Pov. Jara

Ik loop naar de fietsenstalling, daar zie ik Erik staan 'hè, Erik' zeg ik. Hij draait om en zijn mond valt van verbazing open, ik begin licht te blozen. Hij sluit zijn mond en zegt vol verbazing ' Jara, heb je make-up op?' Ik begin nog harder te blozen en zeg ' ja, wouw eens proberen' Erik kijkt me nog steeds vol verbazing en zegt dan 'volgens mij heb je dit gewoon gedaan voor Liam' ik begin nog erg te blozen en sla mijn ogen naar de grond. Ik wil wat zeggen tegen Erik maar ik weet niet wat, ik besluit maar om te zegen 'ik ga alvast naar binnen om me boeken te pakken' en loop richten het school gebouw.

Pov. Erik
Wanneer ik Jara zie valt mijn mond van verbazing open, ze heeft make-up op, wat ze echt nooit doet dus zeg 'Jara, heb je make-up op? Ze word nog roder dan ze al was. Dan zegt ze 'ja, wouw eens proberen' ik kan mij oren niet geloven, proberen dat zal wel niet ze heeft dit voor die sukkel van one direction gedaan ik weet het zeker. Dus ik zeg het gewoon' volgens mij heb je dit gewoon gedaan voor Liam' , ze bloost nog erger en kijkt naar de grond. Ik kan het gewoon niet geloven Jara doet nooit iets om indruk te maken op een jongen, en nu komt zoon verwaande popster naar onze school en ze veranderd meteen, het staat haar niet slecht maar dan toch. Voor dat ik weer wat kan zeggen hoor ik Jara zeggen'ik ga alvast naar binnen om me boeken te pakken', ik denk bij zelf je gaat gewoon Liam zoeken, maar ik houd maar mijn mond.
Dan zie ik Lindsey aan komen lopen' ha die Erik' zegt ze vrolijk 'hoi' antwoord ik droog ze kijk me verbaasd aan en vraagt dan ' is er iets Erik', ik zucht en zeg dan 'nee, hoor alleen dat alle meiden zich anders gedragen omdat er een bekend persoon naar onze school komt'. Lindsey kijkt me aan en zegt dan ' het valt wel mee hoor', ik zucht nog een keer en zeg 'zullen we naar binnen gaan de bel zal zo wel gaan', we lopen de school in en bel gaat eerste les Nederlands, of zoals ik voortaan ga noemen staar naar Liam les.

Nederlands:

Mevrouw de laat komt het lokaal in, goede morgen allemaal, zo als jullie weten krijgen we vandaag een nieuwe leerling op onze school ( de meiden beginnen te gillen) 'dames stil graag' roept mevrouw de laat door het lokaal dan gaat ze verder ' meneer Payne zal tegen de middag hier zijn, we zullen dan in de middag bekend maken in welke klas hij komt'.

O wat ben ik blij dat hij vanmiddag pas komt, nog even rust nog even geen gegil. Maar ja vanmiddag zal de gekte beginnen. Onder tussen is mevrouw de laat verder gegaan met de les, ik sla mij boek open de pagina waar we zijn en luister naar mevrouw de laat.

Pov. Jara
wat deed Erik raar, ik heb gewoon make-up op of dat zo erg is. Ik besluit om maar op zoek te gaan naar Lindsey, ik loop richting mijn kluisje en zie haar staan bij de wc's, 'he' zeg ik terwijl ik naar haar toe loop, dan vraag ik 'weet jij wat er met Erik aan de hand is vandaag?' ze zegt 'ja, hij baalt er van dat alle meiden op school zich uit sloven voor Liam', dat is het dus denk bij me zelf en zeg 'o, daarom deed hij zo vreemd', waarop Lindsey zegt 'ja, misschien wel zullen we naar de les gaan'. We lopen naar het lokaal waar bijna iedereen al zit, ik ga naast lindsey zitten en kijk uit het raam mijn gedachten gaan naar Liam maar ook naar Erik ik snap nog steeds niet dat hij zo vreemd deed. Kwam het echt omdat alle meiden met Liam bezig zijn of zit er iets anders achter.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen