Foto bij 2.3 To(get)her

Whoo, 34 abo's! Bedankt voor de reacties en het spijt me dat ik er niet altijd persoonlijk op reageer. Keep them coming!

De rest van het gesprek verliep zoals het altijd verliep. Ze bespraken de belangrijkste punten, veranderden wat data en kwamen uiteindelijk tot een redelijk schema. Harry had zijn irritaties laten blijken over de verjaardag van zijn moeder die middenin de promotietour lag en Louis had om een verandering van data gevraagd in verband met zijn familiedag. Het was niet zo dat hun management het erom deed, ze wisten ook wel dat hun management probeerde het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maar toch was het frustrerend om iedere keer weer speciale dagen door te geven en te laten veranderen.
"That went okay, I guess." Mompelde Harry toen ze weer in het busje zaten om naar huis gebracht te worden. "Better than last time." Voegde Louis er aan toe. Zayn en Niall zwegen, wat ervoor zorgde dat Harry en Louis hem aan keken.
"I don't want to be annoying or anything, but didn't you and Hailey break up?" Harry keek hem verward aan met een verontschuldigende blik in zijn ogen. Hij wist dat deze vraag gesteld zou worden en had zich er dan ook mentaal op voorbereid.
"I'm going to get her back. I spoke with her yesterday and I saw she still loved me, so I'm going to get her back." Zijn stem was vastberaden, want hij was vastberaden. Niets zou hem in de weg zitten, dat zou hij niet toelaten. Hij had het perfecte plan in zijn hoofd en hij zou hem zo snel mogelijk uitvoeren. Maar eerst zou hij haar de rust geven die ze nodig had.
"I hope you will succeed, Hailey is lovely and she definitely was the perfect girl for you." Hij kreeg de zoveelste bemoedigende klap op zijn schouder en zag Harry hem glimlachend aankijken. Als antwoord gaf hij een glimlach terug, waarna hij zijn blik weer naar buiten richtte.
"Well, I'll see you guys tomorrow at our shoot!" Louis sprong uit het busje en gooide de deur dicht waarmee hij uit hun zicht verdween. Ze begonnen weer te rijden, ditmaal richting Harry's huis. Als een klein schooljongetje zat deze nerveus te wiebelen.
"Are you having someone over?" Gokte Zayn toen hij het ook opmerkte. "Emily is still home, so yes I am. We're-" "No, no, no. I don't want to know Harry." Stopte Zayn hem middenin zijn zin. Verontwaardigd keek Harry hem aan.
"I wasn't going to mention anything dirty. I was just going to tell you that we're having a film-marathon with some snacks." "We all know what happens during a film-marathon with you." Hier stemden Niall en Liam mee in. Harry schudde zijn hoofd en sprong op toen het busje stil stond. "I guess you will never know. Bye!" En met deze woorden was ook hij vertrokken.
"I was thinking, we could watch some films at my place? I just received Dawn of Justice." Liam keek de twee overgebleven jongens aan. Deze knikten beiden enthousiast. "Sure, I wasn't planning on doing anything today so sounds good to me." Zei Niall. "But you two can't be total geeks watching it, otherwise I'm gone."
"We're not geeks, I just think Batman's amazing." Hierop knikte Zayn instemmend. Niall rolde enkel lachend met zijn ogen.

"So I don't have much snacks, just some crisps and biscuits." Hij stond in zijn voorraadkast de planken te scannen en viste af en toe wat lekkers er tussenuit. "But I think this will do." Hij draaide zich om met gevulde armen en legde het op zijn kookeiland.
"Give me the biscuits." Niall deed een greep in de stapel met snacks en viste een pak koekjes eruit. Tevreden liep hij naar de bank en plofte daarop neer. Zayn had hem hoofdschuddend nagekeken en schonk drinken in voor hen drie. Liam maakte ondertussen de snacks klaar door ze in bakken te doen en bracht deze naar de koffietafel. Hij sloeg Niall's voeten eraf, die daarop een protesterend geluid maakte maar zijn voeten op de grond hield, en zakte toen zelf ook neer op de bank. Zayn kwam naast hem zitten nadat hij het drinken voor hen neer had gezet en met een glimlach drukte Liam op play. De eerste tonen van Warner Bros werden ingezet en tevreden zakte hij wat verder onderuit.
Hij slaakte een zucht uit toen de aftiteling begon en wist dat hij de film vaker dan een keer zou zien. Hij wist dat Hailey de film te gek zou vinden en hij moest hem dan ook zeker met haar gaan kijken.
"I must say that was a good one," merkte Niall op en Liam keek hem met een tevreden grijns aan. Hij wisselde snel een blik met Zayn, die nu ook een grijns om zijn lippen kreeg. "I can feel him slowly turning.." Zei Zayn met een duistere stem.
"Oh definitely not!" Verdedigde Niall zich meteen, maar de grijns was niet meer van Liam's gezicht af te halen. "Zayn, I think we should get our capes." Grapte hij en zoals verwacht werden Niall's ogen groot waarna ze begonnen te twinkelen. "I knew you guys wore capes when we weren't around." Zayn schudde lachend met zijn hoofd en ook uit Liam's mond rolde een lach.

"We so shouldn't be doing this," fluisterde hij lichtelijk nerveus. Hij sloop achter Hailey aan door de gangen van het hotel. "Oh come on, it will be fun! When was the last time you snuck out?" Enthousiast keek Hailey hem aan nadat ze zich had omgedraaid. Er klonk een nerveuze spanning door haar stem en hij zag aan haar ogen dat ze het spannend vond. "Besides, I think the fans will be so happy to see you."
"I know, but I do have this major interview tomorrow and Paul told me to get some rest." -"You can do with a little less. Don't chicken out on me Payne." Dit was wat hij zo leuk vond aan haar. Die kinderlijke kant die ze soms naar boven liet komen en haar de gekste dingen liet doen. Zoals uit een hotel sluipen om elf uur 's avonds, ondanks dat het ze werd afgeraden.
Ze hief haar hand op en wenkte hem waarna ze zelf de gang doorstak en zich tegen een andere muur aandrukte. Hij volgde haar, maar in plaats van zich tegen de muur aan te drukken, ging hij tegen haar aan staan. Hij liet zijn lippen over de hare glijden en keek haar aan. "You sure you don't want to get back to our room?" Hij zag hoe ze op haar lip beet en hem even twijfelend aankeek, maar het toen van haar afschudde.
"No, we're so doing this. Come on, let's meet some fans and have fun." Ze pakte zijn hand en trok hem achter haar aan. "Run!" Op hetzelfde moment begon ze te rennen en trok ze hem achter haar aan naar de hoofdingang. De adrenaline stroomde door zijn lichaam, ondanks dat ze niets illegaals deden. Al was hem wel verteld het hotel niet te verlaten zonder beveiliging.
Buiten stonden al een stuk minder fans als die middag, maar nog steeds veel voor elf uur 's avonds. Vrijwel meteen barstte een oorverdovend gegil uit en hij kromp licht in elkaar terwijl Hailey haar handen over haar oren deed. Met hand gebaren probeerde hij de fans wat te sussen en dit lukte na een minuut of twee ook.
"Thank you, now if you could all stay calm I could take a picture with every single one of you." Hierop begonnen de fans even zacht te gillen, maar wisten zich in te houden. Hij kon het niet laten om te lachen en kneep even zacht in Hailey's hand. "Thank you." Mompelde hij, waarop hij een kus op haar wang drukte.
"Now who wants to take some pictures?" Hij stapte op de fans af en begon bij degene die het dichtst bij stonden. "I can take some of you guys." Hailey kwam naast hem staan en hield haar handen op om een camera of telefoon aan te nemen, waar de fans gretig op reageerden.
"You're so lovely Hailey, I want to take a picture with the two of you!" Riep iemand uit de menigte, waarop Hailey lachte en haar een bedankje terug schreeuwde.

Reageer (4)

  • DreamyHoran

    Laat ze terug samen komen please!
    X

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    Aw, ze klinken zo cute samen, zelfs naar de fans toe! Get them back together.

    9 jaar geleden
  • Culloden

    I just really don't know how this is going to turn out. Not a single clue. But that makes it fun so keep on doing that! (; (As long as you don't turn in some kind of Pretty Little Liars thing and we'll be 50 when we find out the real plot.)
    Love the chapter. And you. (:

    9 jaar geleden
  • Seasons

    Nee, maar als Hailey het dan allemaal zo goed begreep en hem zelfs meesmokkelde naar zijn fans, waarom geeft zij dan op?
    Het is begrijpelijk van beide kanten, maar kom op die twee; jullie hebben zoveel meegemaakt samen! Ö
    Liam is ook echt zo'n grote lieverd, ondanks zijn grote liefdesverdriet.
    (Mini detail; cookies is Amerikaans, biscuits is Brits)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen