Foto bij Horlinson || Niall Horan || Beetje 16+

Naam: Janny Alexa Green
Leeftijd: 18
Bandlid: Niall
Bestaat 1D: nee
Uiterlijk: bruin lang haar, blauwe ogen, 1m68, slank
16+: ja
Situatie: Niall en Janny zitten bij elkaar in de klas. Niall is de grootste jerk van de school en is de leider van het populaire groepje. Elk meisje wil hem. Janny is ook best populair, maar om een of andere reden haat Niall haar. Niemand begrijpt echt waarom. Harry, Zayn en Liam zijn Nialls beste vrienden, Louis is Janny's beste vriend. Plots veranderen Nialls pesterijen van kleineren, uitschelden en belachelijk maken naar een ander soort van pesten. Hij haalt alles uit de kast om Janny te verleiden. Letterlijk alles. (hier 16+, maar geen seks ofzo). Janny moet moeite doen om hem te weerstaan, omdat ze al maanden verliefd op hem is. Ze weet dat hij een player is, dus wijst ze hem telkens weer af. Uiteindelijk geeft Niall toe dat het voor hem meer betekent dan een spelletje en doet hij nog een keer alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen, maar deze keer op een lieve manier. Uiteindelijk leven ze nog lang en gelukkig..
Extra: de pesterijen van Niall veranderen doordat hij vindt dat Louis en Janny te close worden en hij jaloers wordt én doordat Janny heel erg goed is in verschillende sporten. Haar afgetrainde lichaam en haar skills bij gym winden hem op.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Horlinson

    Aww, dankjewel!
    Hij is echt goed (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen