Foto bij 3.2 Come Back

I'm sorry it took so long! Ik was gisteren jarig en heb de afgelopen dagen geen tijd gehad om iets te schrijven, plus geen inspiratie voor dit verhaal. Daarbij hielp het nieuws van Zayn ook niet echt, dus tja. Maar goed, hier is een nieuw hoofdstuk!

Een kreun verliet zijn mond toen zijn ogen het daglicht ontmoetten. Meteen had hij spijt van de hoeveelheid alcohol dat hij gisteren zijn lichaam in had gegoten en kroop hij zijn kussen nog even aan, voordat hij naar zijn mobiel tastte en de bij zijn gezicht hield. Met kleine ogen keek hij naar het scherm dat hij liet oplichten, waarna hij zag dat hij een aantal berichten had ontvangen. Hij ontgrendelde zijn telefoon en zocht de berichten op, waarna hij keek van wie ze waren. Toen hij Hailey er tussen zag staan, voelde hij zich meer wakker dan ooit en kwam hij overeind, waarop hij met zijn rug tegen het hoofdeinde van zijn bed leunde. Hij klikte op het ongelezen berichtje en zag vrijwel meteen dat hij haar afgelopen nacht een aantal dronken berichten had gestuurd. Hij kon zichzelf wel voor zijn hoofd slaan en begon gevuld met schaamte te lezen.
I loibe u so mych
I mias yu
com bak pls

Het was nog erger dan verwacht en met gloeiende wangen begon hij aan haar berichtje.
Please Liam, know that it isn't easy for me either. I'm trying, but give me the space and time to let me. Give me atleast a week to get used to it, before you contact me again. xx
Een week, een week haar de tijd en ruimte geven. Dat kon hij wel doen. Dat gaf hem tijd om zijn plan perfect voor te bereiden. Over tijd gesproken.. Hij keek naar de cijfers die de tijd aangaven en zijn ogen werden groot. Het was alweer twee uur, over een kwartier zou hij opgehaald worden voor de fotoshoot. Hij schoot uit bed en sprintte naar de douche.

"Come on.." Mompelde hij lichtelijk gefrustreerd toen hij zijn sleutel niet in het slot kreeg. Hij hoorde Hailey zacht lachen en verbeten probeerde hij de sleutel er in te krijgen. Eindelijk schoof die door en draaide hij de deur van het slot, waarna ze het appartementcomplex binnenstapten. "Voilá," grijnsde hij terwijl hij trots naar Hailey keek. Grinnikend schudde ze haar hoofd maar sloeg wel haar armen om zijn hals terwijl de deur achter hen dichtviel. Haar ogen hielden hem gevangen, op geen enkele manier zou hij zijn blik van haar los kunnen trekken, als hij dat al zou willen. Hij hield ervan om gevangen te zijn door haar ogen, te verdwalen in haar blik.
In haar ogen leken vuurtjes te dansen, alsof er iets in haar was aangewakkerd dat hij nog niet eerder had mogen ervaren. Het was aanstotelijk besefte hij, toen hij zijn handen om haar middel legde en haar wat dichter naar zich toe trok waardoor de punten van hun neuzen elkaar net raakten. Door die dansende vlammen in haar ogen kon hij zichzelf niet tegenhouden en drukte hij zijn lippen gretig op de hare. Zijn handen gleden naar haar onderrug en bleven daarop liggen terwijl hij haar lippen kuste en haar smaak proefte. Hij voelde hij haar greep om zijn nek verstevigde en ze zich dichter tegen hem aandrukte met een verlangen die bij hem met de seconde groeide. Hij zoende haar met meer vurigheid dan ooit tevoren, kon geen genoeg van haar krijgen. Hij- Een luide kuch verstoorde zijn gedachten en met tegenzin maakte hij zijn lippen los van die van Hailey, waarna een schaamte hem overviel. Hij keek ongemakkelijk naar twee bewoners van het complex die zojuist hun make-out session hadden mogen aanschouwen.
"I'm really sorry, I eh- I think we should- eh, yeah." Zijn wangen gloeiden terwijl hij naar de lift wees en Hailey er naar toe trok. Hij drukte op het knopje, de blikken van de bewoners ontwijkend en bedankte in stilte dat de lift meteen openging. Snel stapte hij naar binnen en trok Hailey met zich mee, waarna hij op het knopje drukte om de deuren te sluiten.
"Have a good night!" Zei Hailey vrolijk tegen de man en vrouw voordat de deuren sloten en grinnikend draaide ze zich om. Hij had al op het knopje naar zijn verdieping gedrukt waardoor de lift in beweging kwam. Dit werd echter verstoord door Hailey, die op de alarmknop drukte en hiermee de lift stopte. "I think we should finish what we started." Ze beet op haar lippen en liet haar slanke vingers door zijn haren glijden.
"Couldn't we better- I mean, we-" Stotterde hij aarzelend, nog steeds van zijn stuk gebracht door de gebeurtenis van zonet. "There are two, people won't mind if this one's occupied a bit longer." Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij greep haar bij haar middel beet en trok haar stevig tegen zich aan waarop hij haar weer begon te zoenen. Het wist hem zijn adem te ontnemen en toen hij zijn lippen van de hare afhaalde, merkte hij dat hij lichtjes hijgde door zowel de opwinding als zijn ademtekort. Hij duwde haar tegen de liftwand aan en zetten zijn lippen op haar hals waarbij hij automatisch haar geur opsnoof. Een mengeling van parfum met haar lichaamsgeur, die hem week maakte. Hij liet een spoor van kusjes achter in haar hals die doorliep over haar kaaklijn tot hij weer bij haar mond uitkwam. Hij hoorde hoe ze beverig ademhaalde en kon het niet laten om even te grijnzen. Haar handen trokken hem dichter tegen haar aan en haar lichaam zat gevangen tussen zijn lichaam en de wand van de lift.
"I want you.." Waren de woorden die zijn hart sneller lieten kloppen en zijn lippen verlangend over haar lichaam lieten glijden.


Tijd om te ontbijten had hij niet meer, want zijn telefoon ging ten teken dat ze beneden stonden. Hij trok zijn jas van de kapstok en trok de deur achter hem dicht. Hij liep met een snelle pas naar de lift en drukte op de knop. Enkele seconden later schoven de deuren open en stapte hij de lift binnen. Terwijl hij de deuren dicht zag gaan, gleden zijn gedachten ongewild terug naar een nacht die eeuwen geleden leek, maar eigenlijk drie jaar geleden had plaatsgevonden. Ze waren die avond op hun tiende date geweest en hij had eindelijk de moed verzameld om haar mee naar zijn appartement te vragen in plaats van haar naar huis te brengen zoals hij bij alle vorige afspraken had gedaan.
Zonder dat hij het door had gehad was hij op het topje van zijn duim gaan bijten en had hij de garage bereikt. Hij haalde zijn hand bij zijn mond weg en stapte uit de lift, waarna hij de deur uitliep naar de wagen die in de garage geparkeerd stond. Toen hij de deur openschoof, zag hij dat Zayn en Niall er zoals gewoonlijk al zaten en hij plofte neer in een van de lege stoelen.
"You look terrible." Merkte Niall op. "Thanks," was Liam's antwoord. "No but seriously, what did you do?" Niall keek hem met een kleine grijns om zijn lippen aan.
"Andy convinced me, no forced me to go out with him last night and I might have had a couple of drinks.." Dat laatste mompelde hij en Niall liet zijn bekende schaterlach horen. "Oh man, I love hungover you. This shoot is going to be so much fun." Zayn zweeg, maar Liam zag wel hoe Zayn hem bezorgd aankeek voordat hij zijn blik weer op het raam richtte.

Reageer (4)

  • DreamyHoran

    Haha, lekkere taal dat Liam spelt als hij dronken is, haahh

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    Aw, alvast nog een gelukkige verjaardag!
    Het seksgedeelte was zo sexy, hehe.
    En daar heb je Ziam weer, lovely.

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Haha, Niall at the end. Awesome. ^^
    Oh damn, I didn't know it was your birthday yesterdag! Now I feel very bad. ): But hopefully you had a wonderful day and lots of presents!
    Love the chapter.

    9 jaar geleden
  • 160917

    A late happy birthday! And I like this story a lot (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen