ik heb lang niet geschreven ik weet het. ik had last van een writterblock.
but I am back again

Wat gebeurd daar allemaal beneden. Het lijkt wel of er een moord is gepleegd. Het is weer tijd om aan het werk te gaan blijkbaar. In eens krijg ik een waas voor me ogen en zie ik wat er is gebeurd in Alenkye. 'Wat is er, Tina?' vraagt Mike. Ik had blijkbaar mijn mok fijn geknepen tot het barstte. 'Het is Kurt, ik moet naar beneden. ' zeg ik buiten adem. 'Tina, wacht. Je kan niet overstuur aan het werk. Vertel me wat Kurt heeft gedaan.' zegt Mike en houdt me stevig tegen zich aan. 'Kurt heeft Amureen vermoord en Daniëls hand afgehakt. Hij was woedend omdat Amureen, Blaine bedreigden om niet met hem te trouwen.' vertel ik. De tranen rollen over mijn wangen, ik wist dat Kurt er spijt van heeft, maar het is mijn tak als geest om wezens die moorden plegen de schrik van hun leven te bezorgen zodat ze beleven wat degene die ze vermoord hebben in het hiernamaals van mijn godin. 'Tina, ga naar de tempel van Vernuc, vraag je godin wat te doen. Ondertussen ga ik naar het hiernamaals om Amureen een lesje te leren over hoe je om gaat met afwijzing.' zegt Mike en geeft me een kusje op mijn lip, waarna hij een paar danspasjes met me maakt waardoor ik binnen twee seconden naar de tempel van Vernuc ben gesnapt.

Lieve Vernuc, ik bezoek u om advies te vragen. Mijn vriend heeft een Moord gepleegd om zijn Fiancé te beschermen en om van de stalker af te zijn. Ook is hij na de moord in huilen uitgebarsten omdat hij spijt heeft en omdat hij nog een zwakke plek had voor degene die vermoord is. Ik weet dat het mijn taak is om hem hetzelfde te laren beleven als degene die vermoord is, maar is dat wel nodig. geef me alsjeblieft een antwoord, ookal weet ik hoe druk u het eigenlijk heeft met wensen van wezens te vervullen. fluister ik geknield voor de cirkel van de geest.

Voor me verschijnt het licht wat ik herkende van de ceremonie. 'Tina, mijn kind. Het is een tijd geleden dat ik jou heb gebeden heb beantwoord, maar dit is een serieuze kwestie die je aansteld. Ik heb de moord ook gezien. Ik denk dat je Kurt maar een goed verhaal moet doen over dat hij niet fout zat om zich zelf te verdedigen en de wezens van wie hij houdt te beschermen ook al hield hij nog steeds zielsveel van Elliott. Ook word het tijd dat je hem gaat vertellen wie je bent. Je krijgt namelijk een nieuwe taak, dit is ongewoon ik weet het, maar ik vind dat jij de beschermgeest moet zijn voor de Familie Anderson en familie Hummel. Wees gezegend, mijn dochter.' Het licht dooft en ik voel nieuwe energie, door mijn lege aderen stromen. 'YESS!!!' schreeuw ik uit. Ik snap me zelf weer naar huis waar Mike op me zit te wachten.

'Mike, we hebben een feestje. Ik ben herkozen!' roep ik en trek hem van de bank af. Met een open mond staart hij me aan, 'Is ze voor je verschenen?' Ik knik verlegen. 'Wat zei ze.' 'doet dat er toe? Ik ben de beschermgeest van de familie Anderson en familie Hummel.' schreeuw ik uit dansend door de kamer. Morgen begint er een heel nieuw leven voor mij!!!!!!

Reageer (1)

  • Assietje

    Wat???
    Hier kan het niet stoppen!
    Ik moet toegeven dat het soms niet altijd even duidelijk was, maar het is echt een enorm goed en mooi en leuk verhaal!!!
    Ik snap dan ook eigenlijk niet hoe het komt dat er haast geen reacties zijn geplaatst bij je hoofdstukken.
    Alsjeblieft ga weer verder?!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen