Foto bij living with the boys from One direction @2

Veel leesplezier

Pov Clowy.
Een half uur later kom ik bij het studentenhuis aan. Ik zie een groot oud gebouw maar, wanneer er iemand de deur open doet zodat ik naar binnen kan, ziet het er modern uit.
‘’Hallo, aangenaam ik ben Zacron dallas, maar noem me maar zac”. Zegt de jongen die de deur open doet. ‘’Hoi ik ben Clowy en wat doe jij hier?’’ Antwoord ik een beetje brutaal. ‘’Ik ben degene die dit studentenhuis verhuurt, dus een beetje vriendelijker graag.’’ Antwoord hij. Ik kijk hem nog brutaler aan terwijl ik hem in me opneem. Hij heeft kort bruin haar met blauwe ogen, hij draagt een wit shirt met een doodnormale spijkerbroek. ‘’Best, dus waar slaap ik?’’ Vraag ik terwijl ik langs hem heen loop. ‘’Boven’’ zegt hij. ‘’Ja, duh maar welke kamer?’’ Hij zucht en wenkt me mee naar boven. Hij houd de deur tenminste nog wel open denk ik bij mezelf, als we bij mijn kamer aankomen. ‘’Hier slaap jij en hier is de sleutel’’ Zegt hij en hij gooit de sleutels naar mijn hoofd. ‘’Moet je wel vangen he’’ Zegt hij met een grimas en hij loopt weg. Ik smijt nog een kussen naar de deur, ondanks dat het weinig zin heeft. Ik kom in een blauw met roze kamer aan, er staan 2 stapelbedden en een bureau. Ik plof mijn spullen op het bovenste bed van het stapelbed bij het raam en ga op zoek naar de badkamer om te gaan douche. De gangen zijn groen met grijs. Gadverdamme denk ik bij mezelf. Wat depresief. De badkamer blijkt om de hoek te zijn. Maar dan besef ik me pas dat er meer mensen komen door het aantal bedden. Ik loop de badkamer in en zie dat het behoorlijk luxe is. Ik ga me klaar maken voor het concert van One direction.


Pov Amy.
2 a 3 uur in het vliegtuig gezeten te hebben kom ik op mijn bestemming aan. Ik pak mijn koffers en ga op zoek naar een taxi. De taxichauffeur pakt mijn spullen van me en gooit ze op de achterbank. Ik ga naast mijn spullen zitten en betaal alvast van tevoren. ‘’Waar moet je heen?’’ ‘’Downing Street 64’’. De chauffeur knikt en stelt het op de tomtom in. Zo zit ik nog een halfuurtje in de taxi en dan kom ik bij het studentenhuis aan. Ik stap uit en de chauffeur pleurt mijn spullen op de stoep. Ik kijk hem beledigt aan, maar voordat ik er iets van kan zeggen rijdt hij alweer weg.Hoe kom ik in godsnaam binnen? ‘’Hallo’’ Hoor ik opeens achter me. ‘’Holy F*ck’’ Gil ik terwijl ik bijna van de stoep af pleur. ‘’Wat een binnenkomst’’ Zegt hij terwijl hij me omhoog helpt. ‘’Bedankt’’ Zeg ik terwijl ik verlegen naar de grond kijk. ‘’Is al goed, kom maar mee naar binnen ik laat zien waar je verblijft’’. Ik loop achter hem aan naar binnen en vraag wie hij is. ‘’Ik ben Zacron Dallas, maar noem me maar Zac’’ Zegt hij terwijl hij een knipoog geeft. Hij neemt me mee naar boven en laat de kamer zien. Het is een zwart met witte kamer. ‘’Wat depresief’’ Zeg ik als ik de kamer zie. ‘’Tja, je moet het er maar mee doen’’ Antwoord hij. Er staat een stapelbed en een los bed. Ik pleur mijn spullen op het los bed en vraag aan Zac waarom er zoveel bedden staan. ‘’Dat zul je nog wel zien. Ik kan je alleen vertellen dat hier nog een meisje verblijft maar die is al weg’’ Gelijk voel ik me een stuk blijer. Nog een meisje? Wat gaaf! Ik verman mezelf en geef Zac een knikje. Hij gooit de sleutels naar me en loopt de kamer uit. Ik maak me klaar voor het concert van One direction die begint om 18:30.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen