HALIA ZAHRAH SZABADOS
"Enjoy life. Live it like you never lived before. Live it like this is the last time you do. Just enjoy it."




Leeftijd •

Halia heeft momenteel de leeftijd van zeventien bereikt, haar verjaardag vindt plaats op een warme Lentedag; de veertiende van Juni.



Goddelijke ouder •
Halia heeft de welbekende god Hephaesthos als haar vader. De god van het vuur en de smidsen staat ook goed bekend als de smid van de Goden. De God heeft er echter een hekel aan gezien hij in zijn verleden is verbannen door zijn moeder, door lelijkheid.
Halia is op het moment nog niet erkend, gezien het meisje pas drie dagen op het Kamp is. Dit betekent dan ook dat ze momenteel nog onderdak krijgt in het Hermesgebouw, totdat het erkenningsteken van welke God dan ook boven haar hoofd in de vorm van een hologram zal staan.





Uiterlijk •
Afgezien van het feit dat haar vader is verbannen vanwege lelijkheid, is Halia een wonderschoon meisje en hiermee dan ook echt een dochter van haar moeder. Haar haren houden verschillende tinten bruin in zich verborgen, wat inhoudt dat de haren bij het stukje waarbij deze uit haar hoofd komen donkerbruin zijn, echter loopt deze kleur langzaamaan uit tot een lichtbruine tot blonde kleur aan de eindpuntjes van haar haren.
Halia's amandelvormige ogen hebben een donkerbruine kleur, die richting zwart lijkt te gaan. Haar volle laag wimpers worden vrijwel altijd bedekt met een laagje mascara, en ook brengt Halia elke dag een streepje zwarte eyeliner op haar ooglid aan om deze vervolgens uit te laten lopen op een wing. Zowel haar wangen als haar lippen hebben van nature een zalmkleur, en wanneer Halia lacht zal er een volmaakt, hagelwit gebit tevoorschijn komen, evenals lichte kuiltjes in haar wangen.
Haar huid heeft een lichtgetinte kleur, wat alle bruintinten van haar hoofd compleet maakt. Haar lengte is honderdzeventig centimeter waarmee ze de gemiddelde lengte van haar geboorteland, Hongarije, heeft bereikt. Halia heeft maar een dun, tenger lichaam, echter is ze hierdoor vrij lenig en door haar langere benen heeft ze een snelheid waar je haast u tegen kan zeggen.



Innerlijk •
Halia zal waarschijnlijk de vrolijkste persoon zijn die je ooit bent tegen gekomen. De lach die ze altijd op haar gezicht heeft staan is onmogelijk weg te krijgen, evenals al haar positiviteit. Ze ziet het leven positief in, en ook al maakt ze geen schijn van kans meer, ook al is het idee wat zij in gedachten heeft belachelijk, ze zal altijd die positieve instelling behouden en blijven geloven dat het hoe dan ook zal lukken.
Opgeven zal Halia dan ook niet snel doen. Ze zal doorgaan tot het bittere einde om haar doel te bereiken, en stopt dan ook absoluut niet voordat ze dit heeft gedaan. Moedig is ze dan ook zeker te noemen, gezien ze wanneer ze een doel heeft niet bang is voor de gevaren die op haar pad zouden kunnen komen of hier sowieso op komen.
Halia heeft ook de karaktereigenschap om altijd het beste in iemand naar boven te halen. Hoe depressief de persoon ook is, ze zal er altijd alles aan doen om deze weer op te fleuren, gezien ze een zwak heeft voor depressie, laat staan tranen. Wanneer Halia huilt zal je het dan ook wel echt héél bont moeten hebben gemaakt, gezien het meisje er alles aan doen om die welbekende lach op haar gezicht te laten staan, en ze een vorm van haat heeft ontwikkeld voor de waterdruppels die uit men's ooghoeken ontsnappen.
Ook is Halia een ontzettend sociaal persoon. Ze is totaal niet socially awkward en is absoluut niet bang om te laten zien wie ze is. Mensen doen het er maar mee, of ze het nou willen of niet, want Halia is niet van plan om zich naar men's wil aan te passen. Het grootste deel van de tijd is zij ook vaak de persoon die een gesprek begint, en ze heeft dan ook een hekel aan (doodse) stiltes. Halia maakt het niks uit wie je bent, hoe je eruit ziet, ze zal je altijd mogen en ze zal altijd een gesprek met je willen beginnen, een grote reden waarom mensen haar een absolute goedzak noemen. Halia geeft namelijk veel om de mensen om haar heen, of ze ze kent of niet, ze wil hun levens niet riskeren. Ook een reden waarom ze altijd zichzelf het liefste opoffert voor wat dan ook, en waarom ze moeite heeft met keuzes maken. Beschermend is ze dan ook zeker te noemen.
Want dat is niet Halia's beste vak, keuzes maken. Ze moet veel te veel nadenken bij alle mogelijkheden en raakt hierdoor ongelofelijk gestrest, waardoor ze vaak chagrijnig en afkappend over kan komen, gezien ze na wil kunnen denken. Ook is ze bang om, als ze iets kiest, hiermee dingen op het spel te zetten en ongelofelijk veel risico's te lopen, wat ze niet graag heeft.
Ook is Halia een vrij intelligent meisje, wat dingen goed dingen in kan schatten. Ze weet vaak wanneer ze ergens mee aan moet komen en wanneer ze beter even weg kan blijven, wat ze vaak liever niet doet en dus toch doet. Echter heeft ze wel degelijk hersens zitten daarboven en is ze slimmer dan ze van buitenaf lijkt, gezien ze door haar eeuwige lach niet al te nuchter oogt.
Tot slot heeft Halia een vorm van humor waar je haast wel om moet lachen, puur omdat het zo niet-grappig is dat het grappig is. Haar grappen maken veel mensen aan het lachen, en de kers op de taart is altijd wel dat Halia al dubbel ligt om haar eigen grappen als ze ze nog niet eens heeft verteld. Egoïstisch is ze echter niet en zo wil ze ook niet overkomen, echter kan dit soms wel het geval zijn omdat het dus lijkt alsof ze har eigen grappen helemaal het einde vindt.





Wapens •
Wanneer Halia zal moeten kiezen, wat wapens betreft, zullen haar handen automatisch naar de werpmessen en het welbekende zwaard gaan. De werpmessen, vanwege haar ontzettend snelle reflexen en reactievermogen en vermogen om in een seconde perfect te kunnen mikken. Ze kan dan ook gemakkelijk met één enkele seconde een mes tussen iemand's ogen werpen, echter is dit iets wat ze liever niet doet.
Het zwaard, vanwege het beetje kracht in haar armen en haar inschatvermogen. Ze weet het grootste deel van de tijd precies op welke plek ze aan moet vallen, en weet men hiermee dan ook vaak met gemak neer te halen. Op het Kamp zal ze deze eigenschappen, zowel van het zwaard als de werpmessen, echter nog ontwikkelen, maar uiteindelijk zullen de trainingen uitlopen op deze perfecte vechteigenschappen.



Goed in/slecht in •
Specialiteiten van Halia zijn dus onder anderen de werpmessen en het zwaard. Verder is het meisje een kei in klimmen, iets wat ze dan ook graag doet, gezien zij veel interesse toont in de natuur en haar vormen. Ook zal Halia een voorliefde hebben voor vuur en dus als meisje kunnen smeden, iets wat ze overduidelijk van haar vader zal hebben geërfd.
Mindere eigenschappen van Halia zullen echter wel de pijl en boog en de speer zijn. Met pijl en boog zal Halia zichzelf te langzaam vinden, iets wat ze niet van zichzelf is gewend, en zal zo bijvoorbeeld de pijlenkoker omgooien om vervolgens alle pijlen kwijt te raken en uiteindelijk geen kans meer hebben tegenover haar tegenstander. De speer omdat ze wat grote voorwerpen betreft absoluut niet kan mikken. Tenzij je een oog kwijt wil raken, zal je haar dan ook geen speer moeten geven. Verder is Halia ontzettend slecht in zwemmen, en ze heeft dan ook helemaal niks met water. Ook is Halia iemand die regelmatig over haar eigen voeten wil struikelen, maar die daarna gewoon opstaat en alsof er niks gebeurd is doorloopt -- zonder het idee dat ze belachelijk voor schut staat.





Angsten •
Hoe graag Halia ook nergens bang voor zou willen zijn, toch heeft het meisje angsten ontwikkeld. Zo is het meisje doodsbang voor slangen, het idee dat de beesten haar met één beet kunnen doden of haar simpelweg gewoon kunnen wurgen, doet haar gillen en kokhalzen. Wanneer je dan ook met een slang aan zal lopen zal ze hardgillend wegrennen, en een trauma aan je overhouden.
Ook heeft Halia een grootse angst voor krabben, iets waar zowel zijzelf als de mensen om haar heen niks van snappen. Begrijp haar niet verkeerd, ze houdt van krab, echter wanneer het morsdood en fijngeperst op haar bord ligt en niet als de beesten met hun scharen nog springlevend zijn. Hoe klein de krab ook is, ook wanneer ze een krab ziet zal Halia gillend wegrennen.
Tot slot is Halia doodsbang om haar zicht te verliezen, gezien haar zicht haar alles is. Ze kan er absoluut niet tegen als ze niks kan zien en zal dan ook volledig gedesoriënteerd zijn en in het rond gaan spartelen wanneer dit het geval is.



Extra •
Zoals eerder gezegd bij de beschrijving van het uiterlijk is Halia Hongaars, en ze is dan ook geboren en getogen in Hongarije. Op haar veertiende is ze echter naar Amerika verhuisd, om hier in Orlando haar nieuwe thuis te vestigen.
Ook zal Halia verder in de RPG gekroond worden tot gebouwoudste van het Hephaesthosgebouw, wanneer het meisje erkend zal zijn en men zal zien dat Halia een type voor leiding is.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen