Foto bij I'm so stupid

Ik stak mijn neus een beetje in de lucht en rook even. Ik had beet. Langzaam liep ik in de richting van de geur totdat ik bij een grote boom uitkwam. Bella zat er met haar rug tegen. Eerlijk? Ze zag er niet uit. Ze keek star voor zich uit en was bleker dan ooit.
Haar – haar hing los voor haar gezicht en haar mond hing een stukje open. Ik slikte. ‘Euhm... Hoi...’ Bella keek niet eens op. ‘Ik ben hem kwijt...’ Prevelde ze. Ik zuchtte en ging voorzichtig naast haar zitten.
Ze reageerde niet en bleef in de verte staren. ‘Je bent hem niet kwijt Bella...’ Ze keek op en liet een ongelovige zucht horen. Ik beet op mij lip. Dit zou nog lastig worden. ‘Bels, denk eens na...’ Ik probeerde overtuigend te klinken maar af en toe trilde mijn stem. ‘Wie heeft gif uit jou pols gezogen en is op tijd gestopt?’ Bellas lippen trilden. ‘Edward...’ Fluisterde ze. Ik ging verder. ‘Wie wou zelfmoord plegen omdat hij dacht dat jij dood was?’
Er gleed een traan over Bellas wang. ‘Edward...’ Ik pakte een blaadje van de grond en rolde het op tot een bolletje. Rond ons heen zongen een paar vogels hun lied. Het was hier stil, vredig... ‘Voor wie werkte hij samen met weerwolven?’ Ik kon het niet over mijn hart krijgen hen honden te noemen nu.
Bella beet op haar lip. ‘Edward...’ De naam was slechts een zucht tussen al het vrolijke gekwetter van de vogels. ‘Vertel me dan Bella...’ Drong ik aan. ‘Waarom zou dat nu plots anders zijn?’ Bella draaide haar hoofd naar me toe. ‘Krijg ik even de tijd om op adem te komen en om na te denken?’ Ik schudde mijn hoofd en gooide het tot een bolletje gevormde blaadje weg. ‘Nee, je hoeft geen adem te halen want je bent een vampier en je hoeft niet na te denken want het antwoord is simpel. Er is niets anders behalve het feit dat Hella jou het leven nu zuur wil maken...’
Bella veegde met haar handpalm langs haar wang. Ze glimlachtte door haar tranen heen. ‘Waarom ben ik zo stom geweest om dat niet in te zien?’ Ik glimlachtte ook. ‘Volgens mij wist je het wel maar was je liefde gewoon te groot...’ Ik stond recht en stak mijn hand uit. Bella pakte hem aan en ik trok haar recht.

ff zegge: Echt tanx voor al jullie reacties die ik krijg na een nieuwstuk :D
Normaal heb ik geen inspiratie meer na ongeveer 20 bladzijden op word, maar nu zit ik al aan 113.
Dus echt tanx (K)

Reageer (7)

  • Recidivism

    mooi!

    1 decennium geleden
  • SRDraco

    Coeel :3

    Snel verder heaa! (H)

    1 decennium geleden
  • Kirma

    whaa! vet cewl!!

    ps: snel verder!!(L)

    1 decennium geleden
  • Hauntme

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Kaulitzi

    VERDERRR

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen