Pov . Erik

Wanneer ik de aula in loop is het al best druk, er is veel pers en er staan al een paar meiden voor het podium. Ik zie Jara en Lindsey nog bij een tafel zitten en loop naar ze toe en vraag 'moeten jullie ook niet voor aan gaan staan om Liam te zien?' de meiden kijken me aan dan zegt Lindsey 'nee, nog niet, we gaan zo vooraan staan he Jara' waarop Jara antwoord 'ja, we moeten Liam wel goed kunnen bekijken'.
Ik zucht en loop naar een lege tafel en ga zitten de meiden staan onder tussen al voor bij de rest van de andere meiden.

Dan komt de directeur van onze school het podium op lopen en zegt 'dames en heren, jongens en meisjes vandaag komt een nieuwe leerling op onze school, zoals jullie wellicht al weten is het de bekende zanger van one direction genaamd Liam Payne, hij zal vandaag beginnen in klas H4B.'
Mijn mond valt open als ik mijn klas hoor, hij komt bij mij in de klas, nou dat wordt dan leuk.

Ik zie dat Jara en Lindsey naar mij toe komen en dan zeggen ze 'leuk he, dat hij bij jou in de klas komt.' waarop ik zeg 'nou zo leuk vindt ik dat niet, nu gaan alle meiden in mijn klas aan zijn lippen hangen', dan zegt Jara opeens 'volgens mij ben jij gewoon jaloers op hem om dat hij zo knap is' nu ben ik boos op Jara 'hoe kun je nu denken dat ik jaloers ben op die niksnut van een jongen, hij hoeft alleen maar mooi te zijn en goed kunnen zingen, verder doet hij helemaal niks bijzonders' zeg ik met een geïrriteerde stem. Dan rent Jara hard weg ben ik te bot geweest tegen haar? hoe ga ik dit ooit nog goed maken?

Pov. Jara

als de directeur is uit gepraat gaan ik en Lindsey naar Erik toe en zeggen samen 'leuk he, dat hij bij jou in de klas komt' maar Erik kijkt helemaal niet blij.
En zegt dan ' nou zo leuk vindt ik het niet, nu gaan alle meiden in mijn klas aan zijn lippen hangen'.
Ik ga het gewoon vragen of hij misschien jaloers is op Liam dus zeg ' volgens mij ben jij gewoon jaloers op hem omdat hij zo knap is' dan in eens zie ik Erik zijn gezicht rood worden niet omdat hij bloost nee hij is boos en zegt dan 'hoe kun je nu denken dat ik jaloers ben op die niksnut van een jongen, hij hoeft alleen maar mooi te zijn en goed kunnen zingen, verder doet hij helemaal niks bijzonders' zo boos heb ik Erik nog nooit gezien heb ik hem beledigt van de schrik ren ik weg het school plein op.

Ik hoor Lindsey achter me aan komen dus stop. Dan komt ze naar me toe en zegt 'zo dat was echt niet normaal hoe Erik tegen jou deed je maakt toch maar een grapje' ik barste in huilen uit en snikt 'jaaa, ik maakt maar een grapje en nu is Erik boos op mij en hebben we ruzie' Lindsey trekt me in een knuffel en ik snotter tegen haar schouder aan en zeg dan ' dank je wel Lindsey dat je me troost, maar hoe moet ik het ooit goed maken met Erik hij is wel mijn beste vriend'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen