Foto bij why do you wanna help me out of my problems ( Tom lovestory ) 111

Hey lieve lezers (:
Dit weekend was echt erg.
Op het werk ben ik eerst tegen een doos geknald met mijn voet waardoor ik recht op mijn knie viel en daarna ergens afgevallen recht op mijn poep ;p
Gelukkig zijn het maar blauwe plekken en doet het niet zoveel pijn ;p Ik ga proberen om deze week no een hoofdstuk te activeren maar dat hangt een beetje van school af.

Groetjes magiclove

Annelies was juist vertrokken omdat het al bijna etenstijd was en ze met haar familie uit eten ging. Je keek in de ijskast wat er nog voor te eten was en besloot om spaghetti te maken. De jongens zouden toch bijna naar huis vertrekken want dat had Tom daarjuist ge-sms’t. Je nam de ingrediënten uit de ijskast en begon met de groenten proper te maken en in stukjes te snijden. Je had de radio opgezet en begon zingend verder te snijden. Niet veel later was je klaar en begon je met de bolognaisesaus. Je had juist een kookpot met water gevuld toen je opeens twee armen rond je middel voelde. Je keek eventjes achterom, zodat je Tom zijn gezicht zag. Tom: “Hey prinses van me.” Je kreeg een glimlach op je gezicht en gaf Tom een lange zoen. Tom: “Spaghetti?” Jij: “Goed gezien.” Tom: “Lekker.” Hij liet je los en begon met de tafel al te dekken. De spaghetti was na een aantal minuten klaar. Je zette alles op de tafel en het leek wel of ze roken dat het eten klaar was want ze kwamen één voor één de keuken binnendruppelen. Tijdens het eten waren de jongens enthousiast aan het vertellen over hun dag in de studio. Ze waren enorm opgeschoten waardoor ze morgen en overmorgen vrij hadden. Tom: “En wat heb jij gedaan?” Jij: “Niet veel eigenlijk, Annelies en ik zijn langs Sam geweest die nog altijd ziek is.” Tom: “Was ze al wat beter?” Jij: “Al een beetje.” Na het eten besloten om Georg en Gustav, de afwas te doen en Bill die liep naar boven. Vast nog een aantal dingen aan het checken voor zijn date morgen. Tom en jij gingen ook naar boven toe. Je plofte neer op het bed en keek naar Tom die zijn gitaar nam. Hij wou je perse nog eens gitaarles geven. Volgens jou had die jongen niet door dat dat haast onmogelijk was. Jij: “Maar Tom, het lukt me toch nooit.” Tom: “Jawel, ik leer het je wel.” Hij gaf je een kusje op je wang en ging achter je zitten. Hij gaf aan jou de gitaar en je die je voorzichtig aanpakte. Jij: “Hoe kan ik nu gitaar leren spelen als jij achter me zit? Je leidt me af.” Tom: “Ik heb nog niks gedaan.” Je mompelde: “Alsof dat nodig is.” Wat hij blijkbaar had gehoord aan de glimlach die hij op zijn gezicht kreeg. Je draaide je hoofd terug om naar de gitaar die je nog steeds vast had. Tom zette je handen goed op de snaren en vertelde welk akkoord dit was. Tom was een goede leraar dat wel maar je raakte om de zoveel tijd je aandacht kwijt. Jij: “Oké genoeg voor vandaag, mijn vingers doen pijn.” Tom legde de gitaar aan de kant en draaide je om zodat je hem aan kon kijken. Hij nam daarna je hand vast en kuste al je vingertoppen, beginnende bij je duim. Je giechelde waardoor Tom een speelse lach op zijn gezicht kreeg en nogmaals op al je vingertoppen zijn lippen drukte. Wat was het toch een schat van een jongen.

Reageer (3)

  • Luckey

    Tom is echt zo super lief!!!
    Snel verder please als dat lukt dan

    9 jaar geleden
  • jumbielove

    Verder gaan

    9 jaar geleden
  • KiliXxEagle

    Aaaaaaaaw! hoe lief! <3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen