Ik denk aan Mike, het is een uur geleden dat hij si weggegaan. Het was echt heel gezellig. We hebben ons lied nog niet helemaal af, dus we gaan volgende week verder werken. We hebben de film afgekeken en nummers uitgewisslelt,

Ik lig op de bank. Ik zit op mijn mobiel. Ping Een appje, ik kijk direct van wie. Het is van Mia en Evy in onze vriendinnen groepsapp.

Evy: Heeejj,, zullen we vandaag hardlopen?

Mia: Okeyyy

Ik: Okeey

Evy: Rond 7 bij mij?

Mia & Ik: Okeeyyy tot dan xx

Ik leg mijn mobiel weg en kijk hoelaat het is. Het is al 5 uur, mijn ouders zijn werken en komen pas rond 8 uur thuis, dat word dan dus pizza eten. Ik kijk welke pizza's er nog liggen en kies voor 2 pizzaburgers Salami 1 pizza hawai. Ja een beetje veel, maar dat maakt niks uit. Ik pak de pizza's doe ze in de over, loop naar boven en ik ga me alvast omkleden. Ik doe mijn korte trainingbroekje aan en een korte mouwen tshirt met een vest. Ik loop naar beneden en moet nog 5 minuten wachten totdat de pizza's klaar zijn. Ik pak mijn mobiel weer en ga naar instagram. saai, lelijk, like, schatjjee, aawhhh, BITCHHHHH Ik zie een foto van Lieke en Mike, er staat bij 29-12-2014 , OMGG, ik dacht nogwel dat hij mij ook leuk vond. Ik krijg tranen in mijn ogen, maar ik laat ze niet ontsnappen... Ik hoor de oven, ik pak de pizza's en sinas.

Ik ben aan het fietsen naar Evy, we hebben indertussentijd ook besloten dat we gaan logeren, dus ik heb een tas mee met gewone kleren, slaap kleren en of course mijn onesie. Als ik bij Evy ben aangekomen, leggen we onze spullen weg en gaan dan al bijna direct hardlopen. Ik vertel ze onderweg over Mike. Ik loop voorop en Evy en Mia volgen. We zijn aan het praten over de eerste schoolweek en over de opdracht. Dan vertel ik ze van Lieke en Mike. We gaan verder joggen. We nemen bijna altijd de zelfde route. Nu nemen we een keer een andere. We zijn in een bos aangekomen, een bos dat ik niet herken.. Ik loop nu achteraan en voel iets bij mijn been en dan - AAAAWHH..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen