Ik zette mijn gitaar neer en tekende weer een paar muziek noten op het blad. Ik neuriede de melodie en er verscheen licht een glimlach op mijn gezicht. 'Ik stond op en liep naar mijn mak-up tafel. Ik ging op de stoel zitten en keek mezelf aan in de spiegel. 'Wat te doen?' Zucht ik. Ik pakte mijn haar bij elkaar en draaide het in een losse knot op mijn hoofd. Ik trok mijn lades open en pakte mijn make-up set eruit. Ik nam vandaag te tijd voor mijn make-up aangezien het vandaag de eerste echte date is met Liam. Ik smeerde de foundation uit en poederde daarna mijn gezicht af. Ik maakte daarna mijn ogen op en keek tevreden in de spiegel. Ik pakte mijn donker rode lippenstift en kleurde mijn lippen in. Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik pakte mijn krultang uit de la en stopte hem in het stopcontact. Ik liep vervolgens naar mijn kledingkast en snuffelde door het rek met jurkjes. Ik zuchtte diep en zette wat passen achteruit. Ik keek even met een kritisch oog en zag daarna het zwarte jurkje hangen dat ik van mijn neef gekregen had. Ik pakte het jurkje en trok het aan. Ik bekeek mezelf even in de spiegel en ik knikte tevreden. Ik pakte mijn stijltang en begon met het krullen van mijn haar. 'Emily je date is er' riep mijn moeder. Nu al !? ik krulde snel de onderkant van mijn haar en trok de stekker eruit. Ik liep naar mijn schoenen rek en pakte een paar felrode hakken die matchte bij mijn nagellak. Ik pakte mijn tasje van tafel en propte mijn telefoon erbij. Ik haalde een paar keer diep adem en liep naar beneden. 'Wauw' zei Liam zacht. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht en ik pakte Liam's hand vast. 'Dit is heel schattig' zei mijn moeder met een glimlach op haar gezicht. 'mam' zei ik beschaamd. 'Wacht heel even, dan maak ik een foto' zei mijn moeder. Ze haastte zich naar de keuken en kwam een minuut later terug met een camera. 'Lachen' zei mijn moeder. Liam legde zijn arm om mijn middel heen en keek me kort aan. Ik drukte een kus op zijn lippen en keek daarna naar de camera. 'Awh deze is leuk' zei mijn moeder. 'Mogen we nu gaan?' zei ik zacht. Mijn moeder knikte en Liam opende de voordeur. 'sorry' zei ik toen ik de deur achter me dicht deed. 'Sorry voor wat?' Liam liep wat zachter en kneep zacht ik mijn hand. 'Nou voor mijn moeder' zei ik. Liam schudde zijn hoofd en keek me even aan. 'Niet doen, dat was juist wel lief' zei Liam. Ik knikte en bekeek Liam's smoking even. 'Je ziet er echt lief uit Liam' zei ik. Liam kreeg een lichte blos op zijn wangen en keek me aan.

Ik keek naar de menu kaart terwijl Liam al bezig was met zijn bestelling. 'En wat wilt u?' zei de ober. 'Ik uhm doe maar uhh' stotterde ik wat. 'ik kan anders wel even terug komen over een paar minuten?' zei de ober beleefd. 'Laat de kok maar kiezen' zei ik zacht. De ober knikte en liep weg. 'Schattig' zei Liam. Ik schudde mijn hoofd en keek verlegen naar mijn voorgerecht. Liam pakte mijn hand vast en keek me lief aan. 'Emily dit hadden we veel eerder moeten doen' zei Liam. Ik lach en knik. Liam laat mijn hand weer los en begint met zijn voorgerecht. Dit was heel anders dan al die keren dat ik met Cameron iets leuks ben gaan doen. Bij Cameron had ik zo veel vlinders die ik niet wilde. En bij Liam was ik extreem verlegen omdat ik wilde dat alles perfect ging. Het gaat ook nooit zoals ik wil. Een kleine zucht verliet mijn lippen. 'Wat is er?' Zei Liam. Ik schudde mijn hoofd en propte wat eten in mijn mond. 'Je weet dat je alles kan vertellen toch?' Zei Liam. Ik knikte en pakte zijn hand vast. 'Lief van je'zei ik zacht.

'Pfff ik zit zo vol' zei ik puffend. Ik stapte uit de auto en keek even naar Liam die naast me kwam lopen. 'Ik weet niet of mijn moeder nog wakker ia' zei Liam. Ik opende de voordeur en liep voorzichtig naar binnen. 'Mam?' Zei hij zacht. Ik liet de deur achter me dichtvallen en Liam schrok van het geluid. 'Gek' siste hij. Ik haalde lachend mijn schouders op en keek hoe Liam muisstil zijn jas en schoenen in de kast gooide. 'Moet ik mijn hakken uitdoen?' Zeg ik zacht. 'Eigenlijk wel, maar dan zien ze morgenvroeg dat hier en meisje is en dan worden ze gek' zegt Liam. 'Ow uhm' zei ik zacht. Liam liep naar me tor en drukte een kus op mijn mond. 'Niet schrikken' zei hij zacht. Liam bukte en tilde me voorzichtig op. Hij liep de trap op en liep meteen door naar zijn kamer. Hij gooide me op bed en lachte lief naar me. 'Blijf' zei hij zacht. Hij liep zijn badkamer in en kwam terug met een shirt en joggingsbroek. Hij legde de spullen op het bureau en liep weer naar het bed. Hij kwam naast me liggen en sloeg zijn arm om me heen. 'Je bent zo mooi Emily' fluisterde hij. Liam drukte kusjes in mijn nek waardoor ik moest giegelen. 'Stop' zei ik. Liam kwam overeind en drukte kusjes op mijn mond. Ik moest lachen en duwde hem terug. 'Wat heb jij opeens' ik kroop dichter tegen hem aan en pakte zijn hand vast. 'Ik kus je gewoon graag' zei Liam. 'Slijmbal' zei ik. Liam speelde wat met mijn haar en ik voelde hoe zijn ogen mij hele lichaam inspecteerde. ' ik ga me even omkleden' ik wilde van het bed opstaan naar direct pakte Liam me weer vast. Hij trok me naar zich toe en trok me in een knuffel. ' ik wil je gewoon even vast houden' zei hij zacht. Ik liet mijn hoofd rusten op zijn schouder en zei een paar minuten niks. 'Emily' zei Liam zacht. 'Ja?' Zei ik. 'Mag ik je mijn vriendin noemen?' Zei Liam wat onzeker. Een klein zuchtje verliet mijn mond. 'Of gaat het te snel' stotterde Liam. Ik schud mijn hoofd en lach. 'Ja, je mag me zo noemen' Ik kwam overeind en drukte een kus op zijn mond. Liam lachte lief naar me en kuste me weer

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen