Foto bij Hoofdstuk 9 ~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Sleepsong

    Ik heb ook zo'n jurkje in mijn kast liggen, nog maar twee keer aangehad. Ik voel mij daar ook een beetje ongemakkelijk in terwijl dat wel echt mooi is. Ik hou van die raakpuntjes met Jess. Die herkenbaarheid doet jouw personage echt leven! En van Jess & Ryan samen hou ik ook nog steeds! & van Apple haar levendigheid, gevoel voor mode en opdringerigheid (op een goede manier in dit geval)!
    Hier zitten ook weer echt mooie stukjes in. Ongelofelijk hoe jij iemand kan raken met slechts één zin!

    9 jaar geleden
  • Vega

    Ik heb géén idee of ik hier al een reactie op gegeven heb, in dat geval krijg je er nog een, maar ik heb net je hele verhaal opnieuw gelezen, tik van mij niet op letten, en ik denk niet dat kan beschrijven hoe het me aanspreekt.
    Op sommige moment voelde ik me zo Jess dat het gewoon raar werd. het is gewoon zo .. echt. Oké dat moet raar klinken. Maar in elk geval ik vond het echt heel mooi.
    Het was even raar toen ik op je profiel belande en zag staan
    Echt een geweldig verhaal. Laat me bijna altijd glimlachen. ~ Wolvengirl
    Wacht, dat ben ik. Dat was wel een raar moment. Het was niet dat ik me niet kon herinneren dat ik het gelezen had maar ik had in elk geval niet verwacht het ergens terug te vinden.
    Als hier ergens een spelfout in staat, sorry, ik heb dislexctie.
    In elk geval wil ik even duidelijk maken wat ik van je verhaal vindt:

    SCHITTEREND

    9 jaar geleden
  • TheBestDay

    Je schrijft super mooi! Snel verderrr? Ik ben benieuwwddd!(H)

    9 jaar geleden
  • Hephaestus

    DAMN
    DAMNDAMNDAMNDAMNDAMNDAMNDAAAMN
    Ik zal eerlijk zijn, weetje. Ik heb de story in een dag uitgelezen (ik begon vanochtend vroeg, ging door in de pauzes en tijdens Frans (kut frans hehehe) en toen ik thuis kwam). En nu moet je echt heel snel verder gaan schrijven.
    Want bij jou verhaal heb ik het gevoel dat ik had toen ik boeken als THG en HP enzo las. Dat ik-moet-door-lezen-asdfghjkl en nu moet ik eten maar je verhaal is echt fantastischhhhhhh
    xxx

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Ze zijn gewoon TE cute. God Damn. Godddd ik wil Ryan hebben en in mn kelder stoppen, en ik beloof dat ik hem eten geef, okay? Geef hem gewoon aan muuuuuuuuh 0:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen