Hier heb ik dus nog geen titel voor. Ik heb het geschreven toen ik aan het oppassen was en de kinderen al in bed lagen.

I see a room filled with people
A silence falls
I walk in

They all stare at me
I ignore them
He's not here

They are all waiting for my next move
I won't move
Feel like I never will

A gigantic flow of energy, power
I've got the power
They lose

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Hmm... Very Nice ^^ Your English Is Very Good ^^ <3 And thanks For Your Sweet Comment On My Story ;) <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen