tijdsprong: een maand.

Pov. Jara.

Pff al een maand op school en ik ben nu al toe aan vakantie, gelukkig kan ik morgen weer naar de manege, lekker rijden. Ik sta bij mijn kluisje als ik Lindsey door de gang hoor gillen JARA!!!.

Dan komt ze naar me toe ze zegt 'je raad nooit wat ik weet' waarop ik zeg 'ik heb geen idee', ze kijkt me verbaasd aan en dan zegt ze 'hij komt bij ons op schoooool!' waarop ik zeg 'ja, wie dan, ik heb echt geen idee waar jij het over het hebt'. Dan zucht ze en zegt 'duh Liam Payne 'zegt ze blij. Mijn mond valt open en ik zeg 'Liam van one direction bij ons op school, je maakt een grapje'.

Pov. Lindsey.

'Als of ik een grapje maak tegen mijn beste vriendin' zeg ik dan. Dan vraagt ze 'hoe weet jij dat dan?' waarop ik zeg ' het was van morgen op het nieuws, hij moet weer terug naar school en hij komt naar de onze' roep ik blij. Jara kijkt me aan ze kan me gewoon niet geloven waarop ik mijn mobiel pak en naar internet ga, ik ga naar de pagina van het nieuws en zoek het bericht op.

Nieuws bericht.

Liam Payne naar school in Nederland!

De bekende zangers van one direction, moet alle 5 weer terug naar school, zo heeft een rechter in Amerika besloten.

Omdat de jongens geen van alle een diploma hebben moet zij weer terug naar school, dit van wegen de leerplicht die geld in Amerika.

Hierdoor heeft een van jongens besloten om bij ons in Nederland naar school te komen, het gaat hier om Liam Payne

De jonge zanger zegt in een verklaring dat Nederland hem een mooi land lijk om naar school te gaan.

De school waar de jonge zanger heen gaat is de meer in Amsterdam.

Pov. Jara.

Ik kan mijn ogen niet geloven het staat er echt, ik pak Lindsey bij haar handen en begin te springen, samen blijven we springen tot ik een stem hoor die zegt 'zo dames wat zijn we vrolijk', ik draai me om en zie dat het Erik is, waarop ik zeg 'ja, en daar hebben we een goede reden voor'.'o vertel' zegt Erik nieuwsgierig. Waarop Lindsey zegt 'Liam komt bij ons op school', waarop Erik vraagt 'welke Liam?' waarop ik zeg 'van one direction'.

Pov. Erik.

O nee,komt hij bij ons op school, nu zullen Jara en Lindsey er alles om doen om bij hem in de beurt te kommen. Ik zal maar lief voor de meiden zijn, dus ik zeg 'o, wat leuk', ook al meen ik er niks van. Pff nu zullen niet alleen Jara en Lindsey zijn aandacht willen, maar alle meiden van de school. Maak ik nooit meer een kans.Waarop ik vraag 'wanneer komt hij?' Lindsey kijk op haar telefoon en antwoord 'volgende week al'. O jipie, volgende week begint de gekte hier op school.

Tijdsprong een week later.

Pov. Jara.

Vandaag is het zo ver, vandaag komt Liam Payne bij ons op school. Ik ben expres vroeg mijn bed uit gegaan om mijn beste outfit te kiezen, eindelijk naar een half uur voor de kast te hebben gestaan, heb ik eindelijk de perfecte outfit. Ik kijk op mijn weker half 7 pas, dus ik loop naar de badkamer en zet de douche aan, naar dat ik uit de douche kom en me heb aangekleed doe ik wat make-up op, wat ik eigenlijk nooit doe. Ik loop naar beneden en smeer mijn brood. Ik kijk op de klok kwart voor acht, ik heb met Lindsey om 8 uur bij haar thuis afgesproken. Ik loop naar de schuur en pak mijn fiets en rij richting Lindsey.

Pov. Lindsey
5 voor acht en nog geen Jara, zou ze onze afspraak vergeten zijn, ik besluit om op bank te gaan zitten dan wordt ik misschien rustig. De bel gaat pff ze is het niet vergeten, ik loop naar de deur en open hem, ik zie Jara staan helemaal opgemaakt. 'Wouw, wat zie je er mooi uit' zeg ik. Jara begint te blozen en zegt ' echt, en dank je'. 'Heb je opgemaakt voor Liam' vraag ik, nu krijgt Jara een nog roder hoofd en knikt alleen maar, ' ah meid je hoeft niet verlegen te zijn, je ziet er geweldig uit' zeg ik met vol overtuiging.

Pov. Jara
Door de complimenten van Lindsey moet ik blozen,'zullen we naar school gaan' vraag ik aan Lindsey. ' ja, is goed' antwoord ze. We fietsen richting school.
Bij school aan gekomen zien we allemaal mensen met camera's staan en filmcamera's. ' de pers is er ook al' zei Lindsey, ik zucht en zeg ' ja, nu zal het niet meer zo rustig zijn op school'.
Gelukkig is de weg naar het schoolplein vrij gemaakt door hekken die er staan om de pers tegen te houden. Als we het schoolplein op willen worden we tegen gehouden dooreen grote man met een zwart pak aan en vraagt 'dames, idee kaarten als je blieft' ik en Lindsey kijken elkaar aan en ik pak mijn portemen en haal mijn idee er uit en laat hem aan de man zien. Die zegt' oké, jij mag door lopen' waarop ik vraag 'en mijn vriendin dan?', de man lacht en zeg ' die komt zo'. Ik loop maar door naar de fietsenstalling.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen