Foto bij De vrouw

Enkele van mijn piraten vonden een beetje verderop een vrouw en beschuldigden haar van de verdwijning. “Heb jij hem vermoord?” vroeg ik. Ze bleef zwijgen, ze was geschokt door het plotselinge voorval. “Spreek!”, riep ik nu luidkeels. Het leek wel dat ze weg was van de wereld.

Mijn stuurvrouw wou haar al direct de keel doorsnijden maar ik liet dat niet toe. Ze werd woedend, impulsief richtte ze haar pistool op mij. Gelukkig blokkeerde hij. Waarna ze haar zwaard trok en mij tot een duel uitdaagde.

Ik won en liet de vrouw gaan. We trokken verder en overnachten op een open plek in het bos. Ik had een slechte nachtrust, ik werd constant wakker. Plotseling hoorde ik geschreeuw, ik keek rond mij en zag dat er weer een ridder weg was, met weer een zwaard die in het midden gebroken was...

Ik wekte de anderen, we gingen op onderzoek uit en vonden rare sporen. Twee lijnen naast elkaar, hekserij dacht ik. Maar toen zagen we het, een raar geklede jongen op een plank met minuscule wieltjes. We volgden hem en kwamen zo bij een vrouw terecht.
[face=courier][/face]

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen