ELÉONORE "ELLE" ADRIANA VELICCIO
"Hate the people you love. Love the people you hate."




L E E F T I J D •
      Eléonore is momenteel achttien jaren oud en is geboren op een warme Lentedag in Juni. De veertiende, om precies te zijn.

N A T I O N A L I T E I T •
      Elle is geboren en getogen in het enige echte Italië. De jongedame is geboren in Venetië en heeft hier geweldige tijden gekend. Echter is ze op haar twaalfde naar Amerika verhuisd, waar ze kapot van was. Zijzelf wilde het liefste in Venetië blijven en hier haar school afmaken, haar ouders waren het enkel niet met haar eens en hebben haar uiteindelijk meegenomen naar Amerika. Al heeft Eléonore hier ook geweldige tijden gekend, ze blijft ernaar verlangen om ooit een keer terug te gaan naar Venetië.

I N N E R L I J K •
      Eléonore is een geweldig voorbeeld voor een persoon die stevig in haar schoenen staat. Ze laat zich op geen enkele manier kleinmaken, en is haast niet neer te krijgen. Ze heeft haar eigen mening en zal hier dan ook elke seconde achter staan. Mensen noemen Eléonore zelfverzekerd, waar ze al het recht op hebben.
Hierdoor wordt Elle vaak brutaal genoemd. Ze zal men altijd tegenspreken en niet stoppen tot men het met haar eens is. Wanneer Eléonore in een conflict of discussie zit zullen er het grootste deel van de tijd een paar scheldwoorden haar mond verlaten. Dit doet ze echter om haar argumenten bij te sterken, zodat men het wel met haar eens zal móéten zijn.
Elle is dan ook absoluut eigenwijs te noemen. Ze zal haar eigen gangetje gaan en houdt er dan ook absoluut niet van om andermans bevelen op te volgen. Eléonore wil doen wat zíj wil, en is dan ook eerder een persoon die bevelen uitdeeld dan dat ze ze opvolgd. Elle heeft er echt een verschrikkelijke hekel aan als iemand haar iets opdraagd, tenzij het uiteraard op het goede pad behoord. Ook maakt het Elle helemaal niks uit wat men van haar denkt. Men moeten haar maar gewoon accepteren zoals zij is, veranderen zal ze toch niet doen.
Want Eléonore is absoluut iemand die van helpen houdt. Ze mag dan wel stronteigenwijs zijn en hierdoor af en toe nog wel eens bitchy overkomen, ze heeft weldegelijk een hart. Ze heeft haar hart absoluut op de goede plaats zitten, en geeft weldegelijk om de mens. Wanneer iemand in de problemen zit zal zij diegene vrijwel altijd te hulp schieten en beschermen. Wanneer mogelijk zal Elle haarzelf altijd opofferen, zolang de anderen maar veilig zijn. Dit is dan ook de grootste reden waarom de meeste mensen haar als vriendelijk beschouwen. Eléonore doet alles om men ook maar gelukkig te zien, gezien gelukkige mensen haar gelukkig maken.
Eléonore is ook niet de meest geduldige persoon. In haar wereldje moet altijd alles meteen gebeuren, wachten is namelijk iets waar ze echt een bloedhekel aan heeft. Ze wil geen tijd verspillen, ze wil meteen klaar zijn en doorgaan. Iets wat mensen vaak nogal vervelend aan haar vinden, maar wat ze haar niet af kunnen pakken.
Elle heeft een nogal ingewikkelde combinatie van gevoelens, zoals de meesten het verwoorden. De ene dag is het meisje ontzettend prikkelbaar en weet men dat ze maar beter uit haar buurt kunnen blijven, en de andere keer is Eléonore ontzettend vriendelijk en vrolijk. Stemmingswisselingen is het woord wat men hiervoor heeft bedacht, echter merkt Eléonore er zelf niks van. Voor haar voelt elke dag gewoon hetzelfde aan.
Zoals eerder gezegd is Elle een vrolijke jongedame. Ze ziet het leven positief in en heeft amper depressie meegemaakt. Ze neemt alle open kansen aan en doet er alles aan om haar leven een leven te maken om nooit te vergeten. Want, zoals de welbekende quote zegt, leef je maar één keer. Dit is ook de enige reden waarom Eléonore niet in reïncarnatie gelooft, ze vindt het maar pure kletskoek.
Om alles kort samen te vatten is Eléonore een pittige tante met haar eigen mening, die absoluut niet van bevelen opvolgen houdt en het leven positief inziet. Ook is het meisje er altijd voor zowel haar vrienden als haar vriendinnen. Haar vrienden/vriendinnen en hun geheimen kunnen altijd bij haar terecht, en ze zal beiden dan ook vierentwintig-zeven koesteren.
Ook is Elle een muzikaal persoon te noemen. Ze heeft altijd al wat met liedjes en instrumenten gehad en doet hier dan ook al van alles mee van jongsafaan. In Venetië wonen dan ook de welbekende gondelaars die vrijwel altijd wel een lied zingen, en hier heeft Eléonore dan ook al haar inspiratie voor de muziek vandaan gehaald. Zelf heeft de jongedame in de loop der jaren haar stem ontwikkeld en het resultaat was dan ook de stem van een nachtegaal. Ook speelt Eléonore al van kleinsafaan zowel viool als piano. De instrumenten betekenen veel voor haar en muziek van één of meer van de instrumenten spreekt haar dan ook altijd aan.
Eléonore wordt ook door vele mensen een perfectioniste genoemd. Ze is absoluut niet snel tevreden met iets en werkt iets dan ook altijd tot in de fijnste details uit. Met haar hoge intelligentie is dit vaak geen enkel probleem, echter wil het nog wel eens fout gaan. Elle is hier enkel totaal niet teleurgesteld in, nee, ze vindt het dan juist prima. Want ieder mens maakt fouten, zoals de meesten het zinnetje kennen.
Tot slot is Eléonore absoluut niet iemand die van bedriegen houdt. Ze wil niet zeggen dat zij zelf nooit het welbekende leugentje om bestwil gebruikt, maar ze vindt het wel belachelijk wanneer het een leugentje om eigen bestwil is. Anderen bestaan ook, zoals zij altijd zegt, en egoïsme is absoluut niet één van Elle's favoriete karaktereigenschappen. Integendeel, ze heeft er gewoon een bloedhekel aan.

U I T E R L I J K •
      Elle's amandelvormige kijkers hebben een mosgroene kleur, die richting donkergrijs lijkt te gaan. Haar ogen worden omringd door een gitzwarte, volle laag wimpers, die van nature langer zijn dan de gemiddelde wimper. Eléonore haar wangen hebben een zalmroze kleur, evenals haar volle lippen. Wanneer Eléonore lacht zullen er lichte kuiltjes in haar wangen verschijnen, evenals een hagelwit, volmaakt gebit onder haar lippen vandaan.
Haar haren hebben een kastanjebruine kleur en komen tot een klein stuk onder haar borsten. In haar haar zit een natuurlijke slag, en Elle heeft haar haren altijd in verschillende kapsels. Vast of los maakt haar totaal niets uit.
Haar haren passen mooi bij haar lichtgetinte huid, en samen lijken ze bijna exact dezelfde kleur te hebben. Wat haar lichaam betreft heeft Elle maar een dun en tenger lichaam. Echter is ze hierdoor wel ontzettend lenig, en door haar ietwat lange benen heeft ze een snelheid waar je haast u tegen kan zeggen. Wat haar lengte betreft is Eléonore honderddrieënzeventig centimeter groot, waarmee ze bij de meeste Amerikaanse vrouwen groot over kan komen. Echter leeft in Italië het langere volk, wat Eléonore haar lengte heeft geschonken.

R E L A T I E S •

      Ivogen "Ivy" Kendra Langley — Ivogen en Eléonore wonen op het moment in hetzelfde flatgebouw, op dezelfde verdieping, en hebben elkaar hierdoor beter leren kennen. De twee zijn goede vriendinnen van elkaar geworden, grotendeels omdat de helft van hun karaktereigenschappen hetzelfde was. Elle mag Ivy dan ook erg graag en is blij dat ze Ivogen heeft leren kennen.

E X T R A •
      Eléonore zingt al van kleinsafaan, en door de jaren heen is haar stem zich gaan ontwikkelen, wat haar het resultaat van de stem van een nachtegaal heeft gegeven. Men kan haar dan ook regelmatig horen zingen, en het maakt haar helemaal niks uit wat ze van haar gezang vinden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen