Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • FroIIo

    Ja ja, het zit er aan te komen dat Charlie zal moeten bekennen. Tenzij je ons idd weet te verrassen. Ik vond dit hoofdstuk wel leuk, maar Charlie mag Jess niet afpakken van Ryan, ik ben nog steeds #Ryess! Ik kan niet wachten tot je een nieuw hoofdstuk hebt! Nou ja, dan doe ik wel even je poll. Poe, ik heb totaal geen idee wat er gaat gebeuren :')

    S C H R I J F A.U.B. S N E L V E R D E R ! ! !

    Groetjes,
    Yuanfen

    P.S.: Is de code onderaan de spoiler een link?? Ik kan er namelijk niet op drukken c:

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ja het is al vaak gezegd maar ik denk inderdaad ook dat Charlie test of hij wel heteroseksueel is....
    Favoriete zin: Ik stond. Ik smolt. Ik was.
    Liedje: Luke Friend - Hole in my heart

    Algemeen: Dit hoofdstuk heeft mij trouwens echt geraakt. Ik weet niet hoe of wat ik kan het niet echt uitleggen. Maar dat maakt het nog mooier. Ik weet nog niet wat ik moet voelen bij dit hoofdstuk maar het is zo ongelofelijk mooi. Jouw woorden blijven echt gewoon in de kamer hangen en laten mij niet meer los. Ik heb dit al vaker gezegd maar nog nooit heeft een verhaal/boek mij zo geraakt.
    Ik vind het oprecht spijtig dat dit een "online" verhaal is en geen paperback. Ik zou dit zo graag in handen hebben en in één keer verslinden om het vervolgens opnieuw en opnieuw te lezen. Alles klopt gewoon. Elke keer als jij een hoofdstuk activeert, begin ik te glimlachen en maakt mijn hart een klein sprongetje. En ik wil het hoofdstuk nooit direct lezen omdat ik die opwinding wil bewaren en omdat ik nog even zelfs een opvulling wil maken, nog even zelf wil fantaseren met die mooi doordachte personages van jou en die ongelofelijk breekbare scenario's. Maar te gelijker tijd wil ik zo snel mogelijk verdwijnen in die fantasiewereld, opgezogen worden en zo lang mogelijk daar blijven.

    Alstublieft...: Ik moet volgende week heel veel werken (en bovendien in een ander filiaal) en nieuwe hoofdstuk[KEN] zouden mij enorm opvrolijken. (A)

    9 jaar geleden
  • Vega

    Problemen zijn irritant, dubbele problemen zijn afschuwelijk

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Nu weet ik bijna zeker dat Charlie gay is, tenzij je ons weet te verrassen.
    En William komt er hopelijk niet aan, iemand die te vertrouwen is, al vrees ik ervoor.

    9 jaar geleden
  • Hyacintho

    Ik denk ongeveer hetzelfde als Amica, dat Charlie test of hij op meisjes valt.

    Ik heb overigens gereageerd op je topic ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen