Mijn vrouwelijk personage in de Heads Up, Heels Down RPG, geopend door Goya, genaamd Cécile "Cile" Willa Phoebe Ross.

CÉCILE "CILE" WILLA PHOEBE ROSS
"Please, just leave me alone."

____________________________________________________________________________________________



____________________________________________________________________________________________




• N A T I O N A L I T E I T •

Cile is van Britse afkomst, wat deels te merken is aan haar overduidelijke Britse accent. Cécile is geboren en getogen in de wereldberoemde stad London, en heeft hier zowel goede als slechte tijden gekend. Ze heeft ontzettend veel dingen ontdekt, maar op school ging het vroeger minder goed. Wanneer Cécile dan ook terug zal gaan naar haar geboortestad, zullen er zowel geweldige als verschrikkelijke herinneringen omhoog komen, en vooral voor de tweede is Cécile doodsbang.

• I N N E R L I J K •
Cécile is een erg gesloten persoon, dat niet van fysiek noch mentaal contact houdt. Ze wil het liefst altijd alleen zijn en niemand om haar heen hebben.
De oorzaak voor dit alles kwam geheel door haar jeugd. Cile werd voor 'lelijk' en 'raar' uitgemaakt, wat haar heel onzeker heeft gemaakt. Hierdoor vertrouwt ze ook veel en veel minder snel mensen. Het meisje voelt zich gewoon niet meer prettig in de omgeving van anderen, bang om weer uitgescholden en uitgelachen te worden. Ze werd toentertijd veel te veel onderschat en al beoordeeld voor ze haar überhaupt kenden.
Want ja, Cécile heeft gewoon een hart van goud en is gewoon een persoon waar je altijd op kan rekenen. Deze kant is enkel gewoon verschrikkelijk onderuit gehaald in haar jeugdperiode, en is niet meer opgestaan. Cécile is een kil iemand geworden, die om niemand of niets meer geeft. Ze heeft een 'muur' om zich heen gebouwd en laat zelden iemand binnen. De enige persoon die Cile te vertrouwen vindt is haarzelf, al ze zelfs over haarzelf vaak nog wel haar twijfels heeft. Een lach zie je dan ook zelden tot niet op haar gezicht verschijnen.
Cécile wil gewoon altijd alleengelaten worden, en houdt er dan ook niet van als er mensen in haar omgeving zijn. Op deze momenten voelt ze zich erg ongemakkelijk en ook onzeker, gezien ze bang is dat ze elk moment opnieuw kan worden uitgescholden, uitgelachen of dat haar pijn wordt gedaan. Haar zelverzekerheid is gewoon gigantisch onderuit gegaan, evenals haar aardige, liefdadige kant.
Echter zijn er toch mensen die door haar 'muren' heen weten te breken, die haar snaar weten te raken. Deze mensen zullen een vriendin voor het leven hebben. Cile zal ontzettend blij zijn dat ze iemand heeft gevonden die ze daadwerkelijk kan vertrouwen. Je zal háár kunnen vertrouwen, en altijd bij haar terecht kunnen. Ze zal alles voor je over hebben, omdat ze nu daadwerkelijk een vriend heeft gevonden en deze absoluut niet kwijt wil raken.
Haar aardige kant zal op dit moment dan weer op weten te staan, en je zal haar hart van goud elke dag weer tegenkomen. Je zal een lach op haar gezicht zien verschijnen wanneer ze je ziet, ook haar paard zal zijn oren vooruit laten wijzen wanneer ze je ziet, en jij en je geheimen zullen altijd bij haar kwijt kunnen -- deze koestert ze dan ook vierentwintig-zeven.
Cécile is ook een nogal chaotisch persoon. Ze is absoluut niet iemand die dingen op orde kan houden, en met plannen zal je niet bij haar aan moeten kloppen. Het meisje haalt dan ook altijd alles overhoop, inclusief haar diepste gedachten. Dingen netjes houden is niet haar beste vak, en dingen die ze moet doen bewaart ze altijd tot de laatste minuut.
Tot slot, om maar even terug te komen op haar kille kant, is Cile niet de aardigste als je haar niet te vriend hebt (wat vaak het geval is). Ze zal je snel afkraken, en dit doet ze dan ook om de mensheid terug te pakken voor alle beledigingen die ze naar háár hoofd hebben geslingerd. Ook is het zo, wanneer je ook maar in de búúrt probeert te komen van haar paard, zal ze je met gemak een bloedneus slaan -- haar paard is haar te dierbaar om ook van haar afgenomen te worden. Ook zal je een hoop sarcastische opmerkingen uit haar mond horen komen, als ze überhaupt zin heeft om een conversatie met je te beginnen -- wat zelden is. Het meisje praat niet veel, omdat ze, nogmaals, niet van fysiek noch mentaal contact houdt.


• U I T E R L I J K •
[FC: Holland Roden] Afgezien van dat Cécile vroeger voor 'lelijk' uit werd gemaakt is Cile gewoon een uitzonderlijk knap meisje. Van haar donkerbruine haren, waar een natuurlijke slag in zit en die tot ongeveer haar borsten komen, tot haar groenkleurige, amandelvormige ogen die worden omringd door een gitzwarte, volle, van nature lange laag wimpers.
Haar wangen hebben een zalmroze kleur, evenals haar zachte lippen. Haar huid lijkt een combinatie te zijn van marmer en porselein, en heeft een kleur die ergens tussen licht en lichtgetint ligt. Cécile noemt het zelf vaak gewoon licht-lichtgetint, ze zal niet de moeite gaan nemen om haar exacte huidskleur op internet uit te zoeken. Zo'n perfectionist kan men Cécile gelukkig net níét noemen.
Wat haar lichaamsbouw betreft heeft Cécile maar een dun en tenger lichaam, maar spieren heeft het meisje zeker wel. Als ze wil kan ze iemand binnen vijf seconden in de houdgreep hebben, en als ze dan ook maar één stap verder gaat met de houdgreep zal diegene een gebroken arm hebben. Cécile weet alle zwakke punten van de mens, en kan iemand dan ook heel veel pijn doen.
Om terug te komen op haar tengere lichaam, hierdoor is Cécile echter wel ontzettend lenig. Ook door haar lange benen heeft het meisje een snelheid waar je haast u tegen kan zeggen, en samen met haar snelheid heeft ze een conditie en uithoudingsvermogen waar je ook haast u tegen kan zeggen. Door haar benen heeft Cile de lengte van honderdzeventig centimeter bereikt, waarmee ze bij sommigen klein, en bij sommigen groot over kan komen.


• P A A R D •
Cécile haar paard is geboren met de naam Anaklysmos. Anaklysmos is een volbloed Lusitano, en lijkt geboren te zijn voor de Dressuurwedstrijden. Anaklysmos is momenteel zes jaar, en Cile heeft Anaklysmos dan ook al vanaf haar veulen-zijn. Anaklysmos is een merrie, wat haar haar Dressuurspecialiteiten niet afneemt.
Anaklysmos heeft een stevige lichaamsbouw en is ontzettend sterk, maar wanneer de merrie een proef rijdt zullen haar hoeven zo licht als veren lijken -- zo ontzettend soepel beweegt het paard. Haar vachtkleur staat bekend als wildkleur, echter bij haar linkervoorbeen en haar linkerachterbeen heeft de merrie witte sokken.
Anaklysmos is alleen Cécile haar bijzijn gewend, en verder dat van niemand anders. De merrie wordt helemaal gek als ze alleen achter wordt gelaten met zowel wildvreemde mensen als wildvreemde paarden. De enige die Anaklysmos om haar heen wil hebben is Cécile, de band tussen de twee is dan ook erg sterk. Beiden zijn ze gesloten en willen ze geen mensen om hen heen hebben. Ze willen gewoon met elkaar zijn, meer niet. Cécile heeft dan ook meerdere malen bij Anaklysmos in de stal geslapen.


• G E S C H I E D E N I S •
Het begon allemaal al bij haar geboorte. Het kleine, nog gekreukelde kindje werd in de armen van haar moeder gelegd, die een vies gezicht trok. Ze maakte haar baby uit voor 'lelijk', en wilde haar niet hebben. Haar ouders hadden Cile gewoon achtergelaten in het ziekenhuis, bij de zusters, zonder ook maar een afscheid. De zusters hadden medelijden met het kleine kindje, en stuurden haar naar een weeshuis. Omdat Cécile daar als enige als baby aankwam werd ze voor 'raar' uitgemaakt, en niemand wilde in haar buurt komen.
Na een paar jaar werd het nog maar vijfjarige meisje naar een pleeggezin gestuurd, waar goed voor haar werd gezorgd. Echter waren er strenge regels waar ze zich aan moest houden, wat ze niet leuk vond. Ook op haar school werd ze voor 'raar' uitgemaakt, en ze werd uitgelachen omdat haar ouders haar hadden achtergelaten omdat ze blijkbaar 'lelijk' was. Cécile werd gepest, en het brak haar hart. Sindsdien is Cécile een kil meisje geworden. Ze begon te vechten met de kinderen die haar uitlachten en uitscholden, en werd meerdere malen geschorst.
Haar pleegouders waren teleurgesteld in haar, maar toch hielden ze haar in huis. Ze wilden haar niet op straat zetten, niet na wat ze allemaal al had meegemaakt. Alleen met paardrijden voelde Cécile zich op haar gemak. Toen ze Anaklysmos kreeg van haar pleegouders, om haar wat op te vrolijken, was ze dan ook dolgelukkig. Wanneer ze haar paard zal zien zal ze verzachten, en zal haar warme kant een reden hebben om op te staan.


• R E L A T I E S •
Franklin Theodore Hardon • Biologische Vader
Mary Ella Sophia Hardon • Biologische Moeder
Lydia Anne Hardon • Biologisch Zusje

Archibald Michael Ross • Pleegvader
Amber Diana Ross • Pleegmoeder
Maxwell Matthew Ross • Pleegbroer
Samantha Rosemary Ross • Pleegzusje


Jared Dimitrov Castillo; Cécile heeft al een tijdje een raar gevoel in haar maag als ze deze jongen ziet. Ze heeft nog nooit 'liefde' meegemaakt, en heeft dan ook niet door dat ze een huge crush op Jared heeft. Ze voelt zich vaak ongemakkelijk in zijn buurt, nietwetend wat te zeggen -- als ze überhaupt in de stemming is om its te zeggen. Om terug te komen op het rare gevoel in haar maag, wanneer ze dit heeft denkt Cécile dan ook vaak dat ze gewoon iets verkeerds heeft gegeten, ofdat ze ziek wordt. Nogmaals, ze heeft niet door dat ze een huge crush heeft op Jared, en wanneer ze hierachter is, zal ze het waarschijnlijk ook niet kunnen accepteren. Ze weet niet hoe ze met liefde om moet gaan, en zal dan ook helemaal gek worden.


• E X T R A •

X


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen