Als Pein uiteindelijk slaapt loop ik zachtjes de kamer uit maak de lamp uit en sluit zachtjes de deur.Op de gang laat ik mijn hoofd tegen de deur leunen en zucht uit.Sad, so sad.

Ik loop terug Hidan's kamer in en kruip onder de dekens tegen hem aan. Hidan's regelmatige ademhaling laat mij ook al snel in slaap vallen. Ver weg hoor ik de andere mannen ook naar boven komen en deuren open en dicht gaan.

Volgende ochtend word ik met hoofdpijn wakker en rek uit. Hidan wordt ook wakker en aait over mijn hoofd. 'Het komt wel goed hoor.' Zegt hij en staat op. Ik zucht, sta op en loop naar de badkamer waar ik me douche en klaarmaak. Beneden eten we allemaal gezamenlijk en voel me echt misselijk. Ik schuif mijn bord weg en leg mijn hoofd in mijn armen. 'Wat is er aan de hand?' Hoor ik Itachi's stem en ik voel mijn ogen prikken. 'Weet ik niet.' Klinkt Hidan's stem zwak. 'Mag ik hier, blijven?' Zeg ik zacht en voel de eerste traan. 'Wat?' Vraagt Hidan en tilt mijn gezicht op. 'Mag ik hier blijven?' Vraag ik opnieuw en probeer hem aan te kijken. 'Het mag, maar het kan niet. Als ze erachter komen dat we je hier houden, zullen ze je alsnog weghalen en moeten we de stad uit.' Zegt Hidan en laat mijn gezicht los. 'En daarbij, waar je heen gaat is ook de school waar wij ook zitten dus je zult ons gewoon blijven zien.' Zegt Zetsu die mijn bord naar zich toe trekt. 'Ik ben er met anderhalve week ook weer.' Sluit Hidan aan en staat op. Ik zucht en sta dan ook maar op. Er was niks tegen te doen. 'Oke.' Zeg ik en ga mijn spullen halen.
Boven kom ik Pein tegen die net zijn kamer uitkomt en kijkt me aan. 'Sorry van gisteren.' Zegt hij met zijn normale stem en ik kijk hem aan. 'Maakt niet uit. Wil je, mee gaan?' Vraag ik en draai me helemaal naar hem toe. Pein loopt op me af en knikt. Plots lopen al mijn tranen en ik leg me tegen hem aan. 'Doe iets aan me, alsjeblieft.' Smeek ik snikkend. 'Ik heb niks meer. D-d,dood me alsjeblieft.' Snik ik zonder te beseffen wat ik zeg. Pein duwt me van zich af en zorgt dat hij op mijn hoogte is wat niet veel scheelde. 'Nee, als je gewoon naar dat tehuis gaat zorgen wij ervoor dat je naar de school kunt waar wij ook heen gaan, dan heb je nog iets.' Zegt hij en loopt Hidan's kamer in. Ik draai me met rode ogen om en zie Pein mijn koffer pakken. Pein komt terug en zakt een beetje door zijn knieën en legt een hand op mijn schouder. 'Misschien kunnen we iets regelen dat je soms naar hier kunt komen of een van ons naar jou als je wilt?' Zegt hij en aait over mijn hoofd. Ik knik en haal haperend adem. 'Waarom zijn jullie, zo-ho a-haardig?' Vraag ik en kijk hem aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen