat gehoord hebben.

Gelukkig er is niemand want iedereen zit in de les. Je zult nu wel denk spijbelt hij nou, nee had niet veel zin om naar de les te gaan omdat ik net die ruzie had met Jara waar ik me best kloten over voel. Ik zie dat Liam zijn hand op jara's mond heeft gedrukt hij fluisterde iets tegen haar en zie dat ze knikt, waarschijnlijk heeft hij gezegd dat ze niet mocht gillen omdat hij geen zin had in gillende fens.

Dan hoor ik ze praten hij zegt 'verleg, hoef je niet zijn hoor ik ben ook maar een mens' ik draai me ogen en zie dat hij Jara een knipoog geeft, charmeur, hij vraagt aan Jara hoe ze heet waarop ze antwoord 'Jara' dan hoor ik hem zegen ' en heeft Jara nog een achternaam, je weet die van mij' ik hoor Jara zuchten dan zegt ze ' mathijsen, ik heet Jara Mathijsen' dan zie ik Liam knikken en zegt dan ' nou, tot de volgende keer Jara Mathijsen' en hij loopt dan mijn richting in, ik raak een beetje in paniek want ik sta hier op de van de kluisjes straks denkt hij dat ik hun heb afgeluisterd.

Dus ik pak snel me mobiel uit mijn broekzak en spel er op, Liam loopt me gewoon voorbij. Gelukkig die is weg, ik kijk om de hoek van de kluisjes en zie dat Jara ook weg is, waar is zij heen ik wilde net sorry gaan zeggen. Dus ik loop de gang van kluisjes in zie Jara in aula naar iemand zoeken. Ik besluit maar om haar te roepen 'Jara zoek je mij misschien'.

Pov. Jara

Ik loop veder en ga de aula in, ik ben nog steeds op zoek naar Erik, dan hoor ik iemand roepen ' Jara zoek je mij misschien' ik draai me om en zie Erik staan ik ren naar hem toe en geef hem een hele harde knuffel, daarna zeg ik ' sorry dat ik zei dat je jaloers bent op Liam omdat hij knap is' Erik kijkt me aan en zegt dan 'nee, Jara ik moet sorry zeggen omdat ik zou bot was en dat ik zo gereageerd heb'.

Ik kijk hem aan en zeg dan 'het is al goed, zijn we nog vrienden?' Waarop Erik antwoord ' natuurlijk zijn we nog vrienden, wat moet ik doen zonder mijn jaartje' ik kijk hem een beetje boos aan hij weet dat ik een hekel heb aan die bijnaam en zeg dan' noem me als je blieft geen jaartje, je weet dat ik daar een hekel aan heb' hij grinnikt en zegt dan ' oké, jaartje' ik heeft een vriendschappelijk stomp op zijn schouder en zeg ' zo die had je verdiend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen