Foto bij Voorwoord

Hallo daar!

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij mijn tweede kerstverhaal en tevens mijn eerste bromance!
Twee jaar terug wilde ik al een kerstverhaal geschreven. Vorig jaar heb ik er ook een geschreven, maar geen met One Direction en dat wil ik echt nog heel graag. Daarbij wilde ik heel graag een keer een bromance schrijven, maar wist nooit hoe ik daar mee moest begonnen of wat een goede verhaallijn zou zijn. En dit leek me een uitgelezen kans daarvoor(ik wil wel benadrukken dat dit echt mijn verhaal is en dat iedere gelijkenis echt puur toeval is!).
Dus bij dezen een feelgood Larry!

Dit verhaal zal -zoals op de voorpagina al vermeld- op tien december beginnen en zal waarschijnlijk iets na Kerstmis eindigen. Tussen die tijd ga ik iedere dag minstens één hoofdstuk activeren, misschien wel twee. De hoofdstukken zijn allemaal meer dan duizend woorden lang en hebben de titel van een kerstliedje. Ik moet eerlijk toegeven dat de inhoud van het liedje niet altijd goed past bij de inhoud van het hoofdstuk, maar toch ga ik ieder hoofdstuk het liedje in de beschrijving zetten omdat de titel wel echt bij het hoofdstuk past. Met uitzondering van de proloog en de epiloog, zullen er steeds twee hoofdstukken komen die de titel van hetzelfde liedje dragen. Deze zijn uit elkaar te houden omdat de ene "One" en de andere "Two" in de titel zal hebben.
In het totaal zullen er een proloog, tweeëntwintig hoofdstukken en een epiloog komen. Deze zullen wisselend uit Harry's POV en Louis' POV komen. Voor de duidelijkheid zal ik iedere keer bovenaan het hoofdstuk vermelden uit wiens POV het hoofdstuk geschreven zal worden.

Ik wens jullie heel veel plezier met lezen en daarnaast wens ik jullie ook alvast een heel prettig kerstfeest!

Sabine aka xLittleBirdx

Reageer (1)

  • KellyHoranXx

    Lijkt me n superleuk verhaal ;) en ik ben blij dat ik eindelijk achter de verrassing ben, haha

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen