Ik ben me ervan bewust dat ik vrij ver dan de opdracht afwijk, maar ik geloof dat ik deze wedstrijd het liefste afsluit in de vorm van dankwoord.

Om te beginnen moet ik de altijd fantastische Camaro bedanken voor het organiseren van deze wedstrijd en alles wat daarbij te kijken kwam. Bedankt voor je knettergekke, adembenemende, soms een tikje verontrustende opdrachten. Ze slaagden er iedere keer weer in om ons aan het lachen te maken en meteen daarna aan het denken te zetten. Bedankt voor het onuitputtelijke geduld met ons terwijl we steeds vergaten in te zenden of te stemmen. Applausje voor onze Camaro!

Daarna wil ik mijn mededeelnemers bedanken voor hun doordachte, eerlijke, korte of lange, serieuze of hilarische inzendingen die ik steeds met veel plezier gelezen en vergeleken heb. Jullie zij stuk voor stuk geboren om te schrijven!

En ik wil mezelf bedanken voor het op wonderbaarlijke wijze altijd net op tijd met iets op de proppen te komen. :') Mijn eerste inzendingen waren veelal onorgineel, meestal omdat ik het safe gespeeld heb. Naarmate de wedstrijd vorderde heb ik meer van mezelf laten zien, waar ik best trots op ben.

Lang leve schrijfwedstrijd Camaro!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen