Hierbij even een lijstje hoe de personen van mijn verhaal heten. En der uit zien.

Daan van Zijderveld : Daan is een jongetje dat uit een ongelukkige familie komt. Hij heeft blond haar met blauwe ogen. Hij is 14 jaar. En zit in de derde van de middelbare school. Zijn hobby's zijn : voetbal,tennis,basketbal,badminton en atletiek

Casper van Zijderveld : Casper is de grote broer van Daan. Hij heeft bruin haar met blauwe ogen. Hij is 16 jaar. En zit in de 4de van de middelbare school. Hij is de geluksvogel uit heel zijn familie. Zijn hobby's zijn : Daan pesten, voetbal, zwemmen en hockey.

Loïs van Zijderveld : Loïs is het kleine zusje van Daan. Zij heeft blond haar en heeft bruine ogen. Zij is 12 jaar en zit in groep 8. Haar hobby's zijn: turnen.

Ayman van Zijderveld : Ayman is het broertje van Daan. Hij is geadopteerd toen Daan 6 was. Armen is ook 14 jaar. En zit ook in de derde van de middelbare school. Hij en Daan hebben de zelfde hobby. Ze zijn broers en beste vrienden. Ayman is Belgisch. Hij heeft bruin haar en lichtgroene ogen.

Amber de Groot: Amber is een goede vriendin van Daan. Hij zit bij haar in de klas. Amber is 15 jaar en heeft bruin haar met lichtblauwe ogen. Daan en Amber kunnen goed met elkaar opschieten. Het is ook Daan enigste vriend. Ze heeft geen hobby's

Rody Pieters: Rody is de pestkop van de klas. Rody pest graag kinderen. Rody heeft het het meeste gemunt op Daan. Omdat hij een van de zwakste is. Hij heeft veel vrienden. Omdat hun bang zijn ook gepest te worden. Rody heeft altijd dure, mooie kleding aan. En is erg asociaal. Zelfs tegen de leraren. Rody heeft Blond haar en lichtgroene ogen.

Davy van Dijk: Davy is de beste vriend van Rody. Hij is een meeloper. Hij vind het leuk om andere mensen te pesten. Vooral bij Daan. Daan is het middelpunt van alle pesterijen. Davy heeft kort haar dat altijd in een scheiding zit. Hij is ook altijd asociaal tegen iedereen.

Jay Maurits : Jay is een grote vriend van Davy en Rody. Hij verzint alle pesterijen. Hij is erg op z'n uiterlijk gericht. Hij kan soms vervelend zijn maar heeft best een groot hart. Hij heeft blond haar en bruine ogen.

Monica van Adel: Monica is een goede vriendin van Amber. Hun kunnen heel veel dingen samen doen. Daan is vaak jaloers omdat Amber en Monica vaak met elkaar omgaan. Monica heeft lang zwart haar. En licht groene ogen.

Meneer van Harpers : meneer van Harpers is de coördinator van de school waar de kinderen op zitten. Hij lost alle ruzies op.

Verder zijn er ook nog wat leraren. Maar die komen later in het verhaal ter sprake je hebt ook nog andere familie leden. Maar die komen pas later in het verhaal.

Dit verhaal word verteld vanuit de IK persoon.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen