Met reacties raak ik gemotiveerd en schrijf ik meer... Even dat jullie het weten. O en spelfouten zeggen is fijn ik typ het meeste op mijn telefoon

1 juni tijd: 21:39

Dag lief dagboekje

Over een maand ben ik jarig zo fijn ik word dan 13! Ik geef een feest voor al mijn vriendinnen in de chocolade fabriek van mijn ouders. We mogen in de fabriek blijven slapen. Hoe cool is dat!
Misschien vinden sommigen dat ik kinderachtig doe omdat ik in een dagboek schrijf. Ik vind het prettig en dan is de vakantie deze zomer voor altijd vastgelegd. Ik hoop dat ik elke dag kan schrijven mijn lieve dagboek. Maar ik ben wel het typetje dat wat dingen vergeet. O wacht nee he mijn ouders komen er aan om te zeggen dat ik moet slapen...

Nou gelukkig die zijn weg. Ik schrijf nu stiekem onder de dekens. Naja waar was ik gebleven voor ik ruw verstoord werd door mijn ouders? O ja waarom ik in een dagboek schrijf... die reden van vastleggen en omdat ik me niet zo verveel. Op school heb ik me het hele jaar verveeld. Groep acht was echt een saai jaar. Behalve de eind musical. Na de vakantie ga ik naar de brugklas havo. Ik kijk er niet zo naar uit. Ik moet mijn vriendinnen missen.
Ik begin moe te worden van het schrijven lief dagboek. Dus ik denk dat ik eerst nog een klein stukje chocola neem om een warm een fijn gevoel te krijgen en dan maar ga slapen.

chocolade was lekker, mijn moeder heeft een blokje hazelnoot melk neergelegd en het was heerlijk!


welterusten dagboek van me
xxx, Janice


---

sorry voor het korte hoofdstuk, maar wat vinden jullie ervan?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen