Naam: Kaleidoscoop
bekend van: When doves cry - Harry Styles , Little lion man - Harry Styles

Volgende keer intervieuw ik HappyxDemon. Het spijt me voor tacenda, aangezien ze een vraag had gesteld maar ik heb hier geen antwoord op gekregen :(

Stefanie: Hallo allemaal en welkom bij een nieuw deel van een weekselijke interview! Deze week heb ik Kaleidoscoop te gast!
Kaleidoscoop: *Kom het podium op en gaat zitten*
Stefanie: Voor ik alle vragen stel, wil je even iets kort over jezelf vertellen?
Kaleidoscoop: Ik ben Linsey, 18 jaar en geboren op 22 april 1996. Als je de spoilers bij mijn stories leest dan merk je dat ik soms nogal overenthousiast, enorm chagrijnig maar bovenal een ontzettende kluns en heel erg lomp ben. Oh, en slecht in mezelf voorstellen.
Stefanie: Ik vind dat je jezelf toch goed hebt voorgesteld. Ga je nog naar school of werk je al?
Kaleidoscoop: Ik ga nog naar school maar heb wel een bijbaantje.
Stefanie: Wat volg je van richting en welk bijbaantje doe je dan?
Kaleidoscoop: Op dit moment studeer ik aan de Pabo. Ik word dus als het goed is een juf. Voor mijn werk bak ik lekker hele dag friettekes en kroketten.
Stefanie: Hoe heb jij Quizlet ontdekt?
Kaleidoscoop: Ik zou het echt niet meer weten... Ik zit echt al superlang op Q onder allerlei verschillende namen met allerlei verschillende stories en ja... Hoe ik het tegen gekomen ben weet ik echt niet meer...
Stefanie: Ben je enorme fan van One Direction?
Kaleidoscoop: Een beetje. Nee geen enorme fan, zo zou ik mezelf ten minste niet bestempelen. Het is niet zo dat ik elke vrije seconde aan filmpjes of foto's of weetje van hun besteed. Maar ik vind ze qua muziek en qua band ontzettend leuk.
Stefanie: Hoe heb je hun ontdekt?
Kaleidoscoop: Tumblr werd helemaal gek toen ze tot 1D gedoopt werden door Simon (of Nicole daar verschillen alle meningen over) en sindsdien ken ik ze. Dus ik zat in de X-factordays al braaf alle performances terug te kijken, ja ja.
Stefanie: Was je meteen fan van ze?
Kaleidoscoop: Niet enorm maar wel heel groot, denk ik.
Stefanie: Wie is je favoriet?
Kaleidoscoop: Ik heb niet echt favo's. Ze hebben allemaal wel iets wat ik leuk vind. Maar Harry is wel mijn favo fanfic-personage, zeg maar. Hij kan alles hebben dus je kan hem in elke situatie plaatsen.
Stefanie: Hoe kwam je op het idee voor je quiz "De meest willekeurige quiz die je ooit hebt ingevuld"?
Kaleidoscoop: Ik wilde een manier vinden om abo's te scoren voor een story, zonder de spotlight te gebruiken. Er worden lang niet zoveel quizzen als stories gemaakt, dus die blijven lekker lang onder de "nieuwe quizen" op de homepage staan. Verder is het allemaal een beetje willekeurige woorden en vragen en een hoop onzin. De story waar hij voor aangemaakt was, is inmiddels al weer op inactief gezet. *Lacht*
Stefanie: Wat zijn je favoriete genres om te lezen hier op quizlet?
Kaleidoscoop: Zolang het goed geschreven is en de schrijfstijl mij ligt, vind ik alles leuk. Ik lees wel vooral 1D verhalen op dit moment, maar dat is meer omdat er daar gewoon een hele hoop van zijn en die dus het snelst aankomen bij me.
Stefanie: Waar hou je nog van, buiten 1D?
Kaleidoscoop: Een hele hoop. Qua artiesten vind ik John Mayer ontzettend goed. Maar ook de "legends", de klassiekers die muziek gevormd hebben tot wat het nu is, dus bijvoorbeeld The Beatles en The Stones. En Sam Smith, goeiedag wat is die man goed! Ik vind het nieuwe album van Leighton Meester ook heerlijk en ugh het zijn eigenlijk te veel artiesten om op te noemen. Michael Jackson, The 1975, Arctic Monkeys, Little Mix, Jake Bugg en George Ezra en heel stiekem vind ik dat live album van 5SOS echt heel leuk. En De Jeugd Van Tegenwoordig! Hoe grof of fout of vies de nummers ook zijn, ik kan ze allemaal meezingen. Qua fandoms benoem ik mezelf ook nog wel tot een Potterhead en ben ik echt supersupersuperverliefd op The Hunger Games-serie (al ver voor de films). En eten... Mijn God wat houd ik van eten
Stefanie: Last but not least, hou je van oreo koekjes? *Neemt een blauw doosje met een koekje in vast
Kaleidoscoop: Eigenlijk niet echt. Ik ben ze een beetje tegen gaan eten.
Stefanie: Oké dan. *legt doosje terug weg* Dan bewaar ik deze wel voor straks. Bij deze sluit ik een opnieuw leuke interview af en ik hoop jullie allen terug te zien volgende week!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen