Foto bij Chapter 1.OOO

Ik spring van de schommel en ren naar vader toe zodra hij door de poort van Sun Garden Orphanage loopt. De andere kinderen lopen voor me of achter me aan zodra ze hem zien. Vader begroet iedereen met een glimlach en haalt de cadeautjes, die hij vaak meeneemt voor ons, uit zijn tas. ‘Jongens en meisjes, ik wil straks met en aantal van jullie spreken, ik heb een verassing voor jullie. Ga nu maar weer snel verder met spelen.’ De rest van de groep rent als een speer naar het voetbalveld. 'Suzuno kan je nog even blijven, ik wil je graag spreken?' Met een knik geef ik aan dat dat kan. Ik volg hen maar binnen, naar een kamer waar we alleen zijn.

‘Suzuno, ik wil met je praten over iets belangrijks. Jullie weten al van mijn plan, om wraak te nemen op de wereld voor wat ze mijn zoon hebben aangedaan?’ ik knik bevestigend. Dat heeft hij ons vorige maand verteld. Hij heeft ook verteld dat hij dat met voetbal wilt doen en we dus extra hard moesten trainen. We zouden allemaal in voetbalteams komen om wraak te nemen voor hem. ‘Ik heb de teams al besloten, samen met hulp van Wyles. Daarbij komen de aanvoerders van de teams. Jij zal een van die aanvoerders worden Suzuno. Dit is omdat je tot de beste behoord hier en je de kwaliteiten hebt om een team te leiden.’ ik kijk vader verbaasd aan. ‘Dank u vader.’ zeg ik hem dankbaar. Eindelijk, hier had ik zo lang op gewacht!

‘Je zal aanvoerder worden van dit team.’ Hij schuift me een blad toe met elf namen erop, waaronder die van mij helemaal bovenaan met een C erachter, het teken dat ik de aanvoerder ben. Als ik de namen zie word ik al vrolijker, dat zijn de kinderen waar ik zelf het meeste mee voetbal en de beste klik mee heb. ‘Voor jouw team staat het element ijs centraal, vele uit je team hebben dat element ook, net als jij.’ ik knik als bevestiging dat ik begrijp wat hij zojuist tegen mij heeft gezegd. ‘Ik wil ook dat je je anders gaat gedragen.’ Bij die zin kijk ik verbaasd omhoog.’Wat bedoelt u daarmee vader?’ hij kijkt me doordringend aan. ‘Je bent de aanvoerder van het ijsteam, ik wil dan ook dat je je daarna gedraagt. Je zal sterk zijn, je hebt geen medelijden met andere. Je zal koud zijn, kill. Verder krijg je ook een andere naam. Je zal voortaan Gazel zijn. Gazel, de kille en koude aanvoerder van Diamond Dust.'

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    Ohh als dat maar goed gaat.....

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen