Foto bij Isabelle en Clarissa

Het meisje stapte haar bed uit. Ze keek in haar spiegel de eerste 10 seconden had ze niets door, maar daarna realiseerde ze zich dat ze helemaal geen spiegel had op haar kamer! Ze raakte verbaast de spiegel aan, maar… haar hand ging er door heen! Vast besloten ging ze er met haar hele lichaam door heen.
Het meisje dat Isabelle hete, keek om zich heen ze was in een soort van paleis van ijs, zo een dat in sprookjes voorkomt plots kreeg ze een terugblik: 5 jaar geleden verdween haar zus Clarissa, die nacht had isabelle een droom dat haar zus in dit paleis binnen kwam en de volgende dag was haar zus verdwenen! Plots werd ze overvallen met een onbehagelijk gevoel ze keek achter zich….
En schrok zich hevig, de spiegel was weg! Er was wel een andere deur. ze liep er door heen en kwam in een prachtige zaal uit. En in die zaal was… Isabelle ‘s zus Clarissa! Huilend van vreugde vloog ze haar oudere zus om de nek maar die reageerde niet. Lachend kwam er een oude vrouw binnen die zei: als jij je zus wilt redden en jouw hieruit wil krijgen dan zul jij mij eerst moeten verslaan.
Plots wist ze waar ze was in het kasteel van de ijskoningin! Ze herinnerde zich het boek dat ze erover gelezen had: de ijskoningin had jaren geleden een gebroken hart. toen heeft ze haar hart met haar magische krachten eruit gehaald en bevroren. zolang het hart niet in haar lichaam zit is ze onsterfelijk en heeft ze geen emoties. Maar in dat boek stond ook dat zodra ze het hart aanraakt het in haar lichaam gaat en dan zal ze sterven van ouderdom. Het enige wat ze hoefde te doen was het hart zoeken en dat zou makkelijk zijn want ze had het hart nooit kunnen oprapen en dus lag het hart nog altijd in het kasteel het enige wat ze moest doe is het vinden.
Dat raasde allemaal in een seconde door Isabelle ’s hoofd. direct daarna rende ze door een van die andere deuren vastbesloten om het hart te vinden. En haar moeite werd beloont, al na 23 zalen vond ze het hart, het was een normaal hart met een barst in het midden na een uur had Isabelle de zaal waar haar zus was terug gevonden en de ijskoningin stond op precies de zelfde plek. Zo stil als ze kon liep Isabelle richting de ijskoningin en duwde het hart tegen haar rug. En ja hoor het hart ging direct terug op zijn plaats en de ijs koningin stierf. Ze was verslagen.
Clarissa kon gelijk weer bewegen, en samen vonden ze de uitgang. toen ze terug waren, waren hun ouders zo blij dat Clarissa terug was en Isabelle niet ook weg was. dat ze een feest organiseerden. en in stilte besloten de twee zussen om nooit iemand te vertellen over hun avontuur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen