Foto bij Proloog

proloog omg hope you like it x

Rustig zit ik tegen de boom met Sierra tegen mij aan , Sierre is een van de liefste wolven uit mijn roedel .
ik kroel haar zachtjes over haar hoofd als ik Lex hoor huilen , als teken dat hij een prooi heeft .
Met een sprong kom ik overeind en sprint ik naar de plek waar het gehuil vandaan komt .
Ik sla mijn handen in een kommentje rond mijn mond en huil als teken dat we onderweg zijn .
Sprinten ga ik tussen de bomen langs en kom aan op de plek waar het gehuil vandaan kwam ik gris mijn boog van mijn rug en hou hem voor me gericht als ik Lex nader .
Ik sta klaar om zijn prooi neer te schieten , met mijn boog gespannen kijk ik recht in twee diepbruine ogen .
Ik voel hoe mijn adem even stokt en mijn boog zijn spanning verliest , gauw zet ik twee stappen achteruit en breng mijn boog naar beneden .
Met een vaag gevoel in mijn buik kijk ik gespannen naar wat er voor me licht op de grond , met Lex nog luid grommend in zijn gezicht , een jongen .
met bevende handen probeert hij zich overeind te werken , waardoor Lex grommend met een poot hem naar beneden duwt .
Ik zie hoe een druppel de bek van Lex verlaat en op de jongen zijn gezicht uit elkaar spat ''Lex!,, roep ik naar hem .
Met een een blik naar mij zet hij twee stappen achteruit van de jongen maar houd hem nog scherp in de gaten , de jongen weet omhoog te komen en is van plan omhoog te komen .
Meteen breng ik mijn boog weer omhoog op hem geicht ''blijf!,, gebied ik de jongen , geschrokken deinst hij terug .
''wat doe je hier ?,, vraag ik hem , nog steeds geschrokken en beverig haalt hij zijn schouders op ''ik liep hier gewoon ,, .
Ongelovig kijk ik de jongen aan en laat mijn boog zakken ''Je zou beter moeten op passen , alleen komen is gevaarlijk .,, .
Ik zie hoe de jongen iets ontspant en hij wilt mijn kant oplopen waarna ik waarschuwend mijn boog weer omhoog haal ''kom niet in de buurt ,, .
''sorry ,, mompelt de jongen ''als ik jou was zou ik gaan , het is gevaarlijk hier ,, wanneer ik mijn zin af heb gemaakt draai ik me om en loop weg .
''jij bent feather ,, slaakt de jongen verbaasd . met mijn boog nog gespannen draai ik me om ''Wat wil je ?,, vraag ik de jongen geïrriteerd.
Zijn diep bruine ogen staan rustig ''ik heb over je gehoord , ik ken je verhaal ,, boos laat ik mijn de spanning op de draad van mijn boog los .
het pijltje met de veer eraan vliegt met een enorme vaart door de lucht en raakt de boom vlak naast zijn hoof ''Dat ken je niet ,, roep ik boos naar hem .
Geschrokken springt hij opzij ''Het is beter als je gaat , je hebt me nooit gezien en je weet niet dat ik leef ,, mompel ik rustig ik draai me om en ren weg gevolgd door mijn roedel .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen