Foto bij 3.1 Come Back

Verdomme, ik ben zo fucking devastated. Ik loop te huilen als een klein kind en dat terwijl ik net weer een beetje in een fangirl aan het veranderen was. Godsamme, klote dag is dit zeg.
En nu klopt mijn verhaal dus ook niet meer. En ugh. Haat haat haat aan alles.

De volgende dag had hij weer een vrije dag, wat hem aan de ene kant wel beviel maar aan de andere kant zorgen baadde. Als hij niets te doen had, dan zou hij eindigen in gepeins over Hailey. Iets wat hij probeerde te voorkomen.
Gelukkig bestond Andy en alsof hij wist dat Liam de dag niet alleen wilde spenderen, verscheen een berichtje op zijn telefoon met daarin de melding dat hij langs zou komen. Een opluchting gleed door hem heen terwijl hij een berichtje terugstuurde dat dat goed was.
Een half uur later verscheen Andy in zijn appartement en bracht hij zijn luidruchtigheid met zich mee. Als Andy zich in een ruimte bevond, kon dat niet onopgemerkt gaan. Niet dat Liam dat erg vond, Andy wist altijd zijn kinderlijke kant naar boven te halen.
"L-bomb!" Riep Andy al voordat hij zijn gezicht had laten zien. "Andy!" Riep Liam vrolijk terug, waarna Andy's gezicht om de hoek verscheen.
"Just so you know, we're going clubbing tonight and nothing will be able to stop me. Not even you." Het idee om met Andy uit te gaan beviel hem wel, maar hij moest morgen weer werken. "I can't Andy, I have work tomorrow."
"I don't care, you're coming with me if you like or not. You need this, Liam, so don't try to argue me on this one." Hij wist dat Andy gelijk had, maar toch kon hij niet erg blij zijn met het idee dat hij met een kater moest werken.
Andy kreeg zoals gewoonlijk zijn zin, want nadat ze de hele dag hadden gespendeerd met games en films, waren ze om tien uur onderweg naar hun vaste club.
"You're good." Mompelde Liam met een lichte frustratie. Andy wist hem bijna tot alles over te halen, zolang het binnen zijn eigen grenzen lag. En dat wist hem nog wel eens te frustreren.
"I know," grijnsde Andy vrolijk terwijl ze de club binnen stapten. De geur van zweet en drank trokken zijn neusgaten in en een beklammende warmte omringde zijn lichaam. Muziek dreunde tot in de kleinste hoekjes van de ruimte door en overstemde alle gesprekken. Hij wurmde zich door de menigte, achter Andy aan, naar de bar. Daar werd hij vrolijk begroet door de barman, die al shotglazen vol begon te schenken. Een klein gebaar dat alleen maar aangaf hoe vaak ze hier al waren gekomen. Hij betaalde de shots en pakte toen een van de kleine glazen vast, waarna hij Andy aankeek. "Cheers." Hij gooide de drank achterover en liet het zich een brandende weg banen door zijn keel. Deze handeling vond nog drie keer plaats voordat alle glaasjes leeg waren en ze zich van de bar af draaiden.
"Let's dance!" Riep Andy enthousiast terwijl hij al met zijn armen de raarste bewegingen begon te maken. Lachend volgde Liam hem de menigte in en begonnen ze te dansen. Hij bewoog zich op de gekste manieren terwijl de drank zijn taak volbracht in zijn lichaam. Zijn onzekerheden werden verdoezeld en maakten plaats voor meer zelfverzekerdheid. Dit zorgde ervoor dat hij zich nog meer liet gaan op de dansvloer met verschillende mensen om zich heen. De muziek bonsde in zijn oren en op zijn voorhoofd verschenen verschillende zweetdruppels, maar het maakte niets uit. Hij danste en hij genoot. Hij liet de muziek bezit nemen van zijn lichaam en de alcohol van zijn hersenen, terwijl zijn gedachten op nul stonden. Hij was hier en dat was het enige wat telde.

Het was druk in zijn appartement, overal stonden mensen, zijn vrienden, te dansen op de muziek die door de ruimte galmde. Het beetje alcohol dat zich in zijn lichaam bevond, wist zijn gedachten toch lichtelijk te verdoezelen en zijn emoties te versterken. Hij voelde zich gelukkig, omringd door zijn vrienden. En natuurlijk Hailey.
"Liam, lad, this party is bloody amazing!" Louis gooide zijn arm over Liam's schouder en keek hem grijnzend aan. "We need to take a picture. Harry!" De krullebol draaide zich om en kwam op hen af lopen. "Yeah?"
"You need to take a picture of me and Liam." Hij zag hoe Louis zijn telefoon aan Harry gaf en ging toen weer naast hem staan. Beiden lachten ze vrolijk voor de foto, maar deze grijnzen verdwenen niet toen Harry de telefoon weer terug gaf. Samen bekeken ze de foto en hij zag hoe Louis' met zijn vinger naar hem wees op de foto, wat hem deed grinniken. Het was Louis' kenmerk geworden als hij dronken was, wat hij overduidelijk was.
"Great! Like this party! I'm gonna dance my butt off now." En al dansen verdween Louis weer in de groep mensen terwijl Liam hem zowel hoofdschuddend als lachend nakeek. "It is a great party, couldn't think of a better way to start 2016." Harry gaf hem een vriendelijke klap op zijn schouder en keek toen om zich heen. "I'm going to help myself to a drink, you want one?" Hierop schudde Liam zijn hoofd. "No, I'm good. I think I'm gonna look for Hailey." Harry knikte begrijpend met een grijns om zijn lippen en liep naar de keuken. Liam liet zijn blik door de ruimte glijden toen hij twee armen om zijn middel voelde. Een glimlach ontstond om zijn lippen en hij pakte haar zachte, slanke handen vast terwijl hij zich omdraaide.
"I was just looking for you, it's almost time for the countdown." "That's why I was looking for you too." Hij zag een glimlach om haar lippen verschijnen en meteen werd zijn lichaam overspoeld door emoties. Hij was zo verliefd op haar dat hij er soms gek van werd. Iedere aanraking zorgde voor tintelingen op zijn huid en iedere glimlach wisten de vlinders in zijn buik wakker te maken. Hij wilde haar bij zich hebben en nooit meer verliezen.
De muziek stopte en Andy's stem klonk door de boxen. "Hello everyone, before we start the countdown I would like to say something to Liam." Het bleef even stil en hij zag Andy zoekend door de ruimte kijken. "Ah, there he is! Liam, come here mate." Andy wenkte hem en met een lichte aarzeling liep hij naar zijn beste vriend toe, Hailey achter zich aan trekkend.
"I don't know if you know this, but Liam and I have been friends since we were little fellas. He has been my best mate as long as I can remember and has been there through the hard times. One of them actually took place here, when I got badly burned and Liam saved me." Hij wist niet goed waar hij kijken moest na de woorden van Andy, het zorgde voor een opgelaten gevoel. Ook al was het bijna drie jaar geleden, nog iedere keer werd hij eraan herinnerd. En werd hij beschouwd als een soort held, terwijl hij gewoon reageerde zoals ieder normaal persoon had gedaan.
"But I don't want to ruin the party with talking about that accident. I just wanted to thank Liam for throwing us this amazing party and for sticking around. So, everyone, let's raise our glass to Liam. Cheers!" Hij zag hoe Andy en alle andere aanwezigen hun glas of biertje in de lucht staken en op hem proostten.
"Why, thank you. I'm absolutely enjoying myself and I'm so glad you were all able to come. But given our time, let's start the countdown!" Hij legde met een lach de microfoon weg en richtte zich op Hailey terwijl hij begon met aftellen.
"Ten, nine, eight, seven, six, five, four, three, two, one.. Happy New Year!" En na die woorden drukte hij zijn lippen op die van Hailey.

Reageer (4)

  • DreamyHoran

    Verander je verhaal niet ):
    Ik houd van de flashbacks die je in je verhaal doet (:
    Sorry trouwens voor de late reactie, ik heb veel prive berichten in mijn inbox staan..
    x

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    Please, please, please, haal Zayn ook hier niet weg... we kunnen hem niet verbannen, we mogen hem niet ook hier weg laten gaan. Alsjeblief, ik smeek het je. We moeten over hem blijven schrijven. Alsjeblief...

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Ahw, Andy is such a nice guy. (: I know that it's devastating news but actually I'm not surprised it's Zayn. He always seemed like the type of guy to want a normal life and not all the attention the spotlight brings along. But I understand how you must be feeling... The story is still great though!
    And I have to say that I absolutely adore your new username. (:

    9 jaar geleden
  • awsten

    Verander je verhaal aub niet ok, ik wil niet dat het echt is, nee ik wil geen 4/5 verhaal echt niet ):

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen