Foto bij Proloog.

Lief dagboek ,

Ik moet je iets vertellen waarmee ik echt mee zit. Alleen, het is zoveel om te vertellen. Ik weet ook niet meer hoe het begon, maar laat ik beginnen hoe ik er heb leren kennen. Dan vertel ik later de rest.

Ik sprak af met een goeie vriendin van me in de avond. Ze heet Anne. Het is echt een lief meisje en we zouden met een heel groepje gaan. Anne was ook bevriend met Tessa. Die kende ze van school, zij was er die avond ook. Mijn eerste indruk was een lief, aardig en mooi meisje. Zoals gewoonlijk gingen we eerst bij Anne nog even ons make up bijwerken. Toen we klaar waren gingen we naar een goeie vriend van Anne en mij, Justin.
We gingen naar een parkje, daar kwam bijna niemand. Er hing een ronde band, een soort schommel en daar ging ik op. Tessa ging me duwen en ik zong oude liedjes. Je moet denken aan kabouter Plop en k3. We hadden die hele avond gelachen, maar Tessa moest naar huis en Anne en ik zouden haar brengen. Zo zaten wij met zen drieën op de fiets. Toen we bij Tessa thuis waren gaf ze iedereen een knuffel en ging naar binnen. Ik vond het echt een lief meisje en kon erg met haar lachen. Dit deden we bijna elke avond. Na een tijdje gingen Tessa en ik alleen nog naar Justin. Anne kreeg een ander vriendengroepje met een andere vriendin van oudere jongens. Daar wouden Tessa en ik niet echt mee te maken hebben. Hierdoor werden we closer. We spraken vaker samen af en gingen bij elkaar logeren. Na de vakantie zou ik bij Tessa en Anne op school komen. Wat had ik daar zin in! Toen zou ik met mijn ouders op vakantie gaan en mocht een vriendin mee. Aangezien ik bijna elke dag met Tessa was en we elkaar als beste vriendinnen begonnen te zien, koos ik haar. 1 Dag erna als we terug waren ging ik met haar gezin op vakantie. Daar kwamen al klein beetje ergernis en later ook 1 ruzie, maar dat was toch wel oké als je elkaar al 2 weken ziet ?

Toen we terug kwamen waren er soms natuurlijk kleine ruzie's, maar dit.. Ik had dit nooit verwacht.

- Hanna.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen