Foto bij I sold my soul to the devil.[Edward Cullen]*Part 29*


Een vroeg nieuwjaarscadeau.
Ik WIL (;P) dat jullie de story van xDollar ook eens maken! Ze zijn awesome, en als je het niet doet dan... komt FIfi!! *aait fifi, een kleine keffer*

Eindelijk vertrok Indy naar huis waardoor we allemaal uit ons lijden waren verlost. Ik liep naar de slaapkamer van Edward en mij en ging op de bank liggen. Op deze momenten wenste ik dat ik kon slapen. Ik had mijn ogen nog geen drie minuten dicht of ik voelde Edward zijn lippen in mijn nek. "Nu niet, Edward." Ik duwde hem zachtjes van me en liep naar buiten en sprong de bomen in. Ik bleef doorlopen tot ik Edward zijn gedachten niet meer kon horen. Ik zat hoog in een taxusboom en ademde de frisse lucht in, in hoop de geur van Indy uit mijn longen te wassen. Ik mocht Indy nooit meer zien, hij liep teveel gevaar bij ons. Ik besloot hem een sms te sturen, hem duidelijk makend dat ik niet met hem kon omgaan.

Indy, Ik en mijn familie zullen binnenkort verhuizen. Ik denk niet dat ik je dan ooit nog zal zien. Het spijt me zeer.
Hou je goed!
xoxo' Victoria

Ik verstuurde het berichtje en zag onder me een hertje bewegen, en eigenlijk, ik had honger. Ik sprong op het hertje en beet in de nek en zoog het leeg. Ik liep zo snel als ik kon naar huis en sprong weer in het raam van Edward's kamer. Edward lag in bloot bovenlijf op zijn zwarte leren zetel en lag te denken. Best wel grappig want het leek alsof hij iets vies rook. Hij was blijkbaar zo diep in gedachten verzonken dat hij mij iet doorhad. Ik ging op hem gaan zitten en drukte kusjes op zijn torso. Hij schrok maar toen hij me zag grinnikte hij. "Waarom lig jij hier zo aantrekkelijk te wezen?" Ik keek hem uitdagend aan. "Ja, dat moet jij nou nodig zeggen." En hij keek naar mijn decolleté die eigenlijk nogal diep was.

Reactie's!
xoxo'

Reageer (5)

  • silferdeath

    verderxD

    1 decennium geleden
  • Anneexx

    Snel verder!
    'xx <3

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    verdeer <3

    1 decennium geleden
  • MadamBieber

    There you go girl!
    Snel Verder!


    xoxo

    1 decennium geleden
  • shar0naa

    haha snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen