Foto bij 3.3 Come Back

Sorry dat het even duurde, rare dagen en ik heb het zo ongelooflijk druk dat ik alles uitstel yay

Een kloppend gevoel in zijn hoofd zorgde ervoor dat hij zijn aandacht niet op de foto's kon houden en een flesje water in zijn hand geklemd hield. Niall's schaterende lach hielp ook niet erg bij zijn hoofdpijn, maar hij hield verbeten vol.
"Liam, come on, smile a little more genuine." Dirigeerde de fotograaf, gevolgd door Niall's lach en een grijnzende por van Louis. Zayn sloeg zijn arm om Liam's schouders en trok hem even wat dichter tegen zich aan. "We're almost done, smile." Fluisterde hij in Liam's oor en dit zorgde ervoor dat Liam zijn meest vrolijke glimlach tevoorschijn wist te halen.
"Perfect! Thank you guys." Ze konden zich weer ontspannen en gingen bij het scherm vandaan om de foto's te bekijken. Ondanks dat de fotoshoot erop zat, werden ze gevolgd door verschillende camera's voor zowel hun eigen beeldmateriaal als voor de behind the scenes film. Wat dat betreft hadden ze nooit echt rust.
"That one looks really nice," grinnikte Niall terwijl hij naar de foto wees waar Liam het meest zuur op stond. "Ha-ha, very funny Niall." Al wist het toch een glimlach bij hem vandaan te halen.
"Harry, could you tell us what you've done today?" Hoorde hij een van de cameramannen vragen. Hij draaide zich om en zag hoe Harry zijn verhaal deed voor de camera, waarop Niall zich er tussen gooide door Harry vanachter te knuffelen. "You definitely ruined the shot now, Niall, thanks." Merkte Louis op. Zayn sloeg hierop zijn arm om Louis heen. "Don't be mad Louis, he's just a little boy."
Hoofdschuddend keek Liam naar de voorstelling voor hem, wat helaas geen voorstelling was maar het dagelijks leven met deze vier. Hij was er inmiddels wel aan gewend, al kon hij dat uiteraard niet voor buitenstaanders zeggen. Het was altijd een groot circus als ze ergens een shoot moesten doen, ondanks hun leeftijd. Het waren voornamelijk Zayn en Louis die de boel op stelten wisten te zetten, waarin Louis de hoofdrol had.
"Please be careful!" Hoorde Liam iemand roepen naar Louis en Zayn die nu met apparatuur aan het spelen waren.

"So you guys are officially dating now?" Vroeg Harry hen geïnteresseerd. Liam kneep even in Haileys hand en knikte. "I guess you could call it that." Hij keek even naar Hailey, die hem glimlachend aankeek en voelde de vlinders in zijn buik opkomen. Hij had besloten dat het tijd was geweest om haar aan de jongens voor te stellen, waardoor ze nu in zijn appartement zaten te lunchen met z'n zevenen. Perrie had er niet bij kunnen zijn vanwege haar werk, waardoor Hailey en Eleanor de enige 'vrouwen' waren. Gelukkig vonden ze dat beiden niet erg.
"Do you ever get annoyed just looking at his innocent face?" Hoorde hij Louis aan Hailey vragen, waarop diezelfde jongen hem een onschuldige glimlach gaf. Naast hem hoorde hij Hailey zacht lachen, maar toen hij naar haar keek zag hij dat ze haar hoofd schudde. "Not at all."
"Well, I'm glad I will get some company while traveling." Glimlachte Eleanor. Daarop volgden verschillende reacties, maar Liam had alleen maar oog voor Hailey. Hij keek naar haar terwijl ze glimlachend naar het schouwspel voor haar keek, lachte op sommige opmerkingen en af en toe haar blik op hem liet vallen met de mooiste glimlach om haar lippen.
Helaas moest hij haar hand loslaten om zich te excuseren van de tafel. Hij liep naar de badkamer om daar van de wc gebruik te maken. Toen hij klaar was, keek hij in de spiegel terwijl hij zijn handen waste. Hij was nooit erg trots geweest op zijn uiterlijk en hij vond het dan ook een wonder dat Hailey voor hem was gevallen terwijl er zoveel anderen waren. Snel spoot hij nog even een luchtje op zijn polsen en al deppend liep hij weer naar de kamer, waar de rest zat. Hij merkte dat ze Hailey aan het ondervragen waren en vrijwel meteen sprong hij er tussen.
"Come on, if I wanted you to scare her away I would have asked you to. But I didn't, so don't." Hailey lachte zacht. "It's okay, they're just curious."
"Yeah, well, they will get enough timeto get to know you better, no need for an interogation." Glimlachte hij terwijl hij plaatsnam. Hij keek de jongens even waarschuwend aan voordat hij zich weer tot Hailey richtte. "I hope they didn't scare you off, they can be animals sometimes." Hij hoorde wat protesterende geluiden en keek grijnzend Louis' en Niall's kant uit.
"I think I will manage." Grinnikte Hailey met een bemoedigend klopje op zijn knie.
"Well then I guess it's time to tell us the story of how you two met."


"What's a good love song?" Vroeg Liam aan de rest toen ze weer in hun kleedkamer zaten. "We are never getting back together." Riepen Zayn en Louis tegelijkertijd, waarna ze elkaar grijnzend een high-five gaven. "I'm serious. I don't know any good love song which has a meaning for Hailey and me."
"It doesn't have to be a love song, now does it? If it has meaning for the two of you, it can be any kind of song really. Why the question?" Harry keek hem geïnteresseerd aan. "Oh, nothing, was just wondering."
"Is our Payne going to serenade his girl?" Grijnsde Louis terwijl hij in Liam's wangen kneep. "Stop it Louis, you're hurting him." Kwam Zayn ertussen en Louis stopte met knijpen, waardoor Liam even over zijn bevrijde wangen wreef. "No." Antwoordde hij op Louis eerdere opmerking.
"Ah, he is! Such a softie." Bracht Louis uit en Niall's lach galmde door de ruimte. "I'm not, now shut up about it." Wierp Liam tegen en hij trok zijn schoenen aan. "Sometimes you can be a real pain in the arse Louis." En met deze woorden stampte hij de ruimte uit.
Hij trok zijn vest wat beter om zich heen en liep door de gangen heen, mensen ontwijkend die druk bezig waren met het opruimen van de set. Het was dan ook alweer zeven uur en over een kwartiertje zouden ze weer op weg zijn naar huis. Tot die tijd zou hij zich wel kunnen verstoppen op een plekje waar hij alleen was. Als hij dat plekje überhaupt kon vinden.
Toen hij eindelijk een rustig plekje had weten te vinden, had hij zowaar nog acht minuten over van zijn alleen tijd. En deze gingen meteen naar Hailey. Hij wilde beginnen met zijn plan om haar terug te krijgen, maar dat zou niet lukken als hij niet het perfecte nummer kon bedenken om te gebruiken. Ze hadden beiden te verschillende muzieksmaken om naar dezelfde nummers te kunnen luisteren en hadden daarom ook nooit echt een verbinding over muziek gehad. Niet dat hij dat erg vond, ze hadden zat andere dingen waarover ze goed konden praten en daarbij waren de discussies over muziek ook best leuk geweest. Maar dit maakte het er niet makkelijker op om het juiste nummer te vinden.
Hij beet op het topje van zijn duim terwijl hij in zijn geheugen graafde naar iets wat hem zou kunnen helpen, al was het maar een stom nummer waar ze een keer op hadden gedanst of een andere leuke herinnering aan hadden zitten. En toen schoot hem iets te binnen.

Reageer (5)

  • DreamyHoran

    Oehh wat schoot hem te binnen?
    Goed stukjee
    X

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    I. Just. Love. It.
    Dit is bijna de enigste reden waarom ik op Q zit, lol.

    9 jaar geleden
  • Culloden

    And you decide to stop here? I'm curious now!

    9 jaar geleden
  • awsten

    Oh my een cliffhanger )): I WANT TO KNOW AAAH :')

    9 jaar geleden
  • 160917

    En toen schoot hem iets te binnen.

    Wat dan? I wanna know!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen