TOBIAS "TOBY" MATTHEW HARRIS
"I'm not your friend if you're going to obey the rules, my friend."




L E E F T I J D •
Tobias heeft momenteel de leeftijd van achttien bereikt, en is geboren op een koude Winterdag in December. Wanneer men precies wil zijn zal erbij gezegd worden dat het de twintigste van December was dat de jongeman was geboren.

N A T I O N A L I T E I T •
Tobias' afkomst in percentage is voor honderd procent Brits. Hij is geboren en getogen in het enige echte London, maar is echter op zijn zevende naar Amerika verhuisd. De jongen heeft altijd al een keer naar Amerika gewild en heeft het dan ook altijd een fascinerend land gevonden. Zijn ouders, zijn zusje en hij zijn verhuisd naar de kust van Florida, een plek waar Toby heeft leren surfen, wat hij maar al te graag doet. De zee is zijn beste vriend, zoals hij het altijd heeft gezegd.

I N N E R L I J K •
Tobias is eigenlijk maar een enorme goedzak, wil je zijn persoonlijkheid met één woord samenvatten. Hij helpt iedereen, of ze nou hulp nodig hebben of niet. Hij zal altijd alles en iedereen vragen of ze hulp nodig hebben, en wanneer het niet zal worden ontkend zal hij als eerste te hulp schieten.
Toby is een ontzettend sociaal persoon die eigenlijk wel met iedereen contact heeft of op zal nemen. Hij houdt er totaal niet van om anderen buiten te sluiten, en heeft dan ook een hekel aan de mensen die dit wel doen. Hijzelf geeft iedereen aandacht en vrolijkt mensen hier dan ook het grootste deel van de tijd ongelooflijk mee op. Hij lacht het leven positief toe en heeft nog nooit spijt gehad van ook maar één van zijn daden.
Ook is Toby iemand waar je absoluut wel een lolletje mee kan trappen. Hij is nooit echt iemand van de regeltjes geweest en lapt deze dan ook het grootste deel van de tijd aan zijn laars, echter weet hij wanneer het genoeg is en wanneer hij moet stoppen. Hij is al regelmatig betrapt, maar vaak is dit naderhand gewoon goed gekomen en was het blijkbaar niet zo'n geweldig groot probleem geweest.
Tobias is ook absoluut een persoon met geduld. Alles op zijn tijd, luidt het welbekende zinnetje. Hij is nooit of te nimmer opdringerig. Hij laat je gewoon rustig je gangetje gaan en zal uiteindelijk wel gewoon instemmen. Echt tegensprekend kan je hem dan ook niet noemen, hij vindt altijd alles wel helemaal prima. Hij is dan ook eerder de persoon die bevelen opvolgt dan ze daadwerkelijk uit te delen.
Tobias wil mensen namelijk niet kwetsen. Hij is bang om mensen teleur te stellen en doet dit dan ook liever niet. Hij wil mensen trots maken, trots op hun keuzes. Hij houdt er absoluut niet van om mensen verdrietig of zelfs depressief te zien. Hij is te vrolijk om met depressie om te kúnnen gaan, en wil dit dan ook gewoon niet doen.
Ook is Tobias een heel nonchalant type. Niet dus. Hij is nooit indirect met iets en maakt gewoon duidelijk hoe hij erover denkt. Hij is dan ook altijd eerlijk tegen mensen, liegen heeft hij een bloedhekel aan.
Tot slot is Tobias absoluut een persoon met humor. Samen met zijn sarcasme weet hij mensen altijd aan het lachen te maken, zijn opmerkingen zijn dan vaak ook gewoon erg droog en doen mensen altijd lachen.

U I T E R L I J K •
Tobias is een knappe jongeman, en dat weet hij. Hij schept er enkel niet over op, gezien hij dat ontzettend kinderachtig zou vinden. Hij heeft korte, donkerbruine haren die altijd aan de ietwat warrige kant staan. Ook zijn ogen hebben een donkerbruine kleur, en zijn donkerbruine wenkbrauwen hangen hier in een vrolijk boogje boven.
Wanneer Toby lacht komt er een volmaakt, hagelwit gebit tevoorschijn, gezien hij vroeger een beugel heeft gehad. Tobias heeft een lichte baard, maar gezien hij zich op zijn tijd scheert is deze nooit lang en zijn het eerder gewoon stoppeltjes dan dat je het echt een baard kan noemen.
Tobias heeft een lichtgetinte huid, en qua lichaam is hij sterk gebouwd. Zijn spieren zijn duidelijk te zien, en ook heeft Tobias een duidelijke sixpack, waar hij aardig trots op is. Tobias is vrij groot met zijn honderdtachtig centimeter, en hiermee groter dan de gemiddelde Amerikaan. Echter komt Tobias uit Groot-Brittanië waar de mannen gemiddeld wat langer zijn.

R E L A T I E S •
Who wants? c:

E X T R A •
X

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen