beetje kort..
willen jullie ook mijn andere verhalen lezen??

Jeremy hield me nog steeds in zijn armen toen ik voelde hoe de zon begon te schijnen. Ik keek op naar Jeremy's gezicht. Wat ik toen zag was ongelooflijk. Het leek alsof zijn hele gezicht uit diamanten bestond. Ik ging met mijn hand voorzichtig over zijn gezicht. Hij voelde gewoon zoals altijd. Toen zag ik dat mijn hand ook glinsterde alsof hij was gemaakt van diamanten. Ik keek er verwonderd naar. En Jeremy grinnikte om mijn uitdrukking. 'Is dit ook een vampierding?' vroeg ik verbaasd. Hij glimlachte. 'Ja en nee. Het is ook een Lara ding. Jij schitterde altijd al.. Voor mij tenminste. Ik strekte me uit, om hem te kussen. Zijn lippen drukte zacht tegen de mijne, en zijn tong duwde mijn lippen uit elkaar.
I sloeg mijn armen om zijn nek, en voelde hoe hij me optilde zodat ik me niet meer hoefde uit te rekken. Ik sloeg mijn benen om zijn middel en zo bleven we de rest van de middag staan.
Ik maakte me met tegenzin los uit zijn omhelzing. Ik had dorst, en wou jagen. 'Zullen we gaan jagen?' vroeg ik, toen ik weer een beetje normaal kon ademen. Hij knikte en pakte mijn hand. En samen renden we het bos in. Hand in hand. Voor altijd samen.

Reageer (2)

  • EsteeM

    aaaah! super lief (K)!

    1 decennium geleden
  • DewiiS

    Leuk(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen