Foto bij Mededeling

Lees eventjes alles, als jullie zouden willen, dan wordt alles duidelijk

Het spijt me verschrikkelijk dat er geen hoofdstukje komt op de moment maar ik zal even uitleggen hoe dat komt.

De hoofdreden:
Zoals jullie misschien al weten doe ik best wel zware studies. Ik studeer namelijk kleuteronderwijs in een deeltijds traject. Ik zit dus deels in het tweede jaar (voor stage en 3 vakken) en deels in het derde jaar (nog een aantal andere vakken). Het probleem is dat ik altijd zware uren heb en dat ik heel veel taken heb voor die vakken... Die ik waarschijnlijk niet allemaal af krijg. Van sommige vakken van het derde jaar kan ik zelfs geen presentaties geven of testen afleggen omdat mijn school zo dom was om mijn stage naar deze periode te verplaatsen in plaats van die samen te laten vallen met de stage van het derde jaar.
Dus eigenlijk begin ik nu deze week met stage (observeren en lesvoorbereidingen schrijven: het zijn er 40). Mijn mentor is ook een tijdje afwezig geweest, waardoor ik dus alles moet inhalen. Ik moet daarna 2 weken les geven, van alles voorbereiden, voorbeelden van werkjes maken, mijn lokaal versieren (ja dat moet ik dan ook nog maken) en dan hoekenwerk maken (soort van mini lesvoorbereidingen). Ik werk zo snel en lang mogelijk hier nu aan waardoor ik soms tot 3 uur s' nachts nog bezig ben en dan telkens weer vroeg moet opstaan. Maar hoe sneller ik alles klaar heb, hoe minder stress en hoe meer tijd ik heb voor dit verhaal.

Reden 2:
Mijn oma is de laatste tijd ook niet goed. Ze heeft kort achter elkaar 2 herseninfarcten gehad. Gelukkig zit ze nu terug thuis na een maand en een half maar ik bel haar regelmatig omdat ik me toch wel zorgen blijf maken. Mijn vriend haar meter heeft ook een herseninfarct gehad, juist toen het nieuws kwam dat mijn oma naar huis mocht. Gelukkig heeft ze wat meer geluk gehad dan mijn oma waardoor ze na een aantal dagen al naar huis mocht. Hierdoor ben ik telkens een paar dagen kwijt geraakt om iets voor school te doen.

Reden 3:
Normaal doe ik weekendwerk. Helaas heb ik door mijn studies alles moeten afbellen nu omdat het op de moment niet meer gaat. Terwijl ik het geld hard nodig heb voor mijn stage. Ik ben sinds vorige week donderdag ook enorm zwaar verkouden en omdat mijn teen zwaar ontstoken was maakte ik koortsen. Ik ben dus maandag en donderdag naar de dokter moeten gaan voor antibiotica en om mijn nagel van mijn grote teen eruit te halen. Hierdoor ben ik dus weer een aantal dagen kwijt geraakt. Daarbij loop ik al bijna 3 weken met barstende koppijn rond door weinig slaap, een verkoudheid en stress.

Reden 4:
Misschien een beetje grof gezegd/ geschreven maar ik heb een vriend. Echt een schat van een jongen die me altijd laat doorwerken en helpt met nakijken en dingen mee uit te knippen ofzo. Een knutselaar is hij niet echt ;p Maar hem kan ik natuurlijk ook niet links laten liggen dus van zodra ik pauzes neem zit ik bij hem en kijken we een aflevering van 'The Big Bang Theory" of een filmpje maar dat gebeurt enkel s' avonds laat of praten we of een combi van meerdere. Mijn vriend speelt ook basket en ik moet een aantal keer per jaar de boek daar doen als het wedstrijd is en dat is altijd op verplaatsing. Nu heb ik juist de pech gehad dat ik dat nu 2 keer achter elkaar moest doen en dat het telkens een uur rijden was om er te geraken waardoor ik ook weer telkens een paar uur verspeelde. Het is wel ontspannend maar ik loop zo gestrest rond voor die 40 lesvoorbereidingen en 8 hoekenwerken dat ik het gevoel heb dat ik daar al niet meer van kan genieten.


Oké dit was dus een hele waslijst van redenen en ik wou het even van mijn hart af. Ik hoop dat jullie je abbo houden. Jullie zijn de beste lezers die ik heb en het maakt me altijd leuk om jullie reacties te lezen. Ik probeer tussendoor echt wel te schrijven maar merk dat ik soms dan ineens een stuk van een lesvoorbereiding aan het typen ben dat in mijn hoofd zit en dat is heel vervelend. Ik ga wel echt proberen om tegen eind volgende week een hoofdstuk te posten, al is het een kleiner stuk maar ik wil jullie niet laten wachten omdat ik het zelf ook altijd jammer vind als ik zoiets lees op een verhaal.

Dus nogmaals het spijt me maar er volgt zo snel mogelijk een hoofdstuk
Groetjes magiclove

Reageer (1)

  • Luckey

    Doe jij nu maar rustig
    Studies zijn ook.zwaar en die van jou helemaal
    Dan mag ik niet meer klagen met mijn studie
    Het is allemaal minder nieuws
    Sterkte voor je
    Doe rustig aan oke
    Abo staat vast geroest en kan niet meer weg
    Doe maar rustig aan oké

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen