Foto bij Meet my class...

foto = Huisje Noah en Amos.


…loopt de leraar op je af. ‘Goedemorgen, ik veronderstel dat u de nieuwe leerlinge bent?’ Vraagt hij. ‘Ja dat klopt meneer, Noah De Luca’ stel ik mij voor. ‘ Ik heet je welkom in klas 4Wa, ik ben jouw mentor meneer Rivet. Als je met problemen zit kan je die altijd aan mij stellen.’ ‘Danku meneer Rivet.’ ‘Ik zal je nu je plaats geven, daar naast Seth, die jongen met zwartbruin haar.’ Ik geef hem nog een vriendelijk knik en ga dan naast de jongen zitten die Seth moet voorstellen.
‘Hoi’ zegt een stem naast mij. ‘Hii’ zeg ik terug en kijk langzaam naast mij. ‘Ik ben Seth Clearwater’ stelt de jongen zich voor. ‘Noah De Luca’ zeg ik terug. Daarna zwijgen we. Niet omdat we elkaar niet mogen, maar de les is gewoon al begonnen.
We moeten oefeningen maken (Wiskunde). Ik ben er niet goed in dus kijk ik gewoon naar mijn blad, in de hoop dat de uitkomsten er vanzelf opkomen. Wanneer ik plotseling een briefje krijg toegeschoven, verschiet ik wel even. Snel lees ik het briefje, ‘moet ik helpen?’ Ik draai mijn hoofd naar hem toe en knik van ja. Hij buigt zich naar mij toe en begint de oefeningen uit te leggen.
Wanneer de bel gaat haast ik mij naar de volgende les, want Seth ging met een andere jongen mee. Achter nog 3 lessen is het pauze. Ik wordt door de stroom mee naar buiten gevoerd. Daar koop ik iets voor te eten (het zijn allemaal van die kraampjes met verschillende soorten eten). Vluchtig kijk ik rond me en zie daar nog een vrij plaatsje op het gras.

Rustig eet ik mijn broodje op en bestudeer alle mensen op het ‘schoolplein’, de meeste onder hun zijn jongens misschien 1 of 2 meisjes. ‘trrrrr’ hoor ik vanuit mijn rugzak, haastig neem ik mijn gsm en zie dat het een berichtje van Amos is: Hey zusje, alles goed daar? Weet je de weg naar huis want ik moet tot 9 uur werken. Xxx. Ik stuur een berichtje terug dat ik het weet en zal zorgen voor eten. Ik steek mijn gsm weg en kijk weer op. Als ik opeens…

Reageer (1)

  • MeLovesMusic

    .. opschrik van een schaduw, namelijk Seth? [a]. *Kijkt schijnheilig.* Vertel, wat gebeurt er nu. x]. Ik vind het wel lief dat haar broer zo zorgzaam is enzo. Was mijn broer dat ook maar. Grom. Maar helaas. Niet dus. x'D. Lief dat Seth haar heeft geholpen met wiskunde. Wat een piepvak is dat ook héa. xo. Die andere jongens bij Seth zullen Jacob, Quil en Embry wel zijn, I guess. Gok ik zo gauw even. x'D.
    Gauw Verder bitte. ^^.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen