Naam: Harryswife
Bekend van: Dear Diary - Luke Hemmings, Lessons in Love - Harry Styles en I fucking hate you - Niall Horan
Volgende week interview ik Varys!

Stefanie: Hallo iedereen, hier zijn we terug voor een nieuw interview. Deze week heb ik Harryswife te gast!
Harryswife: Hallo allemaal! Wat leuk dat ik hier mag zijn!
Stefanie: Voor ik vragen op je af vuur, zou je even jezelf kort willen voorstellen?
Harryswife: Ik ben Solange, ik ben 17 jaar en ik zit nu 3 jaar met plezier op quizlet. Ik heb een kleiner zusje en studeer verpleegkundige. Ik ben een echt feestbeest en ga ontzettend graag uit met mijn oude collega's van de supermarkt waar ik voor 2 jaar gewerkt heb. Ook doe ik aan oppassen wat ik ontzettend leuk vind en zoals de meeste van mij al weten ben ik gek op One Direction en 5 Seconds of Summer. Maar ook ben ik gek op mijn vriendinnen, in het dagelijkse leven en op quizlet.
Stefanie: En doe je nu dan ander vakantie-/weekendwerk?
Harryswife: Ik werk in een lunchroom, waar ze ook bon-bons verkopen, kinderfeestjes organiseren, high-tea's en heerlijke appeltaart hebben.
Stefanie: Leuk, moet ik zeker eens langskomen voor de appeltaart. Hoe heb jij quizlet ontdekt?
Harryswife: Kom maar hoor! We zijn alleen op maandag gesloten... Ik heb Quizlet ontdekt door een vriendin van mij die ik via Hyves heb leren kennen, ongeveer 4 jaar geleden. Ik leerde haar kennen via een pagina over One Direction en toen hadden we het over onze hobby's. Ik vertelde haar dat ik graag verhalen schrijf en lezen leuk vind, waarna ze me Quizlet voorstelde.
Stefanie: Ik heb vernomen dat je een grote fan bent van One direction en 5SOS?
Harryswife: Jup dat klopt. *Giechelt*
Stefanie: Welke liedjes is je favoriet van beiden bands?
Harryswife: Dit is echt een lastige vraag, maar ik heb er met moeite een top 3 van kunnen maken. Bij One direction zijn dat "Where Do Broken Hearts Go", "She's not afraid" en "Back for you". Voor 5SOS kies ik dan voor "End up here", "Close as strangers" en "Mrs all american".
Stefanie: Ik heb opgemerkt dat je over beide bands verschillende story's hebt geschreven. Hoe heb je ze beiden leren kennen en was je meteen fan vanaf de eerste dag?
Harryswife: Ik heb One direction leren kennen doordat ik wat op youtube aan het rondneuzen was vond ik hun optreden van de tweede liveshow van Xfactor en ik vond ze cute, dus ging ik verder zoeken. Ik heb de finale gekeken via een livestream en vanaf toen was ik al fan van ze. 5 Seconds of Summer kende ik dus door 1D maar ik gaf ze niet veel aandacht, totdat Lisanne, een vriendin van mij, me goed aan ze ging voorstellen en toen werd ik echt fan.
Stefanie: Ik heb gezien dat je one shots verzameld van andere fans over 5SOS om die dan aan hun af te geven?
Harryswife: Ja, zo ongeveer ja. *Lacht* Maar dit doe ik niet alleen hoor! Dit doe ik samen met WhereWeArex ook wel Lisanne.
Stefanie: Hoe ben je op dit idee gekomen?
Harryswife: We konden kans maken op een meet en greet met 5SOS toen ze in Nederland waren voor de Where We Are tour. Lisanne en ik wilde heel graag iets aan ze geven als we zouden winnen. We hadden eerst een fanboek in gedachte maar toen zagen we dat ze dit al aan het maken waren dus wilde we eigenlijk iets anders. Ik was net een Imagine aan het lezen en kwam ineens op het idee om dat te doen en Lisanne was het er mee eens.
Stefanie: Wauw de tijd vliegt gewoon voorbij. Is er nog iets dat je zelf kwijt wilt?
Harryswife: Ik vond het heel gezellig dat ik hier mocht zijn, dankjewel voor dit leuke interview!
Stefanie: Oké dan, dan nog een allerlaatste vraag voor ik het interview afrond. *Haalt een oreo koekje boven* Eet je graag oreo koekjes? *Houdt het koekje voor Solange's haar neus*
Harryswife: Ik eet bijna alles graag, lekker. *Pakt koekje dankbaar aan.*
Stefanie: Nou dat was het dan weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en graag zie ik jullie allen terug volgende week!

Reageer (1)

  • PrimRue

    Super leuk interview haha (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen