'Umh, w-wanneer?' Klinkt zijn stem dan en ik glimlach.'Nu.' Grijns ik en kijk Mo-chi aan die gillend door de kamer rent.

Lachend hang ik op en bekijk Mo-chi hoe ze over haar bed heen rent en dan neer gaat doordat ze met haar voet achter een kabel blijft hangen. 'Ben jij een ninja?' Vraag ik dan lachend en help haar overeind. 'Een wat?' Vraagt ze en slaat een beetje tegen haar hoofd. 'Een ninja, denk het niet.' Grijns ik naar haar. 'Jawel, of nou ja..Ik denk dat ik het was.' Mompelt ze en kijkt nut. 'Hoe bedoel je? Je gaat toch nog naar school of niet?' Mo-chi knikt heftig met grote ogen. 'Ik ga naar de school die op het einde van deze straat ligt. Maar ik ben verstoten van mijn familie dus of ik nog een ninja ben..' 'Tuurlijk! Ik heb ook geen familie meer, ze zijn een beetje dood. Maar dat betekent niet dat je dan geen ninja meer bent.' Zeg ik en duw met mijn vuist tegen haar schouder aan. 'Oke! Dan ben ik nog ninja!' Roept ze en springt wat.

Lachend kijk ik naar het raam als erop wordt getikt en zie Pein voor het raam. 'Ik mocht niet meer naar binnen.' Gromt hij als hij binnen in de slaapkamer staat. Ik kijk even raar maar stel hem dan voor aan Mo-chi. 'Ze heeft nooit verteld dat ze een zus had.' Zegt Pein en neemt de foto op die hij op heb bed zag liggen. 'Mh, soms had ik het idee dat ze me een lastig iets vond. Ze wilde me ook nooit in de buurt hebben als er vrienden van haar bij waren. Ooit was dat anders.' Zegt Mo-chi en zie haar ogen flonkeren van het vocht van haar tranen. Pein draait zich weer om en geeft de foto terug. 'Waarom had je toen niks gezegd toen ik Chei-lo hier weghaalde? Je had gerust mee gekund.' Zegt Pein eerlijk en ik begin me echt af te vragen of ze wel echt zo duister zijn als er wordt gezegd. 'Mij werd verteld dat het niet kon.' Zegt Mo-chi en snuift kort terwijl ze haar tranen weg veegt. Ik hoor Soyo wat gillen en kijk naar Mo-chi. 'Etenstijd.' Zegt ze en zet de foto op haar nachtkastje. 'Jij zit toch ook op NHS*?' Vraagt Pein en legt een hand op Mo-chi's schouder. Mo-chi knikt en kijkt even naar de deur als Soyo's stem nogmaals door de gangen galmt. 'Ik geef daar les, kom in de pauze naar het grote lokaal, oke?' Zegt Pein en glimlacht heel minimaal en verdwijnt voor onze ogen. Net op tijd want Soyo komt naar binnen. 'Hoe vaak moet ik nog roepen?!Kom eten.' Zegt ze en snelt weer naar beneden. Gniffelend volgen we en nemen plaats aan de tafel.

NHS = Ninja High School

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen