Foto bij Eight.

Emma pov -

5+ reacties,
k hou van Pieter (ll).
mwuahaaaa ;3
kort kort -

Na de eerste bel was ze al wat gekalmeerd. Ze kon het nog steeds niet geloven dat ze al 3jaar beste vrienden was met Justin Bieber. Ik vroeg me af waarom ze iet boos werd, maar ja, zij haatte justin bieber dan ook niet he. Ik liep naar Justin/Jason en gaf hem een kus. "Ik moet er echt nog aan wennen." Riep Olivia terwijl ze naar ons keek. Ik nam zijn hand vast en liep naar onze gebruikelijke tafel in de eetzaal. "Heb ik je al gezegd dat ik van je hou?" vroeg hij met een speelse glimlach. "Nog maar zo'n tienduizend keer." Zei ik giechelend terwijl ik me zijn vingers speelde. Ik had echt geen zin om te eten dus kruimelde ik wat van mijn cakeje. "Schat, heb je na school zin om naar mij thuis te gaan?" vroeg hij terwijl hij met mijn haar speelde. "Is goed" ik stond op en vroeg Olivia of ze mee ging naar de wc. Justin begreep de hint en ging naar zijn vrienden. Eenmaal in de wc begon Olivia weer helemaal te flippen. "Hoe kan het nou dat, en oh je haat hem? En en..." Alle meisjes gingen zo voorzichtig mogelijk naar buiten. "Uhm, Oliv? Ik haatte hem, maar ik weet niet waarom. En ook niet waarom ik niet kwaad werd toen hij het mij vertelde. Maar je moet beloven het tegen NIEMAND te zeggen." ze beloofde het. Ik was echt blij haar als beste vriendin te hebben. Ik had tijdens de les Jason <3 op mijn hand geschreven maar ik had er veel liever Justin zien staan.

Reageer (7)

  • Juvenile

    oehhh, als ze dan maar geen stoute dingetjes doen als ze bij hem/haar even vergeten thuis zijn. OKEEE, ik draai door. Maar ik heb geen inspiratie, maar toch moet deze een beetje lang worden, maar ga even heel snel verder, want anders... dat wil je niet weten. en je schrijft echt goooed, dus emm, yeahh? ik weet niks niks en nogeens niks. MAARJA VOOR DE EHMM, 2e KEER SNEL VERDERRRRRRRRRRRRRRRRR;D!

    1 decennium geleden
  • Bieberconda

    verder

    1 decennium geleden
  • iCAROLINE

    verdeeeeeeer ö
    &' twas fynn
    ookal was ik wat stil -a-
    <3

    1 decennium geleden
  • Drake

    echt leuk geschrevenn. [aa]
    en natuurlijk weer heel snel verderr (:
    maar, ik probeer weer een lange reactie te zette maar ik heb geen inspiratie, dus vraag ik daarom maar wie pieter is :')
    gheghe, droogheid.
    nouja, sorry voor mijn kut reactiee x'3
    heel snel verderr. xoxo

    1 decennium geleden
  • floepii

    verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen