vraagje, vinden jullie die tijdsprongen erg of niet?


ik ben bezig met een nieuw verhaaltje :)
deze zal verschijnen na het einde van deze, wees gerust,
het einde is nog niet in zicht ;)

*tijdsprong*
“Oké mensen ik heb besloten wie door is” begint Selena haar zin. Ik kijk zenuwachtig om me heen, we zijn allemaal zo goed… ik vind eerlijk de andere meisjes veel beter dan mij. Ik ga er niet inzitten, ik ga er niet inzitten…. “Van de meisjes, Emma en…*applaus* Charlotte” galmt het door de zaal. Geschrokken kijk ik naar Selena en reageer niet op het enthousiaste applaus. Ze knikt trots naar mij en begint dan de twee jongens bekend te maken. “Lucas en Sander!” word er luid door de zaal geroepen. Blij klap ik in mijn handen en ze staan trots op. “Oké de rest mag naar huis gaan de vier gekozen moeten blijven voor mee informatie” zegt Selena en de 16 overgebleven gaan terug naar huis.
“Oké, morgen om 14 uur spreken we hier af voor de choreografie dat kan duren tot 17 uur en dat zijn de afgesproken uren tot maandag dan moeten jullie om 12 uur bij het sportpaleis zijn want dan gaan we met de artiesten oefenen” zegt Selena en ik probeer alles te interpreteren. “Van wie?” vraagt Sander. “Bandits” klinkt het meteen. Ik hoor Emma zachtjes in zich zelf gillen en mijn moed zingt al meteen tot mijn schoenen. “Is dat goed?” vraagt Selena. “Ja hoor” hoor ik Lucas zeggen. We staan allemaal op en lopen naar de kleedkamers. “Wat is die Bandits eigenlijk?” vraagt Sander. “Oh een Nederlandse rockband met de zanger Jasper, gitarist Tim, drummer Toon en de basgitarist Thomas. En ze zitten bij ons op school” zegt Emma terwijl ze haar golfje aan doet. “Ah en zijn jullie fan?” vraagt Sander verder. “Jah” roept Emma bijna. “Nee” zeg ik serieus met een vies gezicht.
We praten nog wat over de dans en lopen dan allemaal onze kant op. “Geweldig toch!” roept Emma uit als we in de auto zitten. “ja helemaal” zeg ik terwijl ik met mijn ogen draai. “Ik ga Jasper dat tijdens het volgend uur geschiedenis zeggen” zegt Emma spannend. “Zou ik niet doen” zeg ik wijs. “En hoezo?” vraagt Emma. “Nou als je niet overkomt als een wanhopige fan waarmee ik bedoel als je naar een optreden van hun gaat dat meteen zeggen. Ik zou het als verrassing laten zodat die vrijdag op je af komt en vraagt ‘hey, ik heb toch geschiedenis met jou’” zeg ik. “ah omg je bent kei slim” roept Emma uit terwijl ik de auto start.
Ik open de deur van onze appartement en meteen vliegt Emma haar kamer in. Ik kijk op de klok en zie dat het toch al 17 uur is. Ik ga naar de keuken en maak een gezond broodje klaar. De voordeur gaat weer open en ik kijk snel op en zie dat het Sara is. “hey” zegt ze en komt me helpen in de keuken. Ik haal mijn wenkbrauwen even op maar doe toch verder. “Alles goed?” vraagt Sara gemeend. “Ja met jou?” vraag ik beleefd terug. “Ook” zegt ze vriendelijk terug, wat is er met haar gebeurt? “Kom je straks mee?” vraagt Sara verder. “Naar waar?” zeg ik lichtelijk verbaast van haar uitnodiging. “Euhm naar het winkelcentrum?” vraagt Sara met een kleine glimlach. Oké, waar komt dit nu vandaan?
“Ja leuk” zeg ik met een glimlach. “Sorry ik wil graag nieuwe kleren en omdat de winkels langer open zijn vanavond wou ik iemand meenemen” zegt Sara glimlachend en gemeend. “Oh dat vind ik heel lief” zeg ik en ze maak aanstalten voor een knuffel. Verbaast knuffel ik haar en laat na een tijdje terug los. “Wil je volgende week maandag mee naar mij thuis? Je mag blijven slapen” zegt Sara terwijl ze de broodjes snijdt. Wow, met haar mee naar huis? Ik zou wel willen maar ik moet naar het sportpaleis. “Sorry dat gaat niet lukken voor mij” zeg ik. “Hoezo? Dan hebben we toch vakantie? Een hele week” zegt Sara zielig, oké ze doet echt raar. “Sorry ik moet met mijn dansgroep gaan oefenen” zeg ik niks verklappend. “Oefenen? Voor wat?” vraagt Sara nieuwsgierig. “We zijn uitgenodigd om te gaan dansen voor een concert van een band en ja ik ben geselecteerd en maandag gaan we oefen met de band vanaf 12 uur” leg ik uit. “oeh welke band?” zegt Sara geïnteresseerd. “Zeg ik niet” zeg ik en steek mijn tong lachend naar haar uit. “Oh je kent Bandits toch hé?” vraagt Sara. “Ja?” zeg ik terug. “Die hebben volgende week een concert in het sportpaleis!!” gilt Sara door het appartement.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen