Story of real life .

Met een schok word ik wakker, en ik kijk om me heen. Verbaasd neem ik de mooie hotel kamer in me op. Dan voel ik iemand naast me bewegen. Bijna verdoofd van schrik kijk ik naast me. Dan ramt de waarheid met een schok door me heen. Ik kijk recht in het gezicht van Tom kaulitz. Alsof hij mijn schrik heeft gevoeld werd hij wakker. Verbaasd kijkt hij naar me. ''ohh fuck'' brengt hij uit. ''Hoe oud ben je?'' Ik voelde tranen in mijn ogen springen terwijl herinneringen van de vorige avond als vage flitsen door mijn hoofd schieten. Het voelt allemaal zo onwerkelijk, alsof ik aan het dromen ben. ''Ik, ik ben veertien''. Terwijl ik het zei besefte ik me hoe kinderachtig dit klonk. O verdomme, mompelde Tom terwijl hij opstond en naar de badkamer liep. Ik bleef op het bed liggen en ik besefte dat ik alleen een string aanhad. Ik zag mijn bh op de vloer liggen met de sluiting kapot getrokken. Toen kwam alles weer glashelder terug. Ik was in een disco, helemaal los aan het gaan. Tot ik me ineens besefte dat Tom hier ook was. Tom Kaulitz. Ik kon niet geloven wat me gebeurde terwijl ik naar hem toe liep. Als ik niet zo dronken was geweest had ik vast een handtekening gevraagd. Maar het enige wat ik deed was hem aanstaren in zijn prachtige bruine ogen. ''Wil je dansen''? Vroeg hij met een grijns. Het enige wat ik deed was knikken. Hij trok me mee de dansvloer op. Er waren veel meisjes die hem probeerden af te pikken, ik zag hun jaloerse blikken gelijk weer voor me. Hij had me meegenomen, naar de hotelkamer. Ruw had hij mijn shirt uitgetrokken en mijn BH losgetrokken. Ik had zelf meegedaan, met mijn stomdronken kop. Ik was al tijden geobsedeerd van hem. Ik hield echt van hem, en nu zou ik seks met hem hebben. Met de sexgott. Het leek alsof ik was gezegend, mijn droom was uitgekomen. Wat ik daarna allemaal gedaan heb sloot ik buiten. Samen met de schaamte die langzaam bezit van me neemt. Ik ben veertien en ik lig hier gewoon. Ik probeer op te staan, maar alles begint te draaien. Rustig, kalm blijven fluister ik mezelf toe. Ik probeer een badjas aan te doen die op de grond ligt, maar zodra ik buk begon werd alles zwart.

Volgens mij komt ze weer bij fluistert iemand. Wat is dit? Schiet het door mijn hoofd. Ik knijp mijn ogen dicht, en doe ze dan langzaam weer open terwijl ik me opnieuw besef wat er was gebeurd. Toen ik ze open had keek ik dit keer in het gezicht van Georg. ''Hey, voel je je al weer wat beter?'' Vraagt hij met een zorgzame glimlach. ''Ik, ik. Waar is Tom?'' Vraag ik met een klein stemmetje. Georg keek met een ongemakkelijke blik naar iemand naast me. Dat dat Gustav was besefte ik me net iets te laat. ''Ehm, nou kijk Tom is aan het douchen'' zei hij zachtjes. Ik knijp mijn ogen dicht om dit even te verwerken. Hij is gewoon aan het douchen, klinkt het door mijn hoofd. Dat ik hier nog ben kan hem niet schelen. Ik deed mijn ogen weer open. Ik werd overspoeld met vragen die er merkwaardig lang over deden om de afstand naar mijn hoofd af te leggen, en nog langer om ze te begrijpen. ''Hoe heet je? Waar woon je? Je moet weer naar huis toch?'' Ik probeerde me te bedenken waar ik woonde, maar het wou niet komen. Ehm, ik heet Alinde zei ik langzaam. Ja, Alinde. Dat kwam me bekend voor. ''Eh, hoe oud ben je eigenlijk?'' Vrieg hij op nogal aarzelende toon. ''Ik, ik ben veertien.'' Ik voelde dat mijn keel weer dichtgeknepen werd terwijl ik dat zei. Gustav &Georg keken elkaar verbaasd aan. ''Dit kan hij echt niet meer maken'', siste Georg zachtjes naar Gustav. ''Je hebt gelijk, maar wat moeten we nu doen?'' fluisterde hij terug. Het drong niet meer tot me door wat ze daarna zeiden tot hij weer rechtstreeks tegen me begon te praten. ''Oke, kun je je herinneren waar je woont''? Waar ik woon. Fuck.
Ik verzamelde al mijn krachten en stond op. Gelukkig, ik had een badjas aan. Hoe hij aangekomen is wil ik liever niet aan denken. ''Heel erg bedankt voor jullie zorgzaamheid''- ik stopte even om adem te halen, ik voelde weer een duizeling. ''Ik woon hier niet zo ver af'' blufte ik. Georg kijkt me ongelovig aan. Misschien had hij door dat ik geen idee had in welke stad ik me bevind. ''Kan ik me hier ook ergens omkleden?'' vroeg ik. Ik wou gewoon zo snel mogelijk weg van deze vernedering. ''Eh ja, de kamer hiernaast is een badkamer'' zei Gustav onzeker. Waarschijnlijk vroeg hij zich af of ik wel kon lopen. Ik probeer de deur uitlopen, dat lukte alleen niet omdat iemand al de kamer binnenliep. Tom. Hij keek me even aan en liep toen naar Georg toe. Ik rende de deur door naar de badkamer toe, terwijl tranen in mijn ogen prikten. Ik kon Georg nog net horen schreeuwen; ''JEZUS TOM! ZE IS VEERTIEN! WAT BEZIELD JOU'' Ik liep de badkamer binnen en deed mijn topje en jas aan. Mijn BH gooide ik in de vuilnisbak. Terwijl ik me in mijn broek hees keek ik de spiegel, en barstte toen echt in tranen uit. Godverdomme, waar moet ik nu heen dacht ik bij mezelf. Ik woon nergens, besefte ik me. Ik ben weggelopen ik zit hier in een grote vreemde stad. Genaaid door een popster. Terwijl ik op de vloer in elkaar zak kan ik de pijn niet meer tegenhouden. Ik trek aan mijn haren, en dat kalmeert me. Als je valt sta je weer op ging het door mijn hoofd. Langzaam hijs ik mezelf overeind. Ik loop naar buiten een straat op. Toen drong het tot me door waar ik was. Niet bij mijn huis in de buurt. Niet eens in mijn eigen land. Vandaar dat Georg ongelovig had gekeken toen ik zei dat ik hier dichtbij woonde. Het komt door mijn Nederlandse accent. Ik ben in Berlijn.

Reageer (1)

  • FullyAlive

    Ik vind dit echt een super goed verhaal!
    Mooi geschreven ook :]
    Ik wil snel het volgende deel lezen!
    <3' xxx!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen