Foto bij OO6. Emily Jessica Melrose

Het was een tijdje stil in de auto en Cameron bleef maar wat voor zich uit staren. Ik schakelde de auto in een lagere versnelling en stopte aan de zijkant van de weg. 'Vertel' zei ik wat voorzichtig. 'Er valt niks te vertellen' reageerde Cameron fel terug. 'Dan stap lekker uit' zuchtte ik. Ik sloeg mijn handen voor mijn mond en keek Cameron geschrokken aan. 'Prima' Cameron stapte uit en liep richting het grasveld. 'Nee Cameron stop, ik bedoelde dat niet' zei ik wat paniekerig. Ik stapte uit de auto en rende Cameron achterna. Ik pakte zijn arm en trok met al mijn kracht hem mijn richting in. Cameron verloor zijn evenwicht en viel in het natte gras. Ik sloeg mijn handen weer voor mijn mond en keek hem geschrokken aan. 'Sorry' gilde ik. Cameron gaf me een lach en stond voorzichtig op. 'Heb je pijn?' ik pakte zijn hand vast en drukte er een kus op. 'Sorry' zei ik zacht. 'Emily doe niet zo gek joh, er is niks aan de hand' Cameron trok zijn shirt over zijn hoofd en wrong hem uit. Mijn mond viel langzaam open bij het zien van zijn buik. 'Doet het zeer' zei ik. Cameron keek naar zijn buik die bond en blauw was. Hij schudde zijn hoofd en wreef wat over zijn blauwe plekken. 'Het ziet er erger het dan het is' zei Cameron. Hij sloeg zijn shirt over zijn schouder en zuchtte diep. 'Wat is er?' ik liet zijn hand los en wreef met mijn vingers langs zijn wang. 'ik weet het niet Emily' Cameron schudde wat met zijn hoofd en keek me toen recht in mijn ogen aan. 'Het is alles, alles bij elkaar' Ik liet zijn wang los en keek hem lief aan. 'Ik was een geweldige ijshockeyer, ik had een geweldige familie, ik had een super vriendin en ik had jou, en nu ? Alles is weg Emily' Ik schudde mijn hoofd fel en pakte zijn handen vast. 'Wat sta ik hier te doen ? een beetje medelijden verwachten van jou terwijl ik jou wilde laten vallen voor Rebecca' zuchtte Cameron. Ik kneep in zijn handen en keek hem boos aan. 'Stop hiermee oke, ik bepaal zelf wel of ik bij je wil zijn of niet, en voor de duidelijkheid Cameron, jij bent de beste vriend die ik me kan wensen en als anderen mensen je nu anders zien dan eerst hebben ze lekker pech' zei ik. Cameron trok me tegen hem aan en sloeg zijn armen om me heen. Ik sloeg mijn armen om zijn nek heen en drukte mijn lichaam dicht tegen het zijne. 'Dylan heeft mijn titel toch al veroverd, het is te laat' zuchtte Cameron. Ik schudde mijn hoofd en keek naar mijn auto. 'Ik train je en dan ben jij binnen no time weer de oude' Ik voelde mijn shirt vochtig worden. Dit betekende dat Cameron eindelijk zijn emoties liet gaan. Ik kroelde met mijn vingers door zijn haren en drukte een kus op zijn wang. 'Het komt goed Cammie' zei ik zacht.

X Tijdsprong van avond naar de ochtend

Ik opende mijn ogen en keek voorzichtig om me heen. Ik kwam omhoog en wreef even door mijn ogen. Ik keek naast me en zag Cameron vredig slapen. Cameron was vannacht zo overstuur dus ik had besloten dat hij de nacht bij mij door kon brengen. Mijn ouders waren tenslotte toch de stad uit. Ik stapte voorzichtig het bed uit en keek in de spiegel. 'oh mijn god' fluisterde ik zacht. Ik leek wel een bosheks. Ik moest lachen en trok snel een warme trui aan. 'Kom terug in bed Emily' zei Cameron hees. 'Kut heb ik je wakker gemaakt?' zuchtte ik. Cameron knikte en stak zijn armen naar me uit. 'Rebecca gaat me vermoorden' zei ik zacht. 'Nee, ik bepaal zelf wel of ik bij mijn beste vriendin slaap' zei Cameron met dezelfde hese stem als normaal. Ik kroop weer terug in bed en Cameron trok mijn lichaam tegen het zijne aan. 'Dit heb ik gemist' zei ik zacht. Cameron moest lachen en keek naar de wekker. 'Het is voor mij de eerste keer anders' zei Cameron zacht. Ik knikte en sprong toen omhoog. 'Cameron weet je wat dat betekent!' zei ik lachend. 'Nou?' zei hij verward. 'Je bent weer een maagd' schreeuwde ik uit. 'Nee Emily, gewoon niet' zuchtte Cameron lachend. Hij kwam wat omhoog en ging rechtop zitten. 'Dat ik met het niet herinner wil niet zeggen dat het nooit gebeurd is' zei hij. Cameron keek moeilijk en kriebelde wat met zijn vinger. 'Wat?' zei ik verbaasd. 'Heb ik eigenlijk wel ooit seks gehad?' zei hij lachend. 'Ja Cameron, met 4 meisjes al' zei ik zacht. Cameron's mond viel open en hij keek me verward aan. 'Nee echt niet, je houd me voor de gek toch?' zei hij hoopvol. Ik schudde mijn hoofd voorzichtig en trok mijn nacht kastje open. 'Zie je dit?' ik trok een kaart eruit met een grote V erop. 'ja dat zie ik ook wel' zei Cameron. 'Die V betekend Virgin' Ik draaide de blaadjes om en gaf de blauwe aan Cameron. 'Die is van jou' Cameron bekeek de namen en keek mij daarna verward aan. 'Er staan zelf foto's op zei hij lachend. 'Jessica Robbins, Melanie Brown, Jody Sanders en Rebecca Lemmens' las Cameron op.


'Mooie meiden zijn het' zei Cameron tevreden. 'Ja klopt, maar alleen Rebecca is je vriendin geweest' zei ik wat afkeurend. Cameron gaf de kaart weer aan mij en keek naar de roze van mij. 'Wil je het zien?' zei ik lachend. Cameron kreeg een blos en knikte voorzichtig ja. 'prima' ik gaf Cameron de kaart en hij draaide hem direct om. 'Ahh je speelt vals, dit is niet de juiste kaart ?' zei hij wat verward. Ik schudde mijn hoofd en keek naar mijn benen. 'Jij hebt de V nog?' zei Cameron voorzichtig. Ik knikte en gaf hem een glimlach. 'Ik wacht totdat ik zeker weet dat diegene het waard is' zei ik. Oh dit klinkt zo preuts. Goed bezig Emily. Echt fantastisch om dat te zeggen. 'Schattig' Cameron gaf de kaart terug en ik duwde ze weer in het kastje. 'Zo weer wat over mezelf geleerd' zei hij lachend. Ik knikte en kroop weer onder de dekens. 'Maar ik herinner me het allemaal niet meer dus ik vind dat ik een nieuwe V kaart krijg' zei Cameron lachend. 'Okeoke, je krijgt een nieuwe, maar wanneer dat geheugentje van jou terug komt krijg je je oude weer' ik gaf hem een kaart en schreef met een dikke vilt stift een V op de kaart. 'Leef je uit, nieuwe jij' ik drukte een kus op zijn wang en ging weer liggen. 'Ga je slapen?' zei Cameron teleurstellend. 'Ja' zei ik zacht en ik sloot mijn ogen. 'weltrusten' Cameron drukte een kus op mijn wang en liep daarna de badkamer in. Ik hoorde de douche aangaan en dat is het laatste wat ik hoorde

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen