Naam: Glyceris (nu PicadillyCircus)
Bekend van: Neverland - Once Upon a Time, If you don't know Michael Clifford en Stay with me - Percy Jackson

Volgende week interview ik niniwa1

Stefanie: Welkom allemaal bij een nieuw deel van 'Ondervraag een quizzer'. Allereerst wens ik jullie een prachtig nieuw jaar toe en hopelijk mogen jullie dromen snel uitkomen -de goede dan toch-. Vandaag hebben we PicadillyCircus te gast.
Publiek: *Klapt in de handen*
PicadillyCircus: Sorry dat het zo lang duurde, ik zat vast in de lift. Toen verdwaalde ik en botste meerdere keren tegen deuren op. Maar ik ben er mensen! *Spreid handen uit elkaar*
Stefanie: Stel even kort jezelf voor, voordat ik de vragen begin te stellen.
PicadillyCircus: Ik ben Meike, momenteel 17 zomerjaartjes jong. Verder is mijn leven niet echt bijzonder ik korfbal nu al mijn hele leven, vind het leuk om mijn broertje enorm te irriteren en heb angst voor school waardoor ik naar therapie moet. Maar meestal zit mijn hoofd vol met fantasie verhalen en andere stuff die ik op een dag wil gaan schrijven, probeer ik altijd heel open te zijn en behulpzaam. Oh en ik verf om de maand mijn haar wel eens waardoor het door mijn zus als dood is verklaard. *Glimlacht*
Stefanie: Aangezien je nog 17 jaar bent, gok ik dat je nog naar school gaat. Wat volg je op school?
PicadillyCircus: Momenteel doe ik Helpende Zorg en Welzijn niveau 1 & 2 en daarna ga ik verder naar niveau 3 & 4 voor Pedagogische Werker.
Stefanie: Hoe heb jij quizlet ontdekt?
PicadillyCircus: Phoeh, dat was zo'n 3 jaar geleden. *Denkt even na* Toen was ik geloof ik helemaal weg van GoSupermodel, ik klikte een paar keer op plaatjes en poef kwam ik op Quizlet.
Stefanie: Aan je quizletprofiel te zien, vermoed ik dat je een Once Upon a Time-fan bent?
PicadillyCircus: Yup, OUAT is gewoon über geweldig en kan het uren lang achter elkaar kijken als het moet.
Stefanie: Wie is je favoriet uit deze serie?
PicadillyCircus: Nu moet ik dus kiezen. Dan ga ik toch voor Henry of Peter in seisoen 3.
Stefanie: Hoe heb je de serie ontdekt?
PicadillyCircus: Ik verveelde me een keer voordat ik naar de training moest en zapte een paar keer door tot OUAT er op was. Eerst dacht ik 'Urg, dit is saai.' maar uiteindelijk vond ik het onwijs gaaf! En nu volg ik het elke keer via popcorn time.
Stefanie: Wat maakte het voor jou interessant om er naar te blijven kijken?
PicadillyCircus: Ik denk alle twisten in de sprookjes die er in zitten en hoe alles zo in elkaar past. Ik ben van me zelf al een enorm fantasie mens en in sommige wegen beeld OUAT ook uit. Er zit magie in en sprookjes die uit eindelijk anders in elkaar zit dan normaal. Het laat je op een heel anders kijken naar de meningen van een verhaal en gewoon omdat de makers elke keer weer met wat nieuws komen.
Stefanie: Welk verhaal van jezelf vind je zelf het leukst?
PicadillyCircus: Mijn OUAT verhaal. Ik ben er momenteel nog niet echt ver mee -zo'n 5 a 6 hoofdstukken- maar heb er erg veel plezier mee om er aan te schrijven.
Stefanie: Wil je er even wat kort over vertellen?
PicadillyCircus: *Pakt snel de beschrijving van het verhaal er bij, kucht luid en stikt even en begint te lezen.*
Iedereen kent het verhaal van Peter Pan, de jongen die nooit opgroeit. Ook kent iedereen zijn vrienden de stoere Tiger Lily en de gemene Captain Hook. Net als zoveel andere kinderen gelooft Henry Mills (16) in dit verhaal. Dit veranderd echter opslag als hij zelf in Neverland terecht komt. Peter ziet er niet uit als een jonge jongen maar als een tiener van 17. Er is een twist in het verhaal, want Peter blijkt niet zo goed te zijn als hij hoort en Tiger Lily is samen met de oude Lost Boys verdwenen van de aardboden.

Nu is Henry vast besloten de waarheid te achterhalen zodat hij weet wat het échte verhaal van Peter Pan is. Dit gaat echter niet volgens plan. Omdat hij gevangen zit in het kamp kan hij weinig uitvoeren en het maakt hem gek. Hoe kan hij Neverland helpen als hij niks kan doen? Het enigste wat Henry kan doen is hopen dat hij word gered door zijn familie.

Elena en Fox zijn samen al begonnen om het verleden te achterhalen. Als eerste om hun oude vrienden terug te vinden en zich aan te sluiten bij de grootste sprookjes aller tijden. Doordat Elena haar geheugen deels is kwijtgeraakt komt er een grote schok als ze ontdekt dat zíj juist de oorzaak is van alle problemen. En alleen zij zou alles kunnen redden.
Stefanie: Ik denk dat ik het verhaal ga volgen, het lijkt me een erg leuk verhaal. Is er iets dat je zelf nog kwijt wilt aan de anderen?
PicadillyCircus: Probeer nooit ruzie te krijgen me deuren, ze winnen altijd. *zucht geïrriteerd*.
Stefanie: En natuurlijk mijn laatste vraag. Hou je van oreokoekjes? *Zoekt het blauwe doosje*
PicadillyCircus: HOE DURF JE ME DAT TE VRAGEN. NATUURLIJK HOU IK VAN OREO, ZE ZIJN HEMELS!
Publiek: *Is muisstil door het geroep*
Stefanie: Hier je koekje? *Geeft het koekje*
PicadillyCircus: *Verschuilt zich in een donker hoekje en word een tweede Gollum -je weet wel van LOTR-*
Stefanie: Oké dan, dit was het dan mensen! *Kijkt raar naar het donker hoekje waar gesmikkeld wordt* We gaan dit interview maar afronden en ik zie jullie volgende week opnieuw voor een nieuw interview.

Reageer (2)

  • niniwa1

    Mij? Leuk! Ka niet wachten op mijn interview! xx

    9 jaar geleden
  • Gisborne

    PicadillyCircus: *Verschuilt zich in een donker hoekje en word een tweede Collum -je weet wel van LOTR-*

    o.o Het is Gollum, niet Collum ^^
    Verder een geweldig interview C:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen