Foto bij 2.5 To(get)her

Sorry voor het wachten! Morgen begint officieel mijn toetsweek en ik heb bijna niks gedaan, dus jullie zullen waarschijnlijk weer even moeten wachten. Maar daarna zal ik weer gewoon om de een à twee dagen een hoofdstuk activeren. Bedankt voor de reacties! Keep them coming.
Oh, en ben ik de enige die zich een klein beetje zorgen maakt om de jongens? Ik begin namelijk het gevoel te krijgen dat dit hun laatste/eennalaatste tour is. ;c

Zijn tas was gepakt en stond op hem te wachten bij de deur. Hij liet zijn blik nog een laatste keer door zijn slaapkamer glijden, voordat hij de kamerdeur sloot en naar beneden liep. Daar stond Hailey in de keuken de vaatwasser uit te ruimen. Toen hij naar haar toeliep, draaide ze zich om en keek ze hem met een kleine glimlach om haar lippen aan. Hij kon echter aan haar ogen zien dat die glimlach slechts schijn was, want de gepijnigde blik in haar ogen verried hoe ze er echt over dacht.
"Are you all set?" Vroeg ze hem en hij knikte. Zijn tas was ingepakt, zijn appartement was netjes opgeruimd en zijn mobiel zat in zijn broekzak. "I wish you could come with me.." Mompelde hij en hij beet gefrustreerd op zijn lip. Ze liep om het kookeiland heen dat hen had gescheiden en overbrugde de laatste meter met uitgestoken armen waarna ze hem om de hals vloog. "Me too.." Verzuchtte ze vlakbij zijn oor en hij trok haar nog iets dichter tegen zich aan, niet in staat om haar los te laten. Helaas moest hij wel, want beneden stond een wagen op hem te wachten om hem naar het vliegveld te brengen. Met tegenzin liet hij haar los en zij volgde zijn voorbeeld. Hij pakte haar hand vast en liep met haar naar de hal, waar hij zijn jas over zijn arm gooide en met zijn vrije hand zijn koffer pakte. Hij zag hoe Hailey haar eigen jas pakte en de deur opende, waarna ze samen het appartement uitstapten. De deur viel achter hen in het slot en in stilte liepen ze naar de lift.
Het was geen ongemakkelijke stilte waar ze zich in bevonden. Er waren gewoon geen woorden voor het moment waar ze in zaten en dat zorgde ervoor dat ze zch beiden stil hielden. De grote, zwarte wagen stond al klaar in de garage en met een simpele beweging opende hij deze, waarna hij Hailey liet instappen. Zijn koffer gooide hij in de kofferbak en stapte vervolgens zelf in. Niall en Zayn bevonden zich zoals gewoonlijk al in de wagen en keken hem vrolijk aan.
"Hello mate! And hello Hailey," glimlachte Niall vrolijk en begroette hen met een glimlach. "Another tour huh? Are you as excited as I am?" Vroeg de vrijgezelle Niall. Liam haalde slechts zijn schouders op en keek even naar Hailey, voordat hij zijn blik weer richtte op Niall.
"If I could bring her with me I would have been as excited as you are." Niall schonk hem even een medelevende blik en richtte zich toen op Hailey.
"I think you'll get used to it eventually. I mean, this is the second time he'll be gone, isn't it?" Hailey knikte en glimlachte vriendelijk naar Niall. "I hope it does. But I don't want to be a mood ruiner so let's talk about you guys. I haven't seen you in a while."
"I know you haven't, so I'm glad you are coming to the airport with us. We should definitely hang out more." Grijnsde Niall enthousiast en Hailey grinnikte. "We should. And we will, I'll fly over to you guys in three months so we can definitely do something fun." - "Good."
"And what about you Zayn, what have you been up to these past couple of months?" "I've spend a lot of time with my family, to compensate with the time I won't be seeing them because of this tour." Zayn glimlachte kleintjes en Liam schonk hem een medelevende blik. Hij wist hoe moeilijk het was voor Zayn om zijn familie achter te laten, vooral sinds Perrie hun verloving had verbroken had hij erg veel tijd met ze besteed en om nu zonder ze te zitten zou hem niet makkelijk afgaan.
"Luckily there's skype," probeerde Hailey hem op te vrolijken. En het lukte haar om zijn glimlach iets te vergroten.
Eenmaal op het vliegveld moesten ze dan toch echt afscheid nemen en dit viel Liam zwaar. De gedachte dat hij haar drie maanden lang niet vast kon houden gaf hem buikkrampen en hij sloot haar dan ook veilig in zijn armen.
"I don't want to go." Mompelde hij zacht in haar oor en hij voelde hoe ze met haar hand over zijn rug streelde. "I know, I don't want you to either. But think about your lovely fans who are dying to see you. We can do three months apart. We have skype." Haar adem streek lang zijn oor en bezorgde hem kippenvel. Hij liet haar los en sloeg zijn armen losjes om haar heupen terwijl hij haar aankeek. Ze had een bemoedigende glimlach om haar lippen, lippen die hij drie maanden lang niet kon kussen. Dus kustte hij ze nu, hij trok haar wat dichter tegen zich aan en kuste haar. Vlinders gierden door zijn buik, gevolgd door krampen van heimwee. Haar handen lagen in zijn nek en hij voelde hoe haar vingers door zijn haren gleden. Hij kuste haar.
"Liam, we need to go." Hoorde hij Harry ietwat ongemakkelijk zeggen. Hij haalde zijn lippen van die van Hailey en zag hoe er blosjes op haar wangen verschenen.
"I love you so much.." Fluiserde hij met zijn hand op haar wang. Hij zag tranen in haar ogen glinsteren terwijl ze hem fluisterend zei dat ze ook van hem hield. Hij trok haar voor een laatste keer in een stevige knuffel, drukte een kusje op haar lippen en liep toen achter Harry aan terwijl hij steeds achterom bleef kijken naar Hailey, die verlaten in de hal bleef staan.


Het gesprek met hun agent verliep niet heel anders dan het gesprek dat ze de dag ervoor hadden gehad. Het ging voornamelijk over hun planning en de aankomende interviews die ze op het programma hadden staan. Echter hadden ze hier meer inspraak dan bij hun manager, wat Liam erg fijn vond. Natuurlijk hadden ze geen inspraak op de al ingeplande interviews en fotoshoots, maar wel op die nog zouden moeten worden besproken. En zo wist hij een paar van de kaart te vegen en een aantal data te veranderen zodat hij een stuk meer vrije tijd had dan hij normaal had gehad.
Ook spraken ze nog kort over hun aankomende tour, die al over vijf maanden begon. Zo werd hen verteld dat ze eerst naar Amerika zouden vliegen en daar twee maanden zouden touren, waarna ze weer terug zouden komen naar Europa om daar de rest van hun tour te vervolgen. Deze zouden ze afsluiten in Australië, waardoor ze dus alweer hun Aziatische, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse fans in de steek lieten. Maar zouden ze daar ook gaan touren waren ze nog meer tijd kwijt. En dat idee weerhield hen ervan om erover te beginnen.
Toen alles besproken was, verlieten ze het pand en werden ze weer in de wagen terug naar huis gebracht op de gebruikelijke manier. Voor hij het wist stond hij alweer voor zijn eigen deur en stak hij de sleutel in het slot, waarna hij zijn lege appartement binnenstapte. Zijn jas hing hij op aan de kapstok en hij liep verder naar de woonkamer, waar hij bij het grote raam ging staan en bedenkelijk naar buiten staarde. Verschillende emoties overspoelden hem en uit het niets kreeg hij een ingeving.
Hij wist hoe hij haar terug kon krijgen. Natuurlijk had hij al eerder een plan bedacht om haar weer bij zich te hebben, maar deze was veel beter. Een kleine glimlach ontstond op zijn lippen terwijl hij naar de Londense skyline keek. De zon was al lang en breed gezakt en liet een duisternis achter die werd verlicht door de lichten van Londen. Hij was van de stad gaan houden over de jaren heen. Het was natuurlijk een stuk anders geweest dan zijn oude vertrouwde Wolverhampton, maar het voelde nu als thuis. Zoals Hailey als thuis voelde.
Hij wist hoe hij haar terug kon krijgen.

Reageer (4)

  • Peperoni

    Succes! En yes, yes, yes! Go Liam!
    Poor Zayn though, hij vindt wel iemand anders en beter!

    9 jaar geleden
  • awsten

    Veel succes!
    En ik denk dat ze nog wel even gaan doorgaan (: ze hebben nog steeds zoveel fans, als ze nu stoppen dan breekt er een oorlog uit :')

    9 jaar geleden
  • 160917

    Heel veel succes met je toetsweek!

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Go get her! (:
    Once again: Good luck with your tests! You'll do great.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen