'Hoe vaak moet ik nog roepen?!Kom eten.' Zegt ze en snelt weer naar beneden.Gniffelend volgen we en nemen plaats aan de tafel.

Vijf weken verder

Ik slenter de school in naar het kluisje en groet Zetsu en Deidara die net ook aan komen.'Is het beter geworden?' Vraagt Deidara en ramt tegen zijn kluisje aan die open schiet tegen Zetsu's hoofd.'Deidara!' Roept deze en slaat Deidara in zijn gezicht.Ik lach en was er nu wel aan gewend dat de jongens elkaar sloegen.'Valt wel mee.Mo-chi is eigenlijk de enige waarmee ik praat in het tehuis.De andere zijn te jong, Haku bevalt me niet zo en de andere klitten samen.Dus nog altijd saai'. Mompel ik en morrel aan mijn slot.Een vuist slaat tegen het kluisje en ik draai me geschrokken om.'Dankje dat je bijna mijn hoofd inslaat Hidan-san'. Lach ik en gooi wat boeken in mijn kluisje.'Oew!She likes Hidan-chan!' Roept Deidara en mept Hidan op zijn rug.Hidan verslikt zich in zijn drinken en loopt rood aan doordat hij geen lucht krijgt.'Haha, sukkels.En hij weet dat en ik weet dat hij mij niet leuk vind en daar kan ik mee leven Deidara..-chan.' Pest ik hem en ren ervan door.Ik ren de hoek om en knal tegen iemand aan.'Itai..' Mompel en gil als ik Deidara aan zie komen rennen en hij over me heen valt.Gelach klinkt en ik kom overeind om te zien wie er lacht.De jongens en een aantal andere mensen die in de aula waren.Er waren er niet zo veel met de eerste twee uur vrij.Ik lach zachtjes en help Deidara omhoog.'Hey, Hidan, dat is toch de leraar van onze oude school die iets van donkere justu gaf?' Zeg ik en wijs naar een man met lang zwart haar en een witte huid.'Ja, hij is weg gegaan van die school, waarom weet ik niet maar hij geeft nu hier les'. Zegt Hidan en kijkt terug in zijn boek.'Hij is echt..eng'. Mompel ik en loop naar een tafel toe waar ik ga zitten.De bel zou zo gaan en dan was het pauze.De jongens die nu geen les hadden plaatsen zich ook aan de tafel en al snel vult de aula zich met lawaai.

Reageer (2)

  • AlphaRaven

    hm pauze, de mijn favo vak op school XD en dan de tussen uren. hm maadag begint meteen lekker eerste uur vrij dan 80 minuutjes les en dan 3 keer 40 minuutjes tussen uur en dan nog 80 minuutjes les. XD. snel vrder gaan met je verhaal het is super goeeed.

    1 decennium geleden
  • Poochyena


    hee! ik had het wel bijna goed met die nieuwe kamer genootXD
    Hyper zusje had ze wel

    YAY! pauze, het leukste wat er is op school
    ^-^

    Snell verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen