Foto bij chapter 6.

beetje niet heel erg lang. maarja, whatever!
enjoy&subscribe <3

‘Oké, welke film?’vraag ik, terwijl ik de net ingeruimde kast opendoe. ‘Shrek!’schreeuwt Nick hard. ‘Nou, omdat Nick zo hard schreeuwt, word het Shrek!’zeg ik met een glimlach. Nick laat zich tevreden naar achteren vallen en krijgt vervolgens een stomp van mijn moeder. ‘Nou, veel plezier met kijken. Ik ga even wat te snacken maken.’zeg ik en ik loop naar de keuken.
Zachte voetstappen komen steeds korter bij, en ik voel twee handen op mijn heupen. ‘Hee Nick.’ ‘Hoe wist je dat ik het was?’vraagt Nick verbaasd. ‘Je voetstappen. Je loopt heel licht. En die aanraking ken ik wel.’mompel ik. Ik word omgedraaid en Nick staart me aan. ‘Nee. Nee, nee, nee. Ik ga niet nog iemand kwetsen. Dadelijk staat Jus..’ Nick’s lippen raken zacht de mijne en ik duw hem zachtjes van me af. ‘Het kan jou misschien niet schelen, maar mij wel. Let daar op, alsjeblieft.’ Ik haal mijn hand door zijn krullen en pak groter bakken popcorn. ‘Hier, mag je ook wat doen.’ Een beetje beteuterd loop hij me achterna naar de woonkamer en gaat op de bank zitten. Zo ver mogelijk van Justin af. ‘Zo, klaar ervoor?’roep ik uit en ik steek mijn handen in de lucht. ‘Altijd!’roept Nick even hard. Justin knikt droog en ik barst in lachen uit. Ik druk op de playknop en de dvd begint.
ik ga heel vaak anders zitten, en nu lig ik over de hele bank, met mijn hoofd op Nick’s schoot en ik gaap luid.
‘Ik ga slapen.’mompel ik en ik druk de dvdspeler en de tv uit. ‘We kijken morgen wel verder.’
Ik sta op, en rek me uit. ‘Er liggen van spullen in jullie logeerkamers, dus jullie hoeven niet naakt te slapen.
Ik loop de trap op en druk het licht uit.

‘Hier is jou kamer, Justin.’zeg ik tegen Justin. ‘En hier is de jouwe.’zeg ik tegen Nick. ‘Die van mij is hier tegenover. Als er wat is, weet je waar je moet zijn.’zeg ik gapend en ik loop mijn kamer in. ‘Maar niet het licht aandoen, want dan word ik agressief.’ Dan gooi ik de deur dicht en laat me op het bed vallen.

‘Ehm, Eef?’ Ik hoor een zachte stem, en mijn deur kraken. ‘Ja, Nick?’vraag ik slaperig met mijn ogen dicht. ‘Het ,eh, het is te stil op mijn kamer.’stamelt Nick. ‘Zou ik misschien bij jou mogen komen liggen?’ Hoe sneaky. ‘Tuurlijk. Plaats genoeg.’ Ik hoor de deur sluiten en ik voel iemand naast me in bed stappen. ‘Trusten.’ Ik zucht en na tien minuten gaat de deur weer open. ‘Ja, Justin?’ ‘Het is ijskoud op mijn kamer. Zou ik bij jou mogen komen liggen?’vraagt hij en ik knik. ‘Tuurlijk. Plaats genoeg. Let wel op Nick.’ Ik voel iemand aan de andere kant in het bed stappen en ik sla mijn armen om Justin’s middel ‘Trusten.’mompel ik weer en ik voel een zachte kus op mijn voorhoofd. Dan worden twee paar armen om me heen geslagen. Een paar om mijn middel, van Nick, en een paar om mijn schouders, van Justin. Ik knijp mijn ogen dicht en zucht. Langzaam doezel ik weg, in een diepe slaap.

Reageer (4)

  • Sacre

    ik hoop toch wel dat het een 2 persoonsbed is want met zijn 3e in een 1persoonsbed is erg krap en ik spreek uit ervaring(A)(ik weet het hele nuttige info)
    maar snel verderr!
    x

    1 decennium geleden
  • Dunzak

    vederrrr

    1 decennium geleden
  • xFireflies

    verder.:P

    1 decennium geleden
  • nienkeworld

    omg, zo zou ik ook wel willen liggen <3

    snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen